Neven Vidaković je imao odličan nastup na N1 preporuka za pogledati.
Posts by plavi05
-
-
Ovo sigurno prodaje mirovinac iz prvih 10, moći će mo vidjeti u promjenama u top 10
-
Nikad ne valja sumnjati u KODT ugodno bi nas mogao iznenaditi poslovanje u Poljskoj
-
A tek koliko ljudi u Africi umire dnevno kad je narodna vlast na čelu,narodni generali i slični mnogi danas zazivaju Engleze i Francuze.
-
EU ekonomski div, vojno politički patuljak, Rusija obrnuto proporcionalno i USA i Rusija iskorištavaju i pljačkaju EU kroz tkz. sigurnosna pitanja. Pitanje svih pitanja do kada će to EU trpjeti i odlučiti se na vlastitu sigurnost, novaca ima, fali jedinstva.
-
Super to je trenutna cijena na tržištu, meni su važne stvarne fundamentalne stvari, a to je brutalan rast prihoda i dobiti, to će sigurno netko viditi i nagraditi
-
Kojih 15% pojasnite?
-
Upravljanje KODT i ADPL jednako visoko profesionalno, razlika je što KODT ima proizvod kojeg stalno manjka na tržištu, a posebno u ovo vrijeme energetske tranzicije. Pogledajte rast prihoda i marži. ADPL ima nesreću što posluje u lancu autoindustrije koja je zapela s čipovima, a posebno loš je njihov najveći klijent Renault, drugo loše je što 24% prihoda ostvaruje u Rusiji čija je rublja stalno pod pritiskom inflacije i obezvređivanja u odnosu na EURO
-
Gosp.Zlatek Zar kod nas se kao predkrizno vrijeme ne računa od 1980.g. Mi smo rekorderi u trajanju krize, iz krize izlazimo ovu godine zahvaljujući Plenkoviću. 😍😍😍😍😍😃😃😃😃😃😃
-
Tko još sam sebi jamu kopa da bi donio takav zakon. Treba se potruditi i izaći na ulicu i pokazati ovoj bagri kakvu zemlju želimo.
-
gosp. Toulen treća opcija je najbolja i želim da moja mala obitelj bude u toj opciji. Da bih uspio biti u toj 3.poziciji moraš biti odgovoran, financijski neovisan, slobodan, mentalno jak pozitivan i zato stalno moraš raditi na sebi. 3 pozicija je najteže ostvariva ali zato najugodnija.
-
Ovo ste jako dobro zaključili, zato mali ljudi se nebi smijeli dati manipulirati od strane pokvarenih političara
-
Kada taj narod živi u BiH kažu ne možemo zajedno hoćemo svatko da ima svoj 100% čisti entitet, a kad se ti isti nađu u Njemačkoj onda su prijatelji i dobri komšije zajedno rade i zabavljaju se.
-
Protiv sam svake kontrole cijena, ako treba eksplodirati cijena na više nek se to i dogodi, ako se događa korekcija neka se dogodi, pogledajte ove silne intervencije države na tržištu, pomaganje raznih sudionika na tržištu radi pada prihoda, pa danas zbog rasta energenata i inflacije koje i nebi bilo da se nije novac štancao bez kontrole i dijelio bez ikakvih tržišnih pravila.
-
Koliko je potrošeno novaca za povratničke obitelji, a koliko na mostarsku bolnicu ili sveučilište, da li se da iz toga isčitati koliki je interes RH da se život Hrvata vrati na sva područja BiH na kojima su živjeli u vremenu bivše Jugoslavije.
-
Nevjerojatan podatak o katastrofi koju proživljavao hrvatski narod u posljednjih 30 godina za vrijeme HDZ izrečen je nakon skandaloznog govora gosp. Čovića u Banjaluci, a to je da danas na području republike Srpske živi svega 5%
Hrvatskog stanovništva u odnosu prije rata. Da li je naš ministar vanjskih poslova i taj podatak predočio u EU da se vidi o kakvim se razmjerima etničkog čišćenja tu radi
-
Politika od kojeg bježi HDZova vlast, svaka kuća je proizvođač električne energije kroz vrlo učinkovite solare građani proizvode i troše je i sa vojno sigurnosnog aspekta fantastična. Mirovinskim fondovima i građanima omogućiti investicije u vjetroparkove i geotermalnu energiju.
-
Svi se slažemo da je politički cilj FT bio ostvarivanje sna o neovisnoj državi, svi smo to potvrdili na referendumu, samo što je ostala tajna na koji način to ostvariti, nitko ne bi bio za to da se to ostvaruje ratom, no vlast je znala da bez rata i žrtava ne možemo doći do međunarodnog priznanja.
Dan proglašenja nezavisnosti 25.06.1991. Dan priznanja EU 15.01.1992. Znamo što je bilo između ova dva datuma.
-
Moj barbarosa nemojte idealizirati ono vrijeme u odnosu na danas, bio sam sudionik onog vremena i nismo mi Japanci da u vrijeme tragedija i izvanrednih situacija nikome neće pasti na pamet nešto otuđiti. Krala se hrana, krale su se dnevnice na temelju više prijavljenih branitelja u postrojbi, krala se pokretna imovina iz napuštenih kuća, otuđivali su se stanovi i tu ću stati.
-
Rusija samo želi sačuvati sadašnje stanje i pregovarati o federalizaciji zemlje gdje će dvije istočne pobunjene regije moći svojim glasom onemogućiti Ukrajni ulazak u NATO. Ukrajina će izgledati nešto kao BiH. Tako da ja ne vidim ovdje nikakvu veliku rusku invaziju. Ovdje će najgore proći građani Ukrajne bez obzira na naciju, jezik i vjeru.