1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Marielena
    • October 31, 2020 at 9:13 AM
    Quote from Marielena

Pokušaj PSNa je najbolji put i za vjerovnike. Sumnjam da bi banke u slučaju stečaja bilo što dobile. Nadam se da će uspjeti.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 11:50 PM
    Quote from fury147

Može netko malo pojasniti trenutnu situaciju. Imam za mene previše dionica sa prosjekom 60kn pa me ovo dosta zabrinulo. Da li to sada pada na skroz niske razine u odnosu na moj prosjek ili tu može doći do nekih pozitivnih vijesti unutar mjesec-dva pa krenuti rasti.

Ne bi želio sada panično prodavati ako postoji neki način za obrat pa bi zamolio da to netko malo pojasni.

A tko bi znao sto ce biti. Pogledajte kako se kretala cijena dionice kod Ulpl.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • October 30, 2020 at 10:16 PM
    Quote from Parica

Pa upravo svjedocimo/sudjelujemo u preokretu...oni operativno ubijaju i to 3 kvartala za redom...ne znas koji je bolji...ici ce daljnji pad dionice da se uspanice mali i ovi sto ne razumiju...i onda raketa...meni je izvjestaj odlican jedino sam ocekivao vece razduzivanje...

Kolega, ja isto mislim da dugorocno Dlkv ima najveci potencijal na ZSE. Ali trebati ce cekati.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 7:19 PM

Ma da, banke tu vise nisu vidjele svoj interes. Teoretski bi vjerovnici na isti nacin mogli blokirati IGH ali to ne rade a i dionica je narasla 120 posto od dna u ozujku. Ali sumnjam da ce i banke sada profitirati od PSNa

P.S. pa mozemo. Volite c++?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • October 30, 2020 at 6:23 PM

Da, ovdje ce se znacajniji preokret dogoditi u slucaju preuzimanja.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 6:21 PM

BudFox da, tesko je uopce i bilo izracunati sa svim tim njihovim muljanjima koliko zapravo vrijedi Viro. Cijena je znacajno vec pala. Mislim da je prije godinu dana bila cca 120 kuna. Zadnja je 40 kuna. Koliko je negativnosti vec uracunato u cijenu cemo tek vidjeti.

• Birtija

• Marielena
    • October 30, 2020 at 6:18 PM
    Quote from alias
    Quote from Marielena

Kolega secera ce uvijek trebati bez obzira na "zdrav zivot". ;)

Ja mislim da ce Viro opstati na trzistu u nekom obliku, samo mali dionicari od ovoga ne mogu imati puno srece.

P.S. Alias tko zna, mozda si htio kupiti jeftinije😅

I ne samo to. Nego sam vjerovatno i multinick i zapravo sam ja marielena, i sam sebi tepam

Ne bi vjerovao ali BudFox je ljetos imao tu teoriju😂

• Marielena
    • October 30, 2020 at 5:54 PM

Kolega secera ce uvijek trebati bez obzira na "zdrav zivot". ;)

Ja mislim da ce Viro opstati na trzistu u nekom obliku, samo mali dionicari od ovoga ne mogu imati puno srece.

P.S. Alias tko zna, mozda si htio kupiti jeftinije😅

• Birtija

• Marielena
    • October 30, 2020 at 5:37 PM

A secer bi i mogao uskoro gore, samo kako ce to vise pomoci Viru😅

• Marielena
    • October 30, 2020 at 5:36 PM

Kolega @alias hvala na savjetima na pp da ne smanjujem ulaz u Viro i savjetu da jeftina dionica moze samo jeftinije.

Rekla sam vam sto mislim o TA odnosno kako matematicki to izgleda.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • October 30, 2020 at 5:24 PM

Kolega Tin stvarno nema razloga da se na bilo koga ljutite.

• INGR (INGRA d.d.)

• Marielena
    • October 30, 2020 at 5:11 PM

Samo pazite kolege da ne zavrsi ko na Viru. Nista se ne radi, ima love, a onda nekako magijom nema niti love.

• Birtija

• Marielena
    • October 30, 2020 at 4:01 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

Pa PSN nije još propast kolega.

ma jok, već prošao nekoliko komada neokrznut a mrtav

Onda u ponedjeljak prodati po 30, u utorak kupiti po 20. Zasto bi samo Zadro zaradjivao😂

• Marielena
    • October 30, 2020 at 3:49 PM

Pa PSN nije još propast kolega.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 3:45 PM

Kolega Moller i onda se mi čudimo da na ZSE nema malih dioničara. Netko će ovdje sigurno dobro zaraditi. Mali dioničari ne.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 3:34 PM

Da, Viro je suvlasnik HiSa. Svu imovinu su prenijeli na HIS, a očito da su im računi prazni.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 3:30 PM

Kolega, to znamo da je lova u HISu. Nažalost, muljaže od kojih mali dioničari neće imati koristi. To je ZSE.

• Marielena
    • October 30, 2020 at 2:17 PM
    Quote from Moller

evo došlo je vrijeme da više ne znaš ni što piše u izvještaju

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/696

ako netko razumije kako ovo sada pratiti, neka slobodno napiše, neću kupovati sigurno

E moj kolega, mi smo vec kupili. Kasno je sada😂

A lijepo, imaju dobit a mjesec i pol blokirani😂

Prosli kvartal je prihod bio od prodaje imovine.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marielena
    • October 30, 2020 at 12:13 PM

Dionica se obicno kupuje prije dobrog izvjesca ;)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Marielena
    • October 30, 2020 at 11:51 AM
    Quote from barbosa
    Quote from verdi

što se tiče smrtnosti nedavno sam bio na groblju i onako iz zajebancije pitam grobara majstore ima li posla (sve mislim neka navala je). kaže on posao se prepolovio. od kad su smanjili operacije u bolnicima pao posao. ja sam ostao zaprepašten. znači ovo je informacija sa terena iz prve ruke.

nije to baš zbog operacija, kirurgija nam je još donekle dobra, nego zbog svega ostaloga tj. loše dijagnostike(neznanja i nebrige) i pogrešnih i nepotrebnih terapija lijekovima jer svaki doktor, doslovce, je ujedno i "komercijalist" za kakvu drogeriju ili farm. tvrtku...

Je govorila mi baka cim dalje od doktora😂

Quote from BudFox
    Quote from jasko

Žigman na HRT4

Optimist sigurno kao i uvijek, isto kao i guverner Vujčić

Jučer je bio Ministar financija Marić u Otvorenom i nije bio baš nešto

optimističan za gospodarstvo, jer ne zna koliko će ovo sve skupa

još potrajati, te vlada velika neizvjesnost oko proračuna za 2021.

Rupa koliko hoćeš za krpati, od Zdravstva, Croatia Airlines-a, HŽ-a...sindikati traže

božićnice i veće plaće...a za raspolagat s lovom koje nema dovoljno u ovakvim uvjetima

nesigurnosti trebaš biti mađioničar...Deficit raste u nebo i bit će uskor na 95% BDP-a, ako

ovako nastavimo, a od od reformi u zadnje 4 godine nisu napravili ni R i svi bi htjeli dio

tog kolača od državnog novca.

Obnova Zagreba od potresa tek slijedi i ne znam odakle će skupiti novac za to, možda EU

uskoči iz Fonda solidarnosti. Ipak smo mi Florida Europe, kako neki tepaju, pa trebamo

obnoviti glavni grad da bude siguran za turiste, ako ponovno kao Švabe krenu dolaziti u

ogromnom broju.

Display More

Nisam optimist glede EU love. Ne dijele to oni tako kako mi zamisljamo ali dobro bi bilo. Bar bi gradjevinari potegli.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt