Voljela bih znati da li je profesorica zaradila i 100 kuna na ZSE ikada, ili je cijeli zivot zivjela od place u drzavnom sektoru.
Je li ona pricala cesto skupa sa Lovrinovicem?
Voljela bih znati da li je profesorica zaradila i 100 kuna na ZSE ikada, ili je cijeli zivot zivjela od place u drzavnom sektoru.
Je li ona pricala cesto skupa sa Lovrinovicem?
Ja sam samo gledala, švorc sam
Kada bih mogla, kupila bih IGH
I Atlantic na 1210 kn
Iga bi mogle dosta up.
Prodala sam i ja jos ljetos Dlkv po 6.5 , kupljen po 3.8
Da li su njezini odlikasi kupovali Dlkv po 250, a prodavali po 3.8 kuna?
Sifra, kupuj skupo, prodaj jeftino.
+Dlkv po 7.5 kuna,
Kupljeno jos ujutro.
https://www.vecernji.hr/biznis/ivan-sa…ju-eura-1433588
Eto, kad "ugledna profesorica", s "uglednog fakulteta", kaže da mali nemaju šta raditi na burzi i da bi trebali sve dati "iskusnim fond managerima", što više i očekivati?
Ja od iskusnih fond managera jedino kupujem😅
Da objasnim svoje pozicije.
U Viro sam dugorocna(to meni znaci 3 mjeseca😂). Jednostavno na ovoj cijeni smatram da je jedini rizik stecaj😂, a njega ne smatram realnim. Dionica je podcijenjena. Na ovim cijenama ne prodajem. Meni je ulazak nizak.
Kod Atpl cekam jaci rast BDIa u drugoj polovini listopada. Prije toga ne prodajem.
Ulazak prosjek 200 kuna.
Na Dlkv cekam jos jedan vlakic pa out😅, povratak uoci kvartalnog izvjestaja. Ocekujem da ce biti dobar.
Ostalo sam prodala.
Uglavnom, rizican portfelj trenutno.
Znacajan pad nafte ne ocekujem niti ja.
Secer je vec dulje vrijeme cca 13.XX$.
Za neki relly trebao bi biti na cca 15$.
Sto to znaci za sadasnje dionicare?
+Dlkv po 7.5 kuna danas.
https://lider.media/poslovna-scena…e-secera-133347
Još malo blokade.
Stara vijest kolega.
Dok je bilo kolege Salta bilo je i vlakića i trgovanja . Bez njega nema ničega?😂
Kolega ima novi nick. On je uvijek prisutan
Ajde da nema burek trejdanja ne bi bilo ni prometa.
Nije da nije bilo prilika za zaraditi, samo je ovo nama malo
Mi bi 200%, po mogućnosti odmah. Pronto
Atlantic grupa se trguje u rasponu, uđeš, izađe, ponoviš . Godišnji graf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Je kolegice, ja obicno trejdam na ovim jednoznamenkastima😅 i gdje u svakom trenu moze stecaj😂
Danas promet kao u malom seoskom ducanu
Ma Zadro je tipicni muljator u stilu tajkuna "iz naroda".
Meni je potpuno logicno da se broj tvornica smanjuje jer su 3 za Hrvatsku previse.
O običaji, o vremena.
Da mi je netko rekao da ću na djuri zaraditi više od 100% u manje od mjesec dana, ne bih mu vjerovala.
Opte i djuro cjenovno li-la
Kolegice, najbolja dionica na ZSE je nas Đuro 😀
++Atpl
No, sada imam rizican portfelj🙈
Cestitke kolega. Sada jos predvidite i kada ce rast
Ma ima nas par dugorocnih koji cekamo stecaj u Viru😂
Bas me zanima koje relacije vi pratite.
Dow Jones danas rast. Pa koliko su oni rasli ovo ljeto? Pa korekcija ce sigurno biti.
A ZSE je trenutno na razinama iz 2004-2005. Jos se nije oporavila od 2008 pa razumijem ptsp.
Inace meni lockdown itekako pase jer sam 50 posto u cashu, samo mi se ne cini da bude puno od toga. Mozda skola bude online.
Pa dow jones je roknuo 10%, zasad, predviđam još najmanje toliko a zse nula. Nama iz 2008, Ptsp-ovcima, sve je jasno.