Količina hektara zasijane repe je ovdje i prije bio problem.
Posts by Marielena
-
-
Evo, ovaj gospodin priča sve kao i naš Chuck.
Neven Vidaković. Prof kaže da nas čeka ekonomska kataklizma jer ima kristalnu kuglu 🤣
-
Znači iduća dva tjedna su ključna?
-
Niti ja ne vjerujem da bi netko banirao jaska. Zašto?
-
Učiteljici ja ponesem veliki buket i bombonijeru kada idem.
Sada je 8.5 kuna ili starih 17 lipa.
Lijepo si se ti Bakiću izvukao.
Odoh na plažu i ja.
-
Pad od 91 posto. Treba i doživjeti.
ja ih uopće ne vidim više na popisu, niti ih mogu dodati, kako se trguje uopće s tim dionicama
Nemam pojma. Ja ih niti neću kupiti.
Zadnja cijena je 5 kuna. To je onih starih po 1 lipu? Da li sam pravilno računala?
-
Pad od 91 posto. Treba i to doživjeti.
-
The annual inflation in the United States increased 9.1% in June, the Labor Statistics Bureau revealed in its report on Wednesday, with the figure going above analysts’ expectations and reaching the highest level since November 1981. Month on month, Consumer Price Index (CPI) rose by 1.3%.
Sharp growth in the food, gasoline, and shelter prices was the main cause of such a high reading. The energy prices soared 41.6% in June year over year, the highest since April 1980. The food prices surged 10.4% in comparison to the same period last year.
-
Inflacija u lipnju u SADu 9.1 posto.
-
Gospodja je jednom rekla da je investirala u svoje tijelo. A ja u ZSE. Očito sam u zabludi 🤣
dok je ona investirala Dikanove pare drugi su ulagali
A u koje dionice je investirala?
-
Danas CPI brojevi u USA.
Warren Buffett on CNBC just now predicted June consumer inflation to come in over 10%.
Also expects Fed to hike rates by 100bp.
Drži gaće
Ja mislim da inflacija za lipanj neće biti veća od one za svibanj.
Pravi test će biti fi za 2q. Tek tada ćemo vidjeti je li dosadašnji pad već uračunati u cijenu.
-
I Vlatkica se vraća u domovinu, pa je konkurencija sve jača
ovaj dio s isklesanim tijelom je zanimljiv, koliko je "klesara" na njemu radilo, mogla bi ovim novima "klesarima" što ih priziva školu u Pućišćima otvoriti
Gospodja je jednom rekla da je investirala u svoje tijelo. A ja u ZSE. Očito sam u zabludi 🤣
-
Da zamisli 17.000 nije dobro jer tu su zarađivali 2021. samo preko 100kn ili 25% na ovu cijenu uz dolar koji je bio tada dosta niže.
Defnitivno to nije dobro, a malo ih hebu i TC vozarine za 6m, 1Y i 2Y
. A i tebe kojeg ATPL ne zanima ima najviše na temi
Hvala jutros prodavačima i na ovoj stepenici, još jedan paket stoji za bolje dane
, pa da vidimo dali će mi i sljedeću stepenicu niže netko nagraditi.
Nekad mi je draže da mi dionica pada nego raste, neznam dali je to dobro.. jer kad raste se mislim hebate moram je puno skuplje platitit sada
Panamx Futuresi za iduću godinu pali na 13 000$, što je ispod granice isplativosti.
To je za Atpl važan podatak jedino ako danas potpisuju ugovor na godinu dana.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2379312.aspx
Ako vam je ponestalo ideja kako se zastititi od inflacije evo jedan dobar način ala Pavao V. 😁
Jeste vidli komentar ispod članka
"Evo šanse za Nikolinu Pišek."
Nikolina je navodno spremila puno takvih po sefovina😅
-
Dioničari u Djuri mogu biti samo pušioničari. Jedino je neo tu zarađivao 😅
-
Od navedenih Za spušit lovu bi bile DDJH, DLKV i VART, ja ih nemam niti ih planiram imat
Za sada se pokazalo da ste bili potpuno u pravu.
DDJH i VART su se pokazali kao dobitnici tjedna u tome koja će više pasti.
Na drugima je također pušiona, pa prilika za spušiti lovu na ZSE ima koliko hoćeš, jedino je problem što sam puno zaradio ove godine, pa mi treba velika pušiona da ne moram platiti porez u eurima iduće godine, te i dalje prihvaćam prijedloge.
Moj kandidat za pušionu za ovaj tjedan je VLEN, uz nezaobilaznu ATPL koja bi mogla biti kandidat za pušionu mjeseca, a dodajem još neke dionice na popis za spušiti lovu
IGH
INGRA
JDPL
Evo, pratim pa se javim za tjedan dana.
Idem po kokice sada...
-
Bio je stvarno iskren u emisiji kod Bolkovića i priznao da mu je ulazak u Varteks najveća životna pogreška kao investitora, o situaciji u firmi rekao je da je bila teška i sada je izuzetno teška, ao budućnosti Varteksa nije htio ništa reći s obzirom da je firma izlistana na burzi pa to nebi bilo korektno.
Tko ga je gledao i slušao sve mu je bilo jasno.
Bilo kakav komentar je suvišan.
gledao sam i slušao, a jasno mi je bilo još prije 4-5 godina, dok je brojao na blogu šlepere iz Petrokemije, a ispod zemlje stizao 5x skuplji plin, nikada njega neće uhvatiti s ogrlicom od 500k€ na carini, jedino ga ova Natali uhvatila, a ona ima filing za pušače, obzirom da joj kapital potječe većinom iz Adrisa
Tko je Natali?
-
Bakić je prodao svoja potraživanja prema Varteksu.
Kao i u Djuri on se naplatio, a mali dioničari su ostali nasanjkani njegovim drukanjem.
Stvarno uspješan investitor.
Dobio je možda 10% (ako i toliko) od svoje pozajmice od 42,5 mil.kn Varteksu, tako da
mit od tom investicijskom guru-u polako, ali sigurno odlazi u ropotarnicu povijesti.
Ne znam koliko je dobio. Nekretnine Varteksa jedino nesto i vrijede.
-
Bakić je prodao svoja potraživanja prema Varteksu.
Kao i u Djuri on se naplatio, a mali dioničari su ostali nasanjkani njegovim drukanjem.
Stvarno uspješan investitor.
-
Pa sad kad sve prođe pa pocne rasti ce reci da je sve bio prodao pred 2 mjeseca i usao sad na dnu 😅
Kao i naši forumaši 🤣