1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • January 13, 2021 at 4:36 PM

Atpl ima 6 Pnmx koji su pod dugorocnim ugovorima kod Rusa.

Ima jos 6 malih brodova kojima bas i nisu vozarine previse rasle u zadnjih tjedan dana. A ti brodovi su u programu sell and lease back ako se ne varam.

Ako je nesto krivo, neka me netko ispravi.

Sto je Atpl profitirala od rasta vozarina za Capeove u zadnjih tjedan dana?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • January 13, 2021 at 4:27 PM

Kako komentirate rast Rivp i Adris2 zadnja 2 tjedna? Rastu kao na dopu? Ja ne ocekujem dobre izvjestaje za proslu godinu i 4Q.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marielena
    • January 13, 2021 at 4:26 PM
    Quote from kvart99

.....500 kom po asku RIVP i odmah cca 7000 tisuća po bidu TPNG.......to je taj isti - to je jasno......

......malo po malo.......na 40 bi se mozda moglo i kupiti nesto sitno......ovisno o tome koliko će u medjuvremenu komada jos proći......

Bas mi je to palo napamet. Tipicni fondovski potpis. I mislila sam da ce taj novac zavrsiti u turistima.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 1:44 PM
    Quote from Sheki
    Quote from Parica

Eh moja kolegice...zato sto mogu i nisu njihove pare...mogu sto hoce...

Prodavali su 70% podcijenjenu TNPL da bi na IPO-u kupovali 3x precijenjeni TPNG...

Da su mogli, mogli su, a dal mogu još uvijek ne znam. I to se pitam? Da me ne bi krivo shvatili, al imali smo šetanja s oružjem po Hr prošle godine i to ne jednom.

Je kolega, bas mladez HSPa prati ZSE.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 1:33 PM

Upravo to. Nema puno slobodnih dionica.

Ja sam dugo bila bezuspjesno na bidu sa ispod 43 kune.

A sada evo ima na lopate.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 1:12 PM
    Quote from Parica

Pa iz aviona se vidi da kipa MF...to je njihov modus operandi...kupi na IPO precijenjenu dionicu po 65kn i onda je za par godina kad kumulira dobit, smanji zaduzenost i poveca flotu prodaju za 35% jeftinije...al to su cari naseg trzista...

Zbog cega bi to radili? Cesto takve stvari nemaju logicnog objasnjenja?

Ali Boze moj i Cuccurin je prije mjesec dana rasipao dionice Adris2 po 364 kune jos mi je zao da sam tu kupila i izasla za burek.

A i sto ce trezor sa tim dionicama? Podijeliti managerima? Onda ce oni opet to rasipati po bidu ovako? Ajde, biti ce barem prilike za dokup.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 1:10 PM

Ako je trezor kupovao, to ce burza objaviti.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 1:00 PM
    Quote from Sheki
    Quote from Marielena

A da Ivan nije samo dobar saljivdjija? Po prometu zadnjih dana ovdje neki fond izlazi. S obzirom na potporu na bidu, rekla bih da vecinu ipak kupuje trezor. Oni kupuju jeftino. U onom rastu proljetos na 60 kune nisu kupili niti jednu dionicu.

Cijelo vrijeme to pitam, jel moguće da fond izlazi a trezor kupuje na ovaj način? Da nisu mogli dogovorit transakciju?

To se i ja cijelo vrijeme pitam. Da li nije mogla biti dogovorena neka blok transakcija?

A da netko moze prodati foru da je neki obican covjek koji eto ima 60k komada TPNG palih s marsa valjda i da ih prodaje za bitcoin, samo pokazuje stanje vrijednosti na ZSE.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 12:32 PM

A da Ivan nije samo dobar saljivdjija? Po prometu zadnjih dana ovdje neki fond izlazi. S obzirom na potporu na bidu, rekla bih da vecinu ipak kupuje trezor. Oni kupuju jeftino. U onom rastu proljetos na 60 kune nisu kupili niti jednu dionicu.

• Marielena
    • January 13, 2021 at 9:49 AM
    Quote from Mrcash

Ivane legendo nek ti je sretno u kojnu, a lijepo je čuti da si prodao sve osim 330 komada. Mi koji smo ostali ovdje imamo izreku, hvali kojn drz se mora.^^

Nemoj sve u bitcoin Ivane. Kupi i kucu kao Anna :)

• Marielena
    • January 12, 2021 at 10:46 PM
    Quote from ivan0003

Bitcoin u tjedan dana provrti cijeli godišnji drzavni proračun, pa ako nema tu koji promil za mene, nema ni za koga... Prvi bitcoin sam uzeo na 19, uzimao sam i po 17,1, ali i na 25,4. Bitcion je u ova 2,5 mjeseca bolji prema meni nego Zse od Ipo-a ine i ht-a ciji su se učinci istopili na blje, knzm, još trpim na hpb, opte ajde nešto bude valjda, i sl. Na zse sam se odlučio kupovati samo škart i zaboraviti na njega, tipa hhld tako da ima prostora jednog dana eksplodirati. I da, žao mi je što nisam ovako reagirao kad sam prvi put slušao o bitcoinu, mogao sam se vratiti sa duplo u iste pozicije, štaš..

Bitcoin me pomazio, pa sam uzeo kućicu u Ravnoj gori na snijegu dok su praznici, bolje ne pratiti ovih 10 dana.

Brajo moj ovaj mali forumić, ne generira dovoljno informacija, pa čak i špekulacija, da bi imao osjećaj da nešto propustam na ovim temama. Tako da sumnjam u svoj angažman ovdje. Sve globalno. Sve znaju i to ti kažu 💪 Ivanontech, team underground, mmcrypto

Još da napomenem, nisam izašao skroz iz tpng, djeci sam ostavio po 110 komada x 3. Ali pasiviziram se na Zse, to je 1/1.

🖐️

Ja jos mislim da nas netko dobro zeza😂

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • January 12, 2021 at 8:52 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Marielena

Ma to sam samo tako rekla. Pa nisam ja to sve kupila, ali kada je imao jos municije, sam i danas nadokupila.

A tko je nemam pojma. Vidim da su u top ten svi pod skrbnickim racunima, a po kolicini pretpostavljam o kojem se skrbnickom racunu radi.

možda i ovaj uređuje vilu na Pantovčaku kao i gospođa Ana :/

Ili kupuje bitcoin😀

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • January 12, 2021 at 8:31 PM
    Quote from Mrcash
    Quote from Marielena

+ jos 202 dionice TPNG po 44 kune.

Branim cijenu vec tri dana. Ostala bez casha. Carapica prazna🙃

Čuj branis cjenu a prodavač iskipao 60k komada ... mene zanima ko je prodavač i koliko još ima , pa bi i ja malo branio cijenu

Ma to sam samo tako rekla. Pa nisam ja to sve kupila, ali kada je imao jos municije, sam i danas nadokupila.

A tko je nemam pojma. Vidim da su u top ten svi pod skrbnickim racunima, a po kolicini pretpostavljam o kojem se skrbnickom racunu radi.

• Marielena
    • January 12, 2021 at 7:39 PM

Malo o tankerima i lockdownu.

https://www.tradewindsnews.com/tankers/new-lo…says/2-1-942523

• Marielena
    • January 12, 2021 at 4:12 PM
    Quote from Sheki

Jel se samo meni čini da moraš biti teška budala da na ovaj način prodaješ dionice?

Eh, to cemo vidjeti jesmo mi ili on😁

Ivane, nemoj sada sve u bitcoin.😅

Quote from Krokodil

Ti bi stavio 100000 kom na ask na 44 kn. Ko onaj na igh. Prodao bi nula komada.

Stavio je i on 18k komada na ask. Srusio je cijenu sa 50 kuna na 40 kuna. Nista nije prodao.

• Marielena
    • January 12, 2021 at 3:21 PM
    Quote from st-brajo

majke ti mile, evo i Jadr(n)oplov lansiralo :D

Ja jucer na Poslovnom to kao salu preporucia😂😂

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • January 12, 2021 at 10:38 AM

+ jos 202 dionice TPNG po 44 kune.

Branim cijenu vec tri dana. Ostala bez casha. Carapica prazna🙃

• Marielena
    • January 12, 2021 at 10:26 AM
    Quote from st-brajo

evo, i sad za ovakve situacije fali Neo.

očito treba ljudima targete zaspamati na više tema da vlakić krene.

a sve im lijepo nacrtano :S

Neo je vlakice organizirao osobno svojim kapitalom.

Nacrtao bi graf na nelikvidnoj stecajusi, a sutra kupio tu dionicu za 100k kuna ujutro. Naravno on je u podne vec bio vani. I tako pokretao vlakice. A onda bi se ljudi pitali kako je znao i da li ima kristalnu kuglu😊

Nije dovoljno samo nacrtati.

Turiste guraju mirovinski fondovi. Oni imaju lovu.

Quote from Moller
    Quote from Marielena

Vratili ste se😊

Nadam se da je sve dobro.

a da, malo sam se bavio nekim drugim stvarima osim burze:saint:

E neka, samo da ste dobro :)

• Marielena
    • January 12, 2021 at 10:19 AM
    Quote from Moller
    Quote from deny_09

Ajde na staru verziju trgovanja.

ma super, pali smo na staro isluženo kljuse, a poslije ćemo valjda i na magarca tj. zvati brokera :)

Vratili ste se😊

Nadam se da je sve dobro.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • January 11, 2021 at 11:34 PM

Dno je bilo prije 2 mjeseca na 130 kuna jer su zaboravili platiti komunalnu naknadu.

I to je ta čar. Ujutro se probudiš i dočeka te blokada računa.

Dionica nije narasla, već je od ljeta pala sa 240 kuna na današnjih 180 kuna.

Quote from hugh
    Quote from alias

Samo da nesto napisem za kraj i onda cu vas pustiti da pricate gluposti kakve god hocete. Ako se dobro sjecate, ne kao 5. element koji ima sinkopu, ja sam vam prije nekih 2 mjeseca savjetovao da ako vec vjerujete u sektor da kupite NMM i GOGL. Jel istina? Da su puno jeftiniji i manje rizicniji. Od onda je NMM porastao, evo tocno s danasnjim danom, 100%, a GOGL nekih 70%. NMM je narastao najvise od brodara, GOGL je drugi s najvecim rastom vrijednosti. ATPL se nije nit pomakla. Dakle, sve ono sta sam napisao se i dogodilo, ali vi svejedno mislite kako ja pojma nemam i rađe ćete poslusati tipa koji govori kako je znao da će zima ove godine u Kini biti iznimno jaka. Da zakljucim, vi s time sto slusate samo one koji pozitivno pišu, a nit za zimu u Kini ne znaju dok ne procitaju vijest 10 dana kasnije, i ne slusajuci one koji o tome nešto znaju, idete na štetu samo sebi. Vjerujte mi da se ja samo javljam kad se pišu neistine, ali vise nit laži nemam volje ispravljati. ATPL je u velikim problemima i ova godina će biti iznimno teška. Ako vjerujete suprotno onda o dionicama pojma nemate i bolje vam je izaci s burze, jer ce te svu lovu pogubiti. Eto toliko.

istina, u protekla 2 mj. gore navedene, prema vašim podacima imaju bolju izvedbu ali nije ni atpl loša.....daleko od toga.....bila je na 135 prije 2 mj sada je cca 180......plus od cca 35% .....da je tako svaka dva mjeseca svi milijarderi bili......😀.......naravno hipotetski, i likvidnost se nešto pita u tome svemu.......a ova naša pomalo več "prašnjava" kraljica burze stigne sve te postotke u "foto finišu" nadoknadit....a ipak domače je domaće.......ipak naša crna slavonska svinja ili riba iz Jadrana ( i to samo našeg a ne talijanskog i slovenskog) vrijedi više......autoktone sorte u malim količinama čovjek je uvijek spreman platiti više nego one iz masovne proizvodnje......haha.....obuzela me pjesnička sloboda.......i ne, nije naša kraljica još rekla posljednju sve dok vozarine ovako rastu.......tekma nije gotova jel smo u produžetcima i imamo loptu i napad za pobjedu......ak ju nisu zakucali ispod 100 kn. u onakvim uvjetima nedavno napucat će je na xxx,xx kn. u ovim uvjetima sada i koji slijede......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt