Ja se bojim sto ce biti kod nas kada oni krenu padati
Posts by Marielena
-
-
čini se da je svima puna pipa ZSE i bježe u USA
Dugorocni tjedni ulagac sa ZSE prelazi u dugorocnog poludnevnog trenutno na NYSE. Nemam vremena ni za gledati ticker kao dugorocni za ZSE a kamoli biti trzavog prsta za NYSE.
nije samo Dalekovod.
evo, i Đuka se nekome namješta za jeftinu kupnju
Ili netko izlazi
-
Ako dođe do 5kn, smatram dobrom kupnjom. Ali preko noci se moze okrenuti i da 7kn bude dobra kupnja.
Trenutno prva solucija je realnija.
Ne zurite sa kupnjom.
Upravo to. Trenutno se nista ne zna. Samo je ovo trenutno kockarnica kao i Viro i Djuro. Sretno burek trejderima.
-
+DLKV, unatoč jutrošnjem nasilnom silovanju
Svaka cast na hrabrosti kolega. Ako ovako nastavite, vi budete jos morali dati javnu ponudu za Dlkv
-
Flight ja ne mislim nista. Cekam rasplet dogadjaja. Za sada vani.
-
Pa trgovanja, bid je toliko šupalj da bi išlo 10 posto dolje za tren. Likvidnost ne postoji, izgledalo mi je nekako bolje na 50+ kad sam ulazio. Bile su neke priče trezor će kupovati, vrijedi 70kn itd. A taj trezor ako kupuje onda znači da je cijena ubijena i da nije dobro. Trezor voli jeftino nece skupo.
Bcti 431 , ide gore u zadnje vrijeme nadam se da će nastaviti. I nadam se da je kolega Kajnak u pravu kada kaze da ce kvartal biti plus.
Ako jedno izdanje padne 10 posto nema blokade. Samo ako cijela ZSE padne 10 posto.
A to sto je netko pisao da dionica vrijedi 70 kuna ne znaci nista. Cijena ovisi o ponudi i potraznji. Firma posluje pozitivno, ali nema dividende. Mislim da to odbija male dionicare.
-
Ljudi citajte financijska izvjesca i izvjesce revizora pa cete biti informirani koliki je dug a koliki ne. To sto netko ovdje pise na forumu ovisi samo o tome da li ima ili nema dionicu.
-
U ponedjeljak:
- DLKV po 7.16 kuna, sve
-IGH po 143 kune, sve
Jucer:
-1/3 ATPL po 156 kuna
Ostalo jos 2/3 Atpl cekam rast na valu rasta BDIa.
-
Ja mislim da se tu nema sto puno za zakljuciti.
Dlkv ide u preuzimanje i ocito se ide na to da se srusi tromjeseceni ponderirani prosjek. Netko pogoduje novom vlasniku. Ponasanje uprave je sramotno. Nazalost, jesmo Afrika sa strujom.
Nazalost, ovo sve moguce nece biti dobro za male dionicare.
-
Ajme žalosti i jada. Nemam kome prosuti, otići će u blokadu i onda nisam ništa napravio..
I want to break free 😳😳😳
Koju blokadu?
-
Ja cekam te kupce iz Njemacke kod nas sto je netko stavio nekidan😅
-
Vazno da Ingra raste😅 nismo kupovali pravog gradjevinara😅
-
-
Ekipa se voli igrati sa stecajusama, a poslije su svi drugi krivi i novinari i novinarcici, i lopovi manageri i fondovi i novi kupac i sve skupa lopovi itd.
Govorim i samokriticki jer i ja kupujem stecajuse. Samo onda moras znati da si kupio stecajusu i svjesno uci u to. Da, moze se pogoditi i zaraditi, ali vecina tu ipak izgubi lovu.
I na Viru su fondovi izlazili dok nisu izasli do kraja pa se pricalo da oni to jeftino prodaju jer nije njihov novac, a da nakon njih ide Viro na 100 kuna. Sada je na 2X kuna. Moze zavrsiti i u stecaju. Nitko se ne pita pa zasto ti fondovi izlaze koji su na Viro mislim ulazili na 500 kuna, na Dlkv po 250 itd. Zasto su Anna i Akcionar prodavali IGH po 90-100 kuna i da li su to bas takvi lajbeki.
Ne kazem da se Dlkv i Igh za dvije godine nece trziti po znatno vecim cijenama nego danas, ali do onda je put trnovit te neizvjestan.
P.S. isprika administratoru ako je krivi topoc. Neka prebaci ako treba.
-
Ja mislim da i IGH i DLKV imaju perspektivu, ali prvo treba vratiti dugove.
Svi smo na proljece kupovali te dionice jer ce rasti, narasli su 100 posto, a znali smo da ne vracaju dugove. Pricalo se oni ugovaraju velike poslove. Pa oni su oduvijek i radili velike poslove. Od tuda i dugovi
Ja mislim da ce tu biti nuzna neka dokapitalizacija, a onda se moze krenuti naprijed.
-
Robert Petrosian, predsjednik Uprave IGH
"Ulaganja u infrastrukturu - kriza povezana s trenutnom pandemijom Covida-19 pogodila je sve gospodarske grane, pa tako i građevinu. Zato je pravo vrijeme da država iskoristi svoju fiskalnu moć za potporu gospodarstvu i minimiziranje štete. Jedan od načina za pomoć je davanje prioriteta ulaganjima u ceste, mostove, zračne luke, tranzitne sustave, energiju (klasičnu i onu iz obnovljivih izvora energije), telekomunikacije i druge davno predviđene građevinske projekte ..........
Ovo su zelje tog gospodina. Da, bilo bi lijepo.
-
I meni izgleda kao narucen clanak. Moguce istina da ovdje slijedi scenarij Ptkm, a onda gore.
-
Ovo kada krene, u satu će biti pojedeno sve do 10
E sada ste me zbunili kolega. Cekam a ne znam gdje. Ovdje ili na Igh? Kada ce tih sat vremena?
-
Kupnja je napeta kao puška, kada krene ask bude očišćen u satu...
Onda ce bez problema skupiti tih 2 milijuna kuna
-
A ako uopce uspiju prodati paket, vidjeti cemo po koliko trziste trenutno vrednuje dionicu.