1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nik07aos

Posts by nik07aos

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • October 29, 2024 at 3:05 PM
    Quote from bjane
    Quote from nik07aos

Financijski izvještaj za III. kvartal 2024. godine

izvješće 15 mil.dobiti:|

cijena dionice sve niža unazad nekoliko qartala ,daljnje kretanje nepoznato :!:

Hmm mene recimo brine sljedeće: ,,Ukupna kreditna zaduženost Grupe Medika na dan 30.9.2024. godine iznosi 55,6 milijuna eura te se u odnosu na početak godine povećala za 33,3 milijuna eura za potrebe tekuće likvidnosti.''. Cijeli navedeni dug otpada na Medika d.d.

A opet prihodi su za skoro 11% veći u odnosu na isto razdoblje prošle godine, pa porast materijalnih troškova za više od 10%...

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • October 29, 2024 at 2:29 PM

Financijski izvještaj za III. kvartal 2024. godine

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • July 29, 2024 at 10:29 AM

Obavijesti izdavatelja - EHO

Malo da prodrmamo ovu zamrlu temu...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nik07aos
    • July 25, 2024 at 7:10 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Roger

Fondovi imaju dionica ko Putin tenkova

Sve manje?

Pa nije rekao da imaju dionica ko Zelenski ljudi

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • July 24, 2024 at 8:46 AM

Nisam tržio danas nego jučer, a transakcije su bile sljedeće:

- RIVP po 5,28 EUR (prosjek 4,42)

+ KODT 2 po 1.710 EUR (pokvario si prosjek koji je sad 980)

+ SPAN po 50,80 EUR (poboljšao si prosjek koji je sad 53)

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nik07aos
    • June 10, 2024 at 8:45 PM

Sumnjam da će Euro imati preveliki utjecaj na turističke rezultate, pa ljepše je utakmice Njemačke, Česke, Mađarske i Poljske gledat u bircu pored mora, dok ti slani zrak titra nosne dlačice

• Birtija

• nik07aos
    • March 26, 2024 at 10:14 AM
    Quote from st-brajo

nu Buzina što slatko trga, a party još nije ni započeo :S

https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/drustve…pularna-1375072

Prilično je indikativno što je ova neiskusna influencerica postavljena na mjesto veleposlanika, mislim da to dosta govori o tome kako SAD gleda na RH i koliko smo im bitni.

• SPAN (SPAN d.d.)

• nik07aos
    • February 29, 2024 at 10:58 PM
    Quote from hugh

puno je magle prodano o "oblaku i sigurnosti" a prihodi u tom segmentu tresnuli s oblaka dvoznamenkasto.......

prihodi rastu ali troškovi rastu više od prihoda.......

novčani tok lošiji, lako za ulagačke, ali iz poslovnih aktivnosti .......

love sve manje.......

kak izgleda, zagrizli jako i polomili zube.....uništa......fulali......promašaj.....osim za dodatnu ekipu na plaći

izgleda da mesari ipak znaju namirišati loše meso, zapaliti vatricu za raketu u nebo i pobjeći u vidu magle......bio je to izgeda rijetko dobar veliki igrać na zse koji ima puno love i namirišao je dobru priliku za brzu zaradu i "take the money and run"........da je takvih velikih koji znaju namirišati kad je prilika i pokupiti novce na zse i na nekim drugima kad je dobar set up bilo bi nam svima puno bolje......al nema toga puno......mesari se deficitarno zanimanje i svi ih traže.......

Display More

Previše točki u komentaru, u jednom trenu sam pomislio da čitam Morseov kod.

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • February 28, 2024 at 11:46 AM

Izbačen financijski izvještaj društva Medika d.d. za 4Q 2023. godine

Komentari?

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • January 26, 2024 at 12:34 PM

Danas se tržio ERNT, točnije kupovao se.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• nik07aos
    • January 11, 2024 at 9:20 AM

Ni ja ne planiram prodati svojih sitnih 500 dionica, neka bude kako bude.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• nik07aos
    • December 6, 2023 at 10:22 AM
    Quote from havi

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet…ogadalo-1344695

Zanimljiv clanak.

Šok, nevjerica, konsternacija, zgražanje...

Ali ozbiljno govoreći, nevjerojatno je koliko je engleska diplomacija degutantna, zlobna i krvožedna. Još je nevjerojatnije kako uvijek uspiju pronaći neke prikladne pijune koji će provoditi njihove zamisli. Čovjek se jednostavno ne može ne zapitati kako bi Ukrajina danas izgledala da su se sporazumi iz Minska poštovali, koliko bi smrti bilo izbjegnuto. Sve u svemu još jedna velika slavenska tragedija.

• SPAN (SPAN d.d.)

• nik07aos
    • October 31, 2023 at 5:16 PM
    Quote from Shogun

Najbolje bi bilo da nije pod ucestalim posjetina inspekcije...

Naravno da bi, međutim treba biti svjestan na koji način trenutno funkcionira inspekcija u RH i tko ju vodi. Od alata koji bi trebao poboljšavati kvalitetu života, inspekcija se pretvorila u političko oružje i neku vrstu pretorijanaca koji u ime vladajućih maltretiraju nepodobne i neposlušne.

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • October 27, 2023 at 12:59 PM

Medika d.d. objavila financijski izvještaj za treći kvartal 2023. godine

- bruto dobit 17,7 milijuna eura (povećanje za 18,47% više nego prošle godine);

- neto dobit 14,8 milijuna eura

• nik07aos
    • September 11, 2023 at 8:16 PM
    Quote from Damir1952

Baš sam išao poviriti trgovanje na SPAN-u.

Onako "odokativno" znači ne baš u cent točno. Ove se godine trgovalo iznad 60€ sa 284.516 dionica uz iznos od 17.071.746,80€

Koliki su tu zaglavili sad tek vidim!

Zaglavili su jedino ako su kupovali s namjerom da za nekoliko mjeseci protrejdaju dionice i zarade za korpu bureka. Nisu zaglavili ako su kupovali dugoročno i sa duljim vremenskim horizontom na umu.

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • July 21, 2023 at 3:54 PM

Najava sjednice Uprave Medika d.d. za dan 26.7.2023. godine

Sjednica Uprave sa sljedećim dnevnim redom:

Financijska izvješća :
    a) o poslovanju Medike d.d. za period 01.01.-30.06.2023. godine
    b) o poslovanju Grupe Prima Pharme za period 01.01.-30.06.2023. godine
    c) o rezultatu poslovanja za Grupu Medika za period 01.01.-30.06.2023.
    godine.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nik07aos
    • July 21, 2023 at 11:08 AM

Ja sam poslušao upozorenja kolege mesetara i prod... ups sad sam skužio da nisam prodao ništa nego još i dokupio 100+ komada.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• nik07aos
    • June 24, 2023 at 9:39 PM

Srećom po svjetska tržišta kapitala, situacija se smiruje. Čini se da se uz posredovanje predsjednika Lukašenka postigao određeni dogovor, međutim izlišno je uopće pričati o tome zato što apsolutno nitko nema dovoljno informacija o događanjima u Rusiji danas.

Kao što sam rekao na početku, čini se da se smiruje. Wagner je oborio nekoliko helikoptera i aviona ruske vojske i iskreno sumnjam da će vojska prijeći preko toga, mislim da Prigožinu slijedi jedan obogaćeni čaj ili nesreća na bojištu. I meni je palo na pamet da je sve na neki način inscenirano kako bi se vidjelo tko je još uvijek na strani Putina i ekipe a tko je spreman promijeniti odijelo...

U svakom slučaju, čini se da ovi događaji nisu pretjerano utjecali na situaciju na terenu gdje ukrajinska pušing protuofenziva i dalje traje, samo sa ponešto smanjenim intenzitetom. Zelenski je danas pozvao na još isporuka novca i oružja u tu rupu bez dna.

• Birtija

• nik07aos
    • June 7, 2023 at 2:22 PM
    Quote from renchi
    Quote from Ebenezer

Nevjerojatno da i na ovom forumu ustase i partizani... really, 2023.g

GET LIFE!

Kada ukinu i jedne i druge, tj kada se i jedno i drugo nazove pravim imenom tada će biti i života.

Za sada je ovo jedna mala bolesna rusijica ; <X <X

Da, bolje je biti jedna mala bolesna Ukrajinica ili Poljskica sa svim popratnim sadržajima: nasilnim rušenjem DEMOKRATSKI izabrane vlasti, paljenjem živih neistomišljenika, sustavnim šikaniranjem nacionalne manjine (koja je činila skoro 20% populacije) i zatiranjem jezika te iste manjine, suludim klerikalnim egzibicijama, više nego suludim ultranacionalizmom, rušenjem spomenika osloboditeljima od fašizma i zapravo simboličkim rušenjem vlastitih predaka, itd.

Ne bu išlo.

• nik07aos
    • April 20, 2023 at 2:59 PM
    Quote from Sheki
    Quote from Junius

Kolega bila bi druga priča da je kvartal ili dva ostvario lošiju dobit, a budućnost ne možemo znati, već se samo kladiti da će i dalje poslovati dobro...

Je, ja sam samo htio reći kako sam kupovao i znojio se kad je išlo nizbrdo i svaki put gledao parametre i pitao se je li moguće i što znaju ovi koji ovako sipaju. I sad ih mirno i čvrsto držim iako mi se dobit približila cifri od 40 k eura.

Svaka čast, sjajna dobit :thumbup:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt