1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Marielena
    • June 15, 2021 at 2:49 PM
    Quote from trial
    Quote from Neo

Panika? Prodao na 140-145kn nekih 1800kom, a sad je cijena 117kn. Da..uhvatila me teska panika da moram jos cekati 3mj da kupim po 70kn.

Glede Tpng moj prosjek 42,xx kn (4 tisuce i kusur komada) a to je vec 2 nalog na prodaji.

Vratim sve na 56kn uredno.

Nitko ne spominje gubitak 50 milja, ne vraca sr ni glavnica niti kamata...a sami hvalospjevi ovdje.

To što se nije vračalo je pluskvamperfekt. Veliki dio dugova nedavno je anuliran zamjenom za nekretnine. Preostali, sada bitno manji dugovi će se odsad redovno i na vrijeme servisirati. Bit će vidljivo već od slijedećeg izvještaja o PSN. Živi bili pa vidjeli.

Znaci ostali su bez vrijedne imovine?

• INGR (INGRA d.d.)

• Marielena
    • June 15, 2021 at 8:30 AM

Book je narastao zbog otpisa starih dugova. Na temelju cega ce ove godine rasti?

Sto se tice nove vlasti u Zagrebu najavljivali su oni svasta. Od obnove Zagreba od potresa do javne stanogradnje. Sto ce od toga biti ne znam. Za sada su vidim samo shvatili da u kasi nema love.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marielena
    • June 14, 2021 at 5:34 PM

Dionica se kupuje na dnu i kada ju nitko ne zeli. Ne na vrhu.

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • June 10, 2021 at 11:45 AM
    Quote from zlocesti

Imate velik promet, uz mali porast cijene. Prosječna je današnja cijena 385 kn

Morati ćete više kupovati, a manje zboriti :S

U tome i jest problem. Oni koji najvise drukaju na forumu vise ne kupuju po ovim cijenama.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 3:48 PM

To je jasno. Treba istraziti kriminal koji je Dlkv doveo u ovo stanje.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 3:03 PM

Promet niti nije velik. Milijun kuna, a i to su mislim napravili burek trejderi.

Vecina dionicara ocito ne prodaje, a niti ne vidim smisao prodaje za kunu. Ako si propao, si propao.

Znam ljude koji su kupovali Dlkv na 1500 kuna, Igh na 13000 kuna. Sada bome nemaju sto to prodavati.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 3:00 PM

Ja mislim da su Agrokorke bile pljacka jer je Agrokor mogao jamciti samo svojim dionicama Belja, Leda, Jamnice itd. Tu su mali dionicari pokradeni, ali takva nam je drzava. Neuredjena.

Ovdje ne vidim kriminal. Firma moze otici u stecaj. Onda nitko nece dobiti nista.

Ovo bi trebala biti pouka svima koji "investiraju" u firme gdje je kapital negativan.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 2:35 PM
    Quote from NaBiduAsku

kupljenih 100 kom po 1,20kn platim 120 kn, nakon 100 u 1 imam 1 dionicu koja treba na burzi vrijediti 120 kn da bih bio na nuli.

Da, ali ce ti ta dionica vrijediti 10 kuna.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 2:07 PM
    Quote from NaBiduAsku

kupnjom po 1,20 i maksimalnim mogućim dokapom, kolika bi nakon dokapa cijena morala biti da bi bili na nuli s kupnjom na 1,20.. molim matematičare.

ili još bolje nelijene.

10 lipa puta 12 je 1.20 kuna.

Ja ne vidim trenutno niti jedan razlog kupnje Dlkv, osim ako mislis da se ovaj prijedlog nece ostvariti.

Kupila bih Dlkv nakon dokapa po 10 kuna i drzala 2 godine.

Rekla sam jos prije par mjeseci da ce ovo biti nova Petrokemija.

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • May 24, 2021 at 12:48 PM
    Quote from kvart99

+DLKV 2000kom (1,17)

-DLKV 2000kom (1,29/1,30)

= + cca 220kn

A koliko brokeru to platite?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • May 24, 2021 at 10:49 AM

Sada treba kupovati kvalitetne dionice na snizenju.

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • May 24, 2021 at 10:47 AM
    Quote from Laudator

Uhhhh sad će ići postovi ...... same zarade na DLKV....svi piknuli u pravi trenutak.

Je, zaradili su par stotina kuna.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 10:46 AM

Ma pada cijela burza.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 10:31 AM

Rasprodaje se sve, i ono sto treba i ono sto ne treba.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 10:16 AM

Mislim da oni koji kupuju su sitni spekulanti koji se nadaju sutra to skuplje prodati i zaraditi za burek. Kupnja na 1.60 i sl samo stvara lazni privid potraznje.

Ne kocka mi se za burek.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 24, 2021 at 10:02 AM

Izgleda da danas prodaju oni koji u petak nisu pratili burzu.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 23, 2021 at 9:04 AM

Molila bih da to objasni netko upucen i strucan za temu.

Da li je ovdje moguc scenarij kao na Ptkm?

Odnosno da su postojeci dionicari osisani, ali da dugorocno mogu povratiti svoju investiciju. Ptkm se u jednom trenutku trzila na 80 kuna.

Ja ne bih tako rezolutno govorila lopovluk itd jer mislim da svatko treba biti svjestan gdje ulaze i koji je rizik. Odavno je ovdje bilo jasno da je book negativan i da senior dug ne vracaju.

Mozda bi najpostenije bilo proglasiti stecaj, ali to je za postojece dionicare 0 kuna.

P.S. nemam Dlkv.

I vidim da svi pisu da idu van i sa ZSE, ali zar i vani ne mozes pogubiti sve ako kupujes stecajusu? Jedina je istina da je vani veca likvidnost i imas puno veci izbor dobrih firmi. Ovdje imas mozda 5 dobrih firmi, ostalo je sve manja ili veca spekulacija.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • May 21, 2021 at 5:26 PM

Nije mi jasno zbog cega nije zaustavljeno trgovanje na Dlkv nakon obavijesti?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • May 20, 2021 at 6:31 PM

tento,

To ovisi sto vi zelite. Ako vam je cilj drzati dionicu godinu dana jer vjerujete u odrzivost sadasnjih vozarina, ova cijena je dobra.

Ako vam je cilj izaci za tri dana van sa +10% plusa tko zna da li vam se isplati ili ne sutra ujutro kupiti.

Odluku morate vi donijeti.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Marielena
    • May 20, 2021 at 6:25 PM

Kako to A1 i UGP manipuliraju sa trzisnom cijenom dionice sa 80k kuna prometa. Preko koga? Za koji interes?

To prodaju mali. Netko je prodao, ostali nastavili. Nervoza je velika trenutno.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt