1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Marielena
    • August 21, 2020 at 11:29 PM

Mene zanima alternativa ako se odluka ne izglasa. Stecaj? Zasto je to dobro za postojece dionicare.

I ne razumijem one koji vicu da ih netko krade. Pa mogu jos uvijek i mogli su prodati te dionice za njihovu trenutnu trzisnu vrijednost na burzi.

Ok, mozda ja ne razumijem.

• Birtija

• Marielena
    • August 21, 2020 at 9:29 PM
    Quote from fajrvol

Da, jel se zna koji mu ne nick ovdje na forumu. I mene je zainteresirao taj "mitski" g. Klemenc?

Prateći po starom forumu od davnih dana vidim da je nekad bio jako aktivan, recimo nešto kao Neo u ovo vrijeme. Hm...

George. Ali vec dugo ne pise ovdje. Ne znam zasto.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marielena
    • August 21, 2020 at 9:27 PM

Tehnicki je Djuro na 1.40 zvao na odbijanac. Ja sam pratila dionicu.

Ali ovdje TA nema puno smisla jer se lako moze dogoditi da dionice u utorak nece vrijediti nista, a ne da ce biti odbijanac. Zato tu nisam nista ulozila.

• Birtija

• Marielena
    • August 21, 2020 at 9:25 PM

Iako mi je svakako zanimljivo to da sam ja gKlemenc😅

Koliko sam shvatila on je revizor financijskih papira, ja nisam financijas. Jednom mi je jedan od njegovih nickova rekao da sam ogledni primjer neznanja na burzi😅

A i sumnjam da bi on ikada napisao da trejda sa dlkv, igh itd za burek na burzi😅

To on zove stecajuse. Koliko sam ga ja pratila, a mislim da se izmedju redaka od njega moze uciti, on tvrdi da na Zse uopce ne investira osobno.

• Birtija

• Marielena
    • August 21, 2020 at 6:51 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Kolega BudFox znate da se sa tom dionicom i shortalo u blizoj povijesti.

Sumnjao sam vec neko vrijeme, ali drago mi je da ste se kolega percepcija vratili ovdje, jer bez vas nije to to ;):*.

Kud bas zenski nick, ali kako kazu ide ono sto prolazi kod naivne publike ^^. I tko ce pobijediti u USA, Trump ili Biden i sto to znaci za dry bulk i opcenito trziste?

Napisao sam na poslovnom forumu da ja vas sve volim i saljem pusu :*:love:.

P.S. Mlada introvertirana programerka, hahaha, pa ovo vam je najbolji nick do sada, svaka cast na kreativnosti :thumbup:

Kolega BudFox, molim vas ostavite se teorija zavjere. Ne stoji vam to, sorry.

Rekla sam vam vec da gKlemenca ne poznajem uopce.

Isto tako rekla sam da trejdam sa Atpl za burek kao i sve ostalo uostalom.

Nemam toliko kapitala da na cijenu utjecem ikako.

S obzirom da vec dulje sumnjam da kod ove dionice manipulira cijenom, zanimaju me razmisljanja drugih forumasa.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • August 21, 2020 at 6:09 PM

Kolega BudFox znate da se sa tom dionicom i shortalo u blizoj povijesti.

• Marielena
    • August 21, 2020 at 5:10 PM

Zanimaju me razmisljanja, zasto je to netko prodao?

Netko ne vidi ovdje buducnost kao dobru, netko je htio spustiti cijenu a ustvari kupuje, netko kupuje kucu kao Anna?...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • August 21, 2020 at 3:33 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from BudFox

Smijemo se, ali vrijeme je za tugu kada gledamo ovu ZSE na kojoj samo milenijalci trejderi zarađuju, a mi stari(ji) smo valjda već za otpis. Možda bi trebalo uvesti temu: Koliko smo bureka danas zaradili?

Ionako forumaši samo zarađuju i nitko ne gubi. U stvari gube tamo neki nepoznati ljudi koji nisu forumaši ;)

kolega, priča je pola pola.

mogu Vam reći iz osobnog iskustva da sam mislio da sam pametniji od burze, jer sam se bio ukeširao u veljači, pa sam prčkao po nekim dionicama u ožujku misleći da neće cijelo tržište propasti (da sam bar uložio u INA-u ^^).

tu mi se desilo gadno otriježnjenje.

nakon toga sam se odlučio malo više educirati, posebno u domeni TA, i na trejdovima sam nadoknadio skoro sav minus iz ove godine.

lanjska godina mi je bila vrhunska, jer sam na njoj uduplao svoj početni ulog, tako da sam trenutno na pozitivnoj nuli.

nažalost, u bear marketu di smo sada, trejdanje je skoro jedina taktika koja uspijeva ili naći nešto brutalno podcijenjeno i prepoznati promjenu trenda.

Display More

Nazalost ozbiljni investitori su u proteklih 10ak godina prezivjeli nekoliko stecajeva, nekoliko delistiranja, lex agrokor itd.

Ne znam sto se u ovom trenutku moze na Zse osim zaraditi svaki dan za burek?

Ako netko ima preporuku za jednu dionicu koju se isplati drzati 2 godine neka se javi.

• Marielena
    • August 21, 2020 at 2:49 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

A promet na sve tri zajedno manji od 25000 kuna😂

a nema se, kriza je kolegice, ali ako su prodavači kupili ispod i ostvarili u prosjeku više od 10% , pa to je 2500kn i to je svakome 100 ojra, a možda je to samo jedan prodavač na sve tri, u tom slučaju se dobro opario:)

bojim se samo da bi prodavači mogli biti i oni s 90% gubitka

Kolega toliko ja zaradim za jedan dan na dlkv i igh(3×100 oira), a pretpostavljam da je ovo visegodisnja investicija.😂

Yeap, i ja mislim da izlaze sa 90 posto gubitaka.

• Marielena
    • August 21, 2020 at 1:03 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

Djuro i Jdpl pobjednici dana. Komedija😂

i reklo bi se Varteks se očajnički bori za drugo mjesto

JDPL 10,00 +11,11%
    DDJH 1,78 +10,56%
    VART 10,00 +10,50%

A promet na sve tri zajedno manji od 25000 kuna😂

• Marielena
    • August 21, 2020 at 12:17 PM

Djuro i Jdpl pobjednici dana. Komedija😂

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marielena
    • August 21, 2020 at 10:34 AM
    Quote from KultLicnosti

Dok budemo doznali odluke skupštine danas bude neka reakcija ovih 15000 kom na prodaji.

Kao i na Atpl jucer 10000. Te kolicine se ne prodaju na takav nacin. Neka pokazuje samo. Valjda hoce kupiti jos samo jeftinije.

• Marielena
    • August 21, 2020 at 10:16 AM
    Quote from zlocesti

Bilo je i na Opte 28 tisuća komada na asku, na 4,60

Koliko vidim ima danas na puno dionica "letecih" naloga.

• Marielena
    • August 21, 2020 at 8:36 AM

Ljudi koji rade za drzavu u Hrvatskoj ionako ne investiraju na burzi.

Ova mantra samo umirivljenici su vazni, citaj glasaci, je i dovelo do demografske krize.

• Marielena
    • August 20, 2020 at 9:44 PM
    Quote from BudFox
    Quote from mitkko

Tako velika količina dionica se ne prodaje na takav način. Zastrašivanje. Prošli tjedan smo imali sličnu stvar na bidu.

Vidim krenulo negativno drukanje na poslovnom (nemam se vise volje boriti se s njima s argumentima i zaboli me kiki :*:sleeping:8)) uz podrsku na Asku od institucionalca iz top 20 sa 10 000 dionica kao strasilo (pretpostavljam opet Croatia Osiguranje), jer nitko ispod top 20 nema toliko dionica. Koordinirana tehnika vec toliko puta vidjena ovdje, samo steta sto nema nikakve kazne za rusenje cijene i prodavanje institucionalnih dionica u bescjenje.

Kolega, ako ih ne mozes pobijediti, pridruzi se. Pa onda mozete i vi kupiti te dionice koje se prodaju u bescjenje ;)

P.S. se vratio Percepcia?

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • August 20, 2020 at 7:59 PM
    Quote from BSOD
    Quote from Marielena

-Dlkv po 6.50 kuna

Privremeni izlazak.

Mogao bi sutra biti ulaz po 6.80.

Tak se i meni zna dogoditi.

Često.

Jako moguce kolega, ali necu sutra kupovati.

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • August 20, 2020 at 4:05 PM

-Dlkv po 6.50 kuna

Privremeni izlazak.

• Marielena
    • August 20, 2020 at 3:24 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Rekla sam odavno kolega da trejdam sa Atpl. Valjda se ne sjecate ;)

Star sam valjda, već me alzhajmer hvata, samo pratim da li hvalite ili kudite dionicu i odmah znam da li ste unutra ili vani, slično kao Neo koji se više ne javlja ovdje, već samo na poslovnom forumu. Ne znam da li su mu zabranili pristup na ovaj forum, ali sam vidio da se potpisuje neka peticija da ga se vrati, pa i ja potpisujem da ga ponovno puste ovdje da svi ponovno zarađujemo, a ne samo vas dvoje :). Idem pročitati analizu na 24 stranice od Cleaves Security-a za GOGL (ne Google :) ), pa napuštam vas i našu malu prepisku, jer je zanimljivija prepiska od trgovanja zadnjih dana :sleeping:

Samo uzivajte.

Ja idem uciti statistiku😪

Neo je banan :(

Ja se isto zalazem da ga se vrati.

P.S. ja ne drukam jer mislim da to sto ja lupetam na forumu ne utjece na cijenu nikako. Trenutno sam out. Rekla sam da cekam malu korekciju, pa da panamaxi krenu up pa sam na kupnji.

• Marielena
    • August 20, 2020 at 3:09 PM

Rekla sam odavno kolega da trejdam sa Atpl. Valjda se ne sjecate ;)

• Marielena
    • August 20, 2020 at 2:46 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Pa da, ZSE se moze uvrstiti na ponudu Revoluta. Glavno pitanje bi bilo kod nas kako popularizirati ZSE jer ne bi ovako niti preko Revoluta kupovali. Ja znam da kada nekome kazem da trgujem dionicama, svi se okolo mene uhvate za glavu. Bolje da kazem da pijem i kockam. Ljudi kod nas imaju predrasude prema tome.

P.S. pa meni osobno je stanje na ZSE odlicno za trejd. Toliko dobrih firmi na diskontu.

Polako, još ste mladi, trenutno se kockate....a za alkoholiziranje još ima vremena..., to dođe kasnije s vremenom i iskustvom :sleeping::/=O

Nakon sto sve pogubim na Tpng i Atpl, mozda se i propijem😂

1. Privacy Policy
  2. Kontakt