1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marielena
    • February 6, 2021 at 12:23 PM

@Mittko ako si kojim slucajem crtao Tpng na odmoru, mozes podijeliti sa nama?

Hvala.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marielena
    • February 3, 2021 at 9:26 AM
    Quote from Barikb
    Quote from calypso

Moje ocekivanje je da cemo gledati nevidjeni stampedo na svemu kroz koji mjesec... Jedini koji ce grdo padati ce biti high tech sektor...

Ukratko - ne vidim zasto se zamaras sa cijenom u Valamar hotelima...

Ne zamaram se. Tražim najbolje za svoj novac. Više nisam dioničar. Ako Valamar bude najpovoljniji opet idem tamo dapače.

"Neviđeni stampedo turista" .....volio bih da bude tako to bi potaklo ekonomiju. Međutim, potpuno je razvidno da mnogima zapravo nije jasno da je ovaj virus toliko dubok i ozbiljan zdravstveni problem koji će trajati još godinama. Bolest je usmrtila u malešnoj Hrvatskoj preko 5.000 ljudi DO SADA. Ne znam koliko je invalida ostalo nakon što su preboljeli COVID, ali razumna procjena je 3 do 4 puta više. Ekonomija tih 15.000 do 20.000 obitelji je devastirana oni su ekonomski iscrpljeni. Bolest je strašna, mnogi još očito uvijek nisu informirani. Geopolitički rat za cjepivo sa nepredvidim kretanjima je tek počeo. Više ništa nije kao prije. Ocjenjujem da će se turistička branša stubokom i trajno promijeniti.

Nisko ste na bidu?

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Marielena
    • February 2, 2021 at 10:26 PM

U PSNu ce vjerovnici dobiti dionice Vira :)

• Best buy

• Marielena
    • February 2, 2021 at 9:01 PM

Sada kada je u Podravku dosla Martina cu novce od prodaje Vira uloziti u Podravku.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Marielena
    • February 2, 2021 at 8:51 AM

Nemamo mi vladavinu neobrazovanih, nego dobro umrezene okigarhiju koja drzavu i zakone koristi za privatni interes.

Neobrazovana vecina za njih glasa.

Ova nasa mala burzica je odraz drzave.

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • February 1, 2021 at 9:27 PM
    Quote from zlocesti

Što god napravimo, pogriješimo. barem nekoliko puta

Evo čitam vani autor viče Bublle, i kada pukne preliti će se to i k nama, nema papira koji će ostati pošteđen.

Onda znate što je za činiti. Pare iz čarapice i u shopping :Seh kolegice

Kažu da naš prinos tijekom svih godina ulaganja ne određuje prinos u Bullu, nego koliko novaca uložimo u Bearu

Svašta piše u knjigama :S

Eh kolegice, koliko puta sam od raznih analiticara cula bubble, bubble.

Doci ce I to jednom :)

• Birtija

• Marielena
    • February 1, 2021 at 9:16 PM

A ja profesionalac. Godinu dana na burzi😂

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • February 1, 2021 at 9:12 PM
    Quote from zlocesti

To što kažete da vam se dešava, to je pravilo.

Piše u knjigama o trgovanju :S

Obzirom da smo svi ljudska bića po naravi svojih bića imamo slične pragove podnošenja boli i frustracije

E pa kada i posljednji nestrpljivac baci papir, papir može gore.

A to nam se dešava u blizu istom trenutku. Tako se formira dno. Ili zona konsolidacije

Onda imamo i strah. Strah je intenzivna emocija, obuzima brzo, i zato strah ostavlja šiljak volumena

Pohlepa je kažu sporija emocija, treba nekoliko dana da se razmaše, zato cijena uvijek sporije raste nego li pada. Osim ako nije potpomognuta, ili su našli naftu u dvorištu

I to sve ostaje zapisano u grafovima. Tako nastaju grafovi :S

Display More

Bas tako. I meni se dogadjalo. Prodala Vlen na 9.5 nakon sto mi je bilo previse cekanja a nista 🙃

Sada sizim u Tpng😂

• DRY BULK

• Marielena
    • February 1, 2021 at 4:12 PM
    Quote from migra

http://gersemiresearch.com/wp-content/upl…demic-Party.pdf

u naslovu velikim slovima piše:

Positioning for a Post-Pandemic party?

dali sam dobro razumio da se dijele gratis pozivnice za party na palubi,ako nekog zanima? :/

navodno youtube fanovima gratis cats friendly vip salon? ;)

vrijedi razmotriti? :/

^^

Display More

Gdje je taj party? Ima u Dubrovniku sto?

• DRY BULK

• Marielena
    • February 1, 2021 at 12:18 PM

Problem kolege Migre je da on tu nema novu publiku.

Ovo osim kolege Aliasa cita tu jos nas par koji smo vec popusili na Atpl i tesko nas je motivirati sa istom pricom o rastu BDIa i raketi koja slijedi.

Dovoljno pratim dry bulk a i Atpl da znam da ako ce rasti BDI da ce dionica tamo od proljeca negdje rasti na tom valu i da se tu moze nesto zaraditi. I to je to.

I ovo je trenutno precijenjena dionica, sto ne znaci da ne moze biti jos skuplja.

• Marielena
    • February 1, 2021 at 10:28 AM
    Quote from Marielena

Bojim se da ovo nisu dobre vijesti :(

https://danica.hr/danas-se-gasi-…sit-ce-svjetlo/

Ovaj tekst koji sam ja objavila u petak ima nadnevak 29. sijecnja 2021. Ocito ne pratim dovoljno Danicu.

Meni je zao ljudi koji su tu zaglavili. Ja se ne veselim propasti Vira. Bilo bi mi drago da se oni izvuku, vec zbog radnika koji tamo rade. Nisam optimist.

I ja ne trgujem sa Viro. Nemam Viro niti cekam pad da ga kupim.

Vec zato jer ima puno boljih dionica za Daily trade.

Svoje transakcije redovito objavljujem na forumu.

• Marielena
    • February 1, 2021 at 9:54 AM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

Ja tu rijetko nesto napisem, a kada napisem onda hocu kupiti. Onda se pise da sam ja u minusu, valjda da me se diskreditira, a oni koji to pisu su u debelom minusu ovdje samo to ne napisu.

A da se nikada ne udje u meritum teme.

I ljutnja na one koji pisu, umjesto na one koji su firmu doveli u ovo stanje.

Ne vidim zasto bih sada kupila Viro jer nije niti za trejd. Dnevni promet je tu par tisuca kuna.

Ja ne vidim sto se tu moze dogoditi. Najbolja opcija je da netko to kupi, dokapitalizira, rastjera uhljebe te uspostavi neku normalnu proizvodnju.

Naravno, prvo bi se postojeci dionicari morali razvodniti jer nitko nece preuzeti dugove bivse uprave. Meni je ova firma trenutno nesto kao Djuro Djakovic.

A drzanje novaca ovdje i cekanja mozda necega nekada ima ogromni oportunitetni trosak. Taj novac se u medjuvremenu moze negdje drugdje oploditi pa se vratiti u Viro ako se stanje promijeni. Nece Viro nikamo pobjeci.

Display More

vi kolegice izgleda trgujete prema biometeorološkoj prognozi, pa ova "vijest" o zatvaranju je poznata svakom na forumu barem 3mjeseca, a sada kada su konačno i SDPovce progledali i objavili članak, netko se istresa i to danas po 22,60 a ja sam vam u petak dao podršku na 25,40 da zaokružimo na 1000kupnje i nitko nije htio, baš me zanima po koliko će vas Zadro operušati, moju podršku više nemate, barem za sada i na ovoj cijeni

Display More

Ajoj kolega, vi ste krivo shvatili. Ja ne kupujem Viro. Niti ga imam.

To je pisano u sali da pokrenemo vlakic na Viro i mislila sam da se to razumije iz konteksta.

Ja sve svoje transakcije objavim ovdje. Pa sam tako i objavila da sam Viro prodala u 11 mjesecu na 30 kuna i da sam u minusu u toj transakciji.

Imam Tpng sada jedino, sto sam i napisala kada sam kupila.

Zasto se netko istresa danas ne znam. A sumnjam da zbog moje objave ovdje. Uostalom vijest o zatvaranju tvornice je ovih dana bila u mnogim medijima. Ja to nisam dozivjela kao staru vijest.

Zao mi je ako je netko krivo razumio. Necu se vise onda tako zezati.

• CORONA virus

• Marielena
    • January 31, 2021 at 9:50 PM
    Quote from Moller

koliko sam ja shvatio Božinovića u stožeru, samo policija može otjerati virus

Bozinovic je struka samo takva.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • January 31, 2021 at 9:11 PM

U USA ce upumpati novu lovu u ekonomiju. Burza bi trebala jos neko vrijeme rasti.

GOP Stimulus Compromise

A group of 10 centrist Republican senators on Sunday proposed a $600 billion stimulus package that would extend extra jobless aid through June and provide more vaccination funding. It would also include direct checks of up to $1,000, but with lower income limits. The group noted that a $900 billion stimulus bill just passed last month, while some funding remains from prior relief packages.

President Joe Biden has touted a $1.9 trillion stimulus package with $1,400 checks with higher income limits.

• DRY BULK

• Marielena
    • January 31, 2021 at 2:07 PM

Pa sadasnje vozarine su takve da Atpl moze ploviti sa nulom. Odlicno za ovo doba godine. Naravno, pitanje je sto ce biti kasnije.

Ja mislim da dionica jos moze nize, ja sam trejder sto mogu, zbog loseg FI i sezonalno slabih vozarina u veljaci.

Naravno, onaj tko zeli takve kao ja sprijeciti da za 3 tjedna kupujemo jeftinije ce udariti vec od sutra po asku.

:)

• DRY BULK

• Marielena
    • January 31, 2021 at 12:31 PM

Ne zagovaram ja teorije zavjere. Ako se rast nastavi i sve dry bulk kompanije ce profitirati, ima smisla kupiti rizicnu dionicu kao Atpl, jer ona ima i veliku mogucnost rasta cijene. Naravno rizik je velik.

• DRY BULK

• Marielena
    • January 31, 2021 at 11:46 AM

Uh kolega Migra, nedjelja ujutro, a uspjeli ste već naljutiti Aliasa.

• Birtija

• Marielena
    • January 31, 2021 at 10:40 AM

Ja mislim da je Ivana7 vrhunski trol :)

Quote from zlocesti

@ ivana

Topic Ideje za trgovanje na stranim trzistima bavi se time na 89 stranica.🙃

Treba procitati 89 stranica😅 radije neka joj netko odmah kaze sto da kupi😅

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Marielena
    • January 31, 2021 at 8:26 AM
    Quote from Flight

Da, ne smiješ se prethodno udružiti a to su mali napravili preko zajedničke platforme. A ovi igraju “po pravilima” jer im to isto ne možeš dokazati.

Ove soc-real pizdarije tipa oni nas tlače i zarađuju na nama su obicno politikantstvo i cicijasenje. Ta tko brani ekipi s Reddita da osnuju vlastiti hedge fond i rade s licencom sve sto rade ovi koji nisu omiljeni? Ne bi me iznenadilo da je netko od jačih igrača iz te industrije ili vise njih to napravilo i poduprlo ne bi li pazi sad.... zaradili na short squeezu na isti onaj način na koji su ovi u shortu nastojali prethodno završiti igru. To je “kanibalizam po pravilima”.

Jednom bi i taj Reddit fond postao establishment.

• Marielena
    • January 30, 2021 at 10:51 AM

Ja tu rijetko nesto napisem, a kada napisem onda hocu kupiti. Onda se pise da sam ja u minusu, valjda da me se diskreditira, a oni koji to pisu su u debelom minusu ovdje samo to ne napisu.

A da se nikada ne udje u meritum teme.

I ljutnja na one koji pisu, umjesto na one koji su firmu doveli u ovo stanje.

Ne vidim zasto bih sada kupila Viro jer nije niti za trejd. Dnevni promet je tu par tisuca kuna.

Ja ne vidim sto se tu moze dogoditi. Najbolja opcija je da netko to kupi, dokapitalizira, rastjera uhljebe te uspostavi neku normalnu proizvodnju.

Naravno, prvo bi se postojeci dionicari morali razvodniti jer nitko nece preuzeti dugove bivse uprave. Meni je ova firma trenutno nesto kao Djuro Djakovic.

A drzanje novaca ovdje i cekanja mozda necega nekada ima ogromni oportunitetni trosak. Taj novac se u medjuvremenu moze negdje drugdje oploditi pa se vratiti u Viro ako se stanje promijeni. Nece Viro nikamo pobjeci.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt