Ma kolega na Viro je cijena ionako zakucana na dno pa je to ionako rasprodaja.
Da, stavila nalog na 56 kn dok je cijena bila na 65 kao nece proci😅🙈
Ma kolega na Viro je cijena ionako zakucana na dno pa je to ionako rasprodaja.
Da, stavila nalog na 56 kn dok je cijena bila na 65 kao nece proci😅🙈
baš kada se sve malo primiri i krene na bolje, opet se pojavi novo zlo i ovo je stvarno već previše za tu industriju,
Ispravite me ako grijesim. Nece li nestasica dovesti do rasta cijene secera? Iako mislim da ovo ne moze znatno utjecati na svjetsko trziste secera.
Puno kvalitetnih dionica ce danas trpjeti zbog spekulacija oko Djurice. Onda ocekujem suze kupaca "Djure velicanstvenog"!
Koja navlakusa moze u ovoj firmi proci vec XX puta je za ne povjerovati!
Ingra, Dalekovod i Iga se unovcuju, valjda da se s tim novcem "suplji vagoni" kupe.
Do kada ce kod nas postojati takvi lumeni?
Kupovati ce oni i po 8 kolega, a onda ce plakati da ih je netko pokrao. Sve vec vidjeno.
+ Viro na 56 kuna,
Poklopio me stari nalog.
Mogu li tehnicari sto nacrtati za Opte? Hvala.
Ja mislim da ce dugorocno i Dlkv, kao i Igh i Atpl, narasti. Posebno iduce godine. Samo ne znam da li je sada pravi trenutak za ulazak. Mislim da ce do kraja godine biti povoljnije. Evo u Izraelu proglasili lockdown. Hoce li to biti samo tamo?
A za kratkorocni trejd ne znam. Mozda oni koji su kupili danas po 7 uskoro prodaju po 8. Mozda ce uspjeti, mozda ne. Ja trenutno ne vidim kuda to ide.
P.S. fondovi ovdje samo sto nisu izasli jos od travnja.
Slično je bilo 2007, većina je napisala na forumu da su prodali i da čekaju korekciju. I to se dogodilo. Ja nažalost nisam prodao i izgubio malo pomalo do pred ovo ljeto 95 posto portfelja. Sad sam naravno prodao.
2007 su dionice bile na ATH. Od 2008 do danas se nisu oporavile. Ne kazem da ne mogu jos pasti, ali sada nije 2007. Barem ne kod nas.
Za tebe me ne cudi, iz vapaja za ZSE se vidi da ti ne promišljaš ništa dalje od veća-manja oklade. Parica nije bas tak bedast i zato me cudi da je utonuo u najbezvezniji modus operandi za zaradu. Po meni to daje drugorazredne rezultate pa čak i na ovakvom sideways marketu kakvom svjedočimo od slučaja Agrokor. Treba trgovati, al ne dnevno i za par sto kuna jer je na toj istoj volatilnosti se može puno vise zaraditi samo sa ponešto izmijenjenim planom trgovanja.
Ponovno trazim savjet od pametnijih od sebe...
Mozete li malo detaljnije objasnit posljednju recenicu?
Kolega Parica, ako ste u 7 godina dosli od 30k kuna na portfelj od 650k kuna onda imate odlican model trgovanja. Da se moglo bolje, pa naravno da je, samo tko je to uspio?
Najlakse je kritizirati, a koliko ste platili brokera je stvarno besmisleno pitanje.
Može li mi netko objasniti u čemu je fora sa Varteksom?
- trebaju podići te poreze pa će cijelo društvo biti još više bogatije.
Koleginice Ivana, nestrpljivo cekam informanku subotom, vec sam pripremio kokice i Colu, pa lupam refresh svakih 5 minuta. Nadam se da ce uskoro stici tjedni report, moje omiljeno stivo, koji je vjerujem dobar, s obzirom na trgovanje proslog tjedna.
Ja sam puno trzio prosli tjedan, prodavao uglavnom likvidnije dionice uz povremeni trejd da ne bude dosadno i kupovao auto, vec sam spomenuo koji, da se ne ponavljam. Registraciju vam necu dati, ali ako vidite nesto u gradu sto vas podsjeti na moj lik i djelo, mozda sam to ja za volanom
. Slijedeci na redu mi je apartman na moru negdje na juznom Jadranu, ali to moze ici i iduce godine, ako cijene dodatno padnu.
Eto, to je bilo uglavnom to od mene na ovom forumu, bar na javnom dijelu, jer sam zatrpan sa obavezama i ne stignem vise puno pisati. Ostavljam uvijek mogucnost da se naknadno javim ako se situacija na burzi pocne popravljati, te ako procijenim da je ova burza vrijedna vremena i novaca za ulaganje.
Lijepi pozdrav, salut, bon voyage, ćao, pozdrav
Zar i vi kolega? Odose Mittko, Neo, sada i vi. Zar se neka kataklizma sprema na ZSE?
Od 2013., s tim da je portfelj na kraju 2013. bio manji od 50k kn, za vrijeme Agrokora 250k kn, a sad je 670k kn...rast je posljedica uplata i zarade od trgovanja...naravno da s rastom "vrtim" i zaradjujem znatno vise u apsolutnom iznos dok ni relativni nije za bacit (2019.-42; ,2020.-15,7%)...
Uopce me nije briga koliko sam zaradio brokeru dok sebi zaradjujem...dapace, nek nam je svima bolje...rastimo zajedno, kao pojedinci i drustvo u cijelini...
Ja mislim da je suludo sto ti radiš. Nekakva vlastoručna HFT platforma.... očito tebe ne zanima prvenstveno zarada nego da se nešto događa. Ne znam kako drugačije protumaciti da 20, 30 ili 50 puta protrgujes portfelj godišnje?
Mislim da te u Agramu obožavaju.... napravis im godišnje milijun eura prometa i oni zarade skoro ko i ti. Da sam ja na tvojem mjestu ja bih ih tražio da mi prepolove dosadašnju proviziju. Najmanje.
Nevjerojatno ovdje se kritiziraju ljudi jer zaradjuju.
Valjda je trebao pogubiti sve novce, biti dugorocan ulagac u stecajusama, cekati delistiranja...
I brokeru si ostavio barem 150 tisuća kuna na provizije..... na koje se to vremensko razdoblje odnosi?
Od 2013., s tim da je portfelj na kraju 2013. bio manji od 50k kn, za vrijeme Agrokora 250k kn, a sad je 670k kn...rast je posljedica uplata i zarade od trgovanja...naravno da s rastom "vrtim" i zaradjujem znatno vise u apsolutnom iznos dok ni relativni nije za bacit (2019.-42; ,2020.-15,7%)...
Uopce me nije briga koliko sam zaradio brokeru dok sebi zaradjujem...dapace, nek nam je svima bolje...rastimo zajedno, kao pojedinci i drustvo u cijelini...
Svaka cast kolega. Naravno, neka uz vas zaradjuje i broker i cijelo drustvo je tako bogatije zbog poreza itd.
Puno srece dalje.
Tako je kolega Brajo. Burza na ZSE ima velike prilike i biti ce ih.
Display MoreA koja je ideja iza ovakvog trgovanja?
Prodajes u rastu, kupujes u padu?
Ili?
Da...tocno to, vrtim 10-tak dionica koje mislim da vrijede i lovim vlakice sa sitnim ulozima
Pa mora i broker zaradit za burek...
Vec sam napisao u prijasnjim postovima, moj broker je zaradio jednako kao i ja u zadnjih 8 godina (prosijecni ROI po investiciji mi je oko 0,5%)...a posteno sam zaradio...
Pustite ih kolega Parica. Ljubomorni su.
Ovih dana Porečom kruže glasine o prodaji hotela Pical Arapima... Gdje ima dima trebalo bi biti i vatre.
Nisam znao da su braća Pivac Arapi.
A ti jadni Pivci kupuju svasta. Kupovali Atpl, sada kupuju Rivp😅
Samo da nesto napisem dok postam link
Netko jos nesto vjeruje ovoj vladi?
Samo da nesto napisem dok postam link
Ovo što kaže za 2022 možda jedino moguće da zemljom upravlja Branko Roglić a ne aktualni bezveznjaci. Svašta!
Na celu sa ridikulima iz stozera.
Gdje je onaj stručnjak šta je izavio da Pivci kupuju ATPL, pa gdje su nestali Pivci? Šta sad kupuju?
Na drugom forumu.
Fondovi rasprodaju dionice jer to nije njihov novac. A onda te dionice kako su nerealno pale i uzlete gore.
cekam dan kad ce biti vlakic na magmi, e to ce biti slag na tortu ove burze
na taj ste zakasnili, taj je krenuo prvi još dok je bivši ministar ( zamisli i to gospodarstva) prodao igračku naivnoj djeci, mislim po 240kn karta
Ja sam kratko na burzi, ali kada vidim kako su ljudi nekada bili prevareni, niti se ne cudim da danas na Zse nema investitora
Izgleda da je pad vani zaustavljen.
Do idućeg puta.
Koliko dana ce trebati da se i na Zse to shvati😂
fundamentalno jake dionice kao što su Ddjh,Igh, Ingra su u zelenom dok su stečajuše Ernt, Tpng i Vlen u sasvim lijepom minisu......uvijek je kapital u nesigurnim vremenima najbolje pospremiti u takve jake firme.......
Hvala vam. Bas ste me lijepo nasmijali😂