stari moj, uopće ne shvaćam čemu ovakav tvoj komentar ali u krivu si, totalno, što bi ti to rješavao, koga bi ti rješavao kako, sa čime...sa mobitelom zavaljen u fotelju zazivajući preko foruma i društvenih mreža, nekoga drugoga na daljinski da napravi nasilje prema drugom koji zamisli šupka, nema iste stavove, običaje, obrazovanje, boju kože, spol, vjeru ili ne-vjeru , porijeklo ili neku drugu različitost od tebe...to ti se zove fašizam a ja sam ti, lutko moja, okorjeli ANTIfašist i uopće me ne zanima koje vrste, od kuda i od koga dolazi kolegica, ako smetaju ljudi koji kleče i mole se, nek ih ne gleda i neka se bavi sobom, što je boli dupe za njih, što joj rade , zašto im uopće daje na važnosti, gdje joj je tolerancija, demokracija...i da, ja volim žene, uvijek sam i uvijek ću,kao i rado tolerirati nasilje dobrog ženskog dupeta i to sa ne skrivenim interesom i neumjerenim zadovoljstvom
evo jedna aktualna nasilnica za vas kolegu, ima i video, pa ti sada vidiš, čije će molitve više biti uslišane, njene ili ove donje
Teško se na ove stvari mogu našaliti dok u svijetu postoje zemlje poput Avganistana, Irana, Saudiske Arabije, Katra itd