1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Aladin

Posts by Aladin

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Aladin
    • March 10, 2020 at 8:28 AM

A kad sve se ispada, logicno da ce rasti... ovi vani su se malo ohladili od ATH... a nase trziste kapitala je prica za sebe 😂

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Aladin
    • March 10, 2020 at 8:17 AM

Je, ovaj mjesec ce biti -90% iz italije ali to su mrvice,, ali na razini cijele godine Nema sanse da bude tako, jedino da izbije rat ili ekipa da ima gripu i u 7.mjesecu masovno... a to nema sanse...

tako da ce se rezultati brojati na kraju, lako za booking, ja odobno nikad nisam ni rezerviarao unaprijed smjestaj ni ljeti a bome ni zimi za skijanje..., jer zelim biti fleksibilan i birati odlicno vrijeme i lokaciju,, makar to znacilo platiti malo vise... sta ce mi i -70% smjestaj na skijanju ako cu imati lose vrijeme 50% dana?? Mogu bit doma ili na nekoj drugoj lokaciji koja ima super vrijeme tada

• Aladin
    • March 9, 2020 at 11:23 PM
    Quote from noviulagac

sada vise nije bitno u kojem ce smjeru burze sutra.

Jedino bitno je hoce li uskoro nekakvo cjepivo protiv ovog zla.

Inace oporavak mi necemo dozivjeti

Ma proci se to zlo sa toplijim temperaturama 😎

• Aladin
    • March 9, 2020 at 11:14 PM
    Quote from snupy

Atl Crobija negdje oko1250 s tim da treba Diskontirati INU za nekih 120 bodova

Ina i drugaciji sastav i tezina indexa mislim .... u svakom slucaju mi smo zadnjih 10-12 godina po dnu, malo gore, malo dolje.... svi ostali su daleko iznad 2008, kao i na ATH... tako da im je i trebalo malo sve ovo hlađenje jer je to sve otislo nerealno visoko...

jedino sta i mi histericno to pratimo... ali neka ako je ekipi to ok da rasprodaje po -10%, -20% ... super

• Aladin
    • March 9, 2020 at 5:08 PM
    Quote from hugh

kolega Neo je pogodio target br1 od 1710 pa onda i target br2 od 1620 u svega 8 sati trgovanja......nema šta, mogu mu samo čestitati......isto tako i targete 220-230 za sapn i atpl.....što reći......vjerujem kako je uživao u shoppingu danas.....

Bome, jes ga pogodio,mislim da ni sam nije vjerovao u to,, onaj u + nije se ostvario, pa je morao ovaj drugi :)

Nego čime se ekipa sa foruma bavi kad ste toliko na forumu u realno radno vrijeme ??

Baš gledam naloge na ZSE, kupnje u tragovima na svim izdanjima, od super kompanija sa OK divkama do ovih koji su tu di jesu ... a LKRI i LRH, najbolje prošli, nitko nije niš prodao ni kuoio i ostali na 0% 8|.. jest da ukupno ni nema 10 naloga na kupnji/prodaji

• Aladin
    • March 9, 2020 at 4:29 PM
    Quote from LadyM

Na Wall Streetu kod pada od 7% ide automatska blokada trgovanja:

https://www.index.hr/vijesti/clanak…tu/2163461.aspx

a logično, moraju postojati neki primjeri, slučajevi kad se sve obustavlja i ne na dan ili par sati, nego na tjedan, mjesec... ako je karantena i nekoj državi, pa logično je da je sve zatvoreno, pa i trziste kapitala... iako dobro, nedao bog veceg zla, bar ce se moci nesto za sitniš uzeti,

• Aladin
    • March 9, 2020 at 3:59 PM
    Quote from Iknow

Blokirano je trgovanje svim dionicama na burzi zbog pada vrijednosti indeksa Crobex većeg od 10%.

Lijepo sam ujutro napisao da su trebali blokirati trgovanje odmah na mjesec,dva dok se sve ne rijesi jer ova histerija je komedija, sad treba zadnji kes prebaciti

• Aladin
    • March 9, 2020 at 3:55 PM
    Quote from arkturxx
    Quote from Nex

Baš panika i histerija. Raspad 2009 nisam uopće doživio, bio sam na faksu, tak da mi je ovo nešto novo i na neki uvrnuti način i zanimljivo..

Malo bumo zaliječili rane, popili koju ljutu i to je to...život ide dalje. Šteta da Badel ide sa burze, sad je baš njihovo vrijeme.:D

Za prognoze oporavka neću ni pitati!?

Ne treba ti prognoza. Pogledaš samo koliko je išao oporavak od 2008. Nismo se još ni oporavili a opet raspad.

Ma na niskim pozicijama smo pa ne mozemo puno ni pasti 🤣 , al gadno za gledati kad na malim prometima zabiju -10-20%

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Aladin
    • March 9, 2020 at 2:10 PM
    Quote from rambo_5

Problem je što je većina DAX-a industrija, telekomi i ostalo, dok je većina CROBEX-a turizam, a ako će išta izgubiti zbog Corone to su turisti. Za telekome tipa OPTE ili HT nema zime

A sto bi turisti izgubili? to su sada pretpostavke i kalkulacije, kod nas za sad srecom ima samo 12 zarazenih, ni jedan hvala bogu mrtav... kad prođe cirkus odo svega, mozda ce se i profitirati, jer ce ekipa sa sjevera i okolo gledati da ne ide u italiju, pa evo im prilike ovdje doci, i jos jeftinije proci :)

• Aladin
    • March 9, 2020 at 8:40 AM
    Quote from zlocesti

Kada je forum zašutio, znači da je gadno.

Svih nas je ovo zateklo , desilo se naprečac, u par trgovinskih dana.

Što je, tu je.

Zatvoriti sve pozicije, ili ostati u papiru, pitanje je sada koje muči većinu

Najbolje napraviti karantenu na ZSE , zatvoriti trgovanje dok ne prođe histerija, aposlje tko ziv, tko mrtav... ovako ce se samo navlaciti jedan dan ovako, drugi onako ovisno o poziciji keš/dionica 😂🤣🤣 ono, nestalo struje, pao sustav na mjesec, dva.. i svi fino u prirodu ili na more, uz casu vina

1. Privacy Policy
  2. Kontakt