1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. revelin

Posts by revelin

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• revelin
    • October 19, 2020 at 8:47 PM

Recite, vi šta želite, ali Dalekovodi su zafrknuti za radit, treba se penjat u gumenim čizmama i pazit na visoki napon. Zašto gumene?

Jel zna koji gospar ovdi šta je sa 50 milijuna šta im je država uzela? Još bivši ministar im je to obećao, a ovaj sada zaboravi.

• OPTE prodaja - kladionica

• revelin
    • October 19, 2020 at 8:39 PM
    Quote from Optimistcro
    Quote from revelin

Gospar zlocesti, ja sam jučer zapalio jednu svijeću u Međugorju i to je jedino u što vjerujem. Mene ne zanima što tko piše, jer ja nemam vremena čitati furešte šta pišu. Ja hoću svoje novce od prodaje Optime ove godine. Šta je zapelo s tim?

Zločesta je dama, gosparka.... A vi Šjor Revelin napišite opsežan mail u kojem ćete objasniti svoju ulogu unutar dioničke strukture društva i argumentirati razloge zbog kojih želite da se ovo riješi što prije, međuostalim i zbog evidentne činjenice da ste uložili godišnju plaću pomorca. Sve to pošaljite na adrese: ht, optima, zaba, aztn, hanfa, revizore, odvj. društva itd.... Nema labavo

Imamo mi u Gradu naziv za takve zličesti Gospare. Bez uvrede, ali nikad ne znaš šta je ispod suknje ili hlača dok ne probaš, velim iz iskustva, jer navigam na brodu. Ne pišem ja e-majlove nikome, neka oni meni pišu pisma, može i na Inglese. Idem se pomoliti Gospi i zapalit još jednu svijeću. Kada je teško na brodu, a ja se molim. I odma bude lakše. I tako već preko 30 godina.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• revelin
    • October 19, 2020 at 8:29 PM
    Quote from Takamina

Mitkko može update za Atpl.....dionica je sve jeftinija

Moze gospar matkko piturat što mu je volja, kad ga stvarnost demantira. svakodnevno

• revelin
    • October 19, 2020 at 5:12 PM
    Quote from zlocesti

revelin

Vaše lice zvuči poznato :S

Ajde Optemisti, da vas čujem.........

Sad je kasno da se kajem, nema nazad s ovog puta......

Ima jedna dobra vijest, i jedna loša vijest, gledajući candles.

Koju želite prije ?

:S

Display More

Gospar zlocesti, ja sam jučer zapalio jednu svijeću u Međugorju i to je jedino u što vjerujem. Mene ne zanima što tko piše, jer ja nemam vremena čitati furešte šta pišu. Ja hoću svoje novce od prodaje Optime ove godine. Šta je zapelo s tim?

• revelin
    • October 16, 2020 at 3:19 PM
    Quote from dionicar
    Quote from revelin

Može li netko reći kada ću dobiti svoje novce za dionice Optime? Navigam na brodu i nemam vremena čitat furešte šta pišu, a grintam u sebi. Kupio sam ovo po 8 kn, jer se trebalo prodati i da dobijem novce, jel zna tko šta je zapelo? Ćutim da ništa od toga, ali iz despeta ne prodam. Vratim se s broda i imam šta vidjeti, cijena na 4 i malo kune. Da još izvjesim crnu bandijeru na pola koplja, pa šta ja radim na moru za furešte?

a koliko ste Vi to u papiru? koju kolicinu imate?

Šta sam da? Da sam godišnju plaću u dolarima za naviganje na brodu, a šta sad imam? Jedva pola godišnje plaće.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• revelin
    • October 16, 2020 at 3:16 PM

Gospar Bilbija prodao svoje dionice, a ostali ovdi trebaju šugaman da se pokriju. Treba poć u oštariju, ne biti imađinan, već pravi Gospar. Čeljad to cijeni, a ne ovako igrat okrugli balun, jer jaka je đelozija.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• revelin
    • October 14, 2020 at 7:52 PM
    Quote from naim

Brod dolazi na neko kraće razdoblje na kontrolu i dodatna ispitivanja prije puštanja u uporabu. Lenac koliko sam ja shvatio neće raditi nikakve opsežnije ili nazovimo bitnije poslove na njemu.

Kinezi su preradili brod u LNG platformu.

Gospar naim sve kaže, šta se ima dodati, slušajte ga. Dolazi jedan brod na ispitivanje, da Kinezi nisu zaboravili makinu staviti ili ispiturati brod, neš ti posla. Ja navigam, pa znam šta znači dobra makina na brodu.

• revelin
    • October 14, 2020 at 7:31 PM

Može li netko reći kada ću dobiti svoje novce za dionice Optime? Navigam na brodu i nemam vremena čitat furešte šta pišu, a grintam u sebi. Kupio sam ovo po 8 kn, jer se trebalo prodati i da dobijem novce, jel zna tko šta je zapelo? Ćutim da ništa od toga, ali iz despeta ne prodam. Vratim se s broda i imam šta vidjeti, cijena na 4 i malo kune. Da još izvjesim crnu bandijeru na pola koplja, pa šta ja radim na moru za furešte?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• revelin
    • October 14, 2020 at 3:17 PM

Ja iz Grada i mogu kazat da ljudi svašta ćute. Gospar Bilbija čini se uša u se, a spominju se i neki Rusi koji kupuju ugljen. Slabo tu mogu furešti uspjeti. Dubina mala nešto priča, ali Atlantska je uvijek bila na ponos Grada, da ne kažem i sponzor Juga. Slabo je to sve skupa u zadnje vrijeme. Lako je grintat, ali nemožeš guštat kad vidiš šta se događa. Nevera traje i traje i ne vidi joj se kraj.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt