Odmaknućem od dionica povećao sam kapital, nemam vremena više pratiti ZSE iako jesam godinama i mučio se investirati. Poklopio sam pred nosom Austrijanca i Slovenaca, te spletom spretnih i vrlo sretnih okolnosti vrijednu nekretninu u neposrednoj blizini Opatije o kojoj sam prije sanjao da je mogu imati. Dio nje nije moj, nego sam posudio od banke. Banka ju je procjenila znatno više nego sam platio i vjerujem da je taj indikator povoljan. Po svemu sudeći izvršio sam transakciju u zadnji čas prije uvođenja eura i više inflacije. Mnogi upućeni tvrde da se za te novce ne može više izgraditi i sa postojećim terenom.
Sretan Uskrs svime želim dobre poslove, kvalitetno življenje, te da se nesebično trude do kraja i ulažu u sebe i svoju djecu.
Moj savjet je: Dobrih prilika će uvijek biti, razboritost, trud i oprez su majka mudrosti. Ako nešto grade izgradnja uvijek isto košta i u Opatiji i u Gaćelezama, bitna je lokacija. Po mogućnosti ona treba biti ako već nije na otoku, uz obalu Jadranskog mora da prometno bude dostupnija bogatim Europljanima. Usporedite sa ZSE imate znanja i iskustva da to možete. Čak smo izgubili sve na tvornicama novca Jamnici, Ledu... ali ja na se sebe i obitelj misliti moram.