Ovo je klasični primjer dobre firme i loše dionice.
300 - 400 % u dvije godine, bijedno jadno slažem se.
Uduplat će se moguće u iduće dvije. Loše !
Ovo je klasični primjer dobre firme i loše dionice.
300 - 400 % u dvije godine, bijedno jadno slažem se.
Uduplat će se moguće u iduće dvije. Loše !
Baki je izreklamiro koei brutalno...ljudi se malo i zaletili
Roger pa jesi to ti ? 🤣
Znači digla se cijena jer je Baki izreklamirao. Ajde ? 🧐
Ne mogu pojma nemam o INGR
Hvala. Ingru se ne bi usudio. Možda ZABA
Što se isplati kupit na ZSE
Pozdrav svima od mene kao doajena na ZSE još iz prošlog stoljeća nakon dužeg vremena. Novi investitori KODT temu trebaju svakako pročitati cijelu nije velika niti100 stranica. Pisao sam dosta prije 2 godine moja predviđanja i najvažnije podatci su se pokazali super. Trenutno mogu reći da bi svaki mali ZSE ulagač morao imati barem 1 dionicu KODT P ili R je svejedno. Tako će se zainteresirati za branšu itd...Fascinira me da KODT danas uopće nema problema sa radnom snagom što svi imaju. Odlično se upravlja. PS KODT mi je daleko daleko najjača pozicija. Ulaganje u dionice nosi mnoge vrste rizika i dionice osim što rastu i padaju. Prikupljajte svjetske informacije o branši i objavljujte ovdje. Da malo progruntamo koliko je ovaj biznis vrednuje kod susjeda. General electric, Siemens sim tam lijevo desno.
Za pola milijuna kuna ukupna provizija brokeraju košta kao srednji paket LEGO kocaka. Slažem se da bi trebali ubaciti i obiteljske vikend wellness tretmane za taj novac ili pametni sat, ali nije mi jasno od čega oni žive. Trebaju barem poduplat provizije.
na stranici http://www.zse.hr piše da 02.01.2023. Indeks je 1.979,88 ali su navedeni podatci sa kašnjenjem od 15 minuta.
Da proradi Zagrebačka burza i koji dan poslije Božića po julijanskom kalendaru, ja sam sa time više nego zadovoljan.
Kodt proizvodi el. SN I VN transformatore koji su neophodni za povećanje el. snage u mreži uzrokovane sve većom prodajom električnih vozila, primjerice sada jedno naselje od cca 300-400 kućanstava napaja jedan trafo snage 630 KVA, isti više neće biti dovoljan zbog povećanja uzrokovanog povećanim brojem novih el. vozila u tim kućastvima koje treba napuniti. Tu se radi o milionima dodatnih KWH koje treba prenijeti do krajnjeg kupca, a koju trenutna infrastruktura transformatora u svijetu ne može prenijeti.
Za primjer Irska je donijela zakon da od 2030 nema više prodaje vozila na unutarnje izgaranje, u skladu s tim će morati znatno pojačati elektroenergetsku mrežu, a tu uskače kodt.
Zato su i kupili tvornicu u Poljskoj jer će im se narudžbe u bližoj budućnosti eksponencijalno povećavati. Mislim da nema zime za kodt.
ovo je dadan post iz 2020.g.
Opet od danas je značajno povoljnije biti izvoznik jer se tečajni troškovi potpuno ukidaju = zero, kao i tečajni rizici. Čekam sa nestrpljenjem otvaranje burze radi novih cijena i novih paradigmi. Žao mi je kune iz sentimentalnih razloga, ali poslovno gledano euro je pun pogodak. Šlag na torti je šengenska granica, tu zbilja svi profitiraju. Prilika nismo svjesni. E sad, elektrifikacija što se tiče KODT pitanje kojim tempom, ali to će u pola industrije ili više biti glavno. Hyundai u Norveškoj prodaje samo strujiće od danas. Kotačić se pokrenuo, treba to negdje puniti...
Zalihe su impresivne u KODT i to će se pokazati u rdg. Rat u Ukrajini zbilja puno toga određuje. Nadam se da će završiti ove godine. Teško da U. mogu vratiti Krim i ove 2 regije okupirane 10 godina i očito je da su nažalost potpuno blokirani u oslobađanju dok istodobno trpe velika razaranja i uništavanja. Svaki metak i svaki transformator Ukrajina će platiti, to je tako. KODT nema oružje ali ima najvažniju robu nakon oružja danas. Sutra najvažniju.
povlaštena KODT izgleda i trguje se kao da je na rasprodaji, doduše ne po cijeni jer cijena je fiksna, nego izgleda da si je netko zacrtao prodati X količinu. Redovna puno skuplja trenutno, znači pitanje svih pitanja koliko još ima na lageru za prodaju
+ K O D T dionica.
Očekujem vrlo uspješnu 2023...2024... itd, pa i prije 😁
naletio na raspravu temu kodt ili končar. Moje mišljenje obje. Međutim prvo imati kodt 100-200 komada potom KOEI.
treba čestitati gđi I. G. iz ZSE za delistiranje dionice sa ZSE nakon koje su vodeći dioničari kupili većinski udio za 1/10 cijene i svima koji su bili uključeni. Nadam se da su osigurali i praunuke jer u USA se za puno manja kaznena djela na burzi ide na doživotnu
po meni ako mirovinski fondovi žele, a to je imperativ vratiti dio gubitaka u 2023. trebat će ulagati u profitabilne dionice pa i na ZSE. Stoga pred uvođenje eura i rekordnu sezonu od uskrsa na dalje, ulazak u šengen, dio gotovine je u redu staviti u dionice i čekati barem dvije godine da bude bez poreza i tako zaraditi. Do tada bi rat trebao stati. Osim toga fondovi EU kao helikopterski novac rasipa se diljem RH
+ KODT P - A
ne znam. Zastara je navodno u lipnju apsolutna. Nece ni tužit mnogi
Laž je da bi banke mogle platiti 10 mlrd nakon ove odluke
- 4,84 % 1 dionica trgovana
treba kupit sada dionice koje će najviše rasti u 2023.