da ne može fizička osoba neograničeno uvozit aute iz vana.. morat će kolega Neo biti dobar sa forumskim drugovima.. pa preko svakog uveze tri auta i business is on.. samo to će rasipat zaradu
ma neće uzimamo samo 5% 😄😄😄
a ništa Mister 10%
da ne može fizička osoba neograničeno uvozit aute iz vana.. morat će kolega Neo biti dobar sa forumskim drugovima.. pa preko svakog uveze tri auta i business is on.. samo to će rasipat zaradu
ma neće uzimamo samo 5% 😄😄😄
a ništa Mister 10%
neko detaljno pročitao izlaganja / analize naših kolega.. i raspalio po asku
Display MoreEvo i prvi raport nakon 25 dana o novom biznisu. Kupio 2 auta i prodao oba vec. Ukupna zarada nakon placenih poreza cca 9400 kn.
Nije neka para, al ovaj posao uopce nije los. Za mozda efektivno 4 dana rada dobit i nije losa. I dobro je na kraju godine necu morati placati 12 + extra 15% na prvih 12.
Cash je prijatelj trgovcima jer se mogu postici dobre zarade. Al da trazi trud i pracenje...itekako..nesto kao dionice.
Sve u svemu na ulozenih 130 tisuca ostvarena zarada cca 7% u 25 dana. Ako bi isto radio do kraja godine jednako uspjesno to bi bilo 84% na godisnjoj bazi.
Nemojte me kolega krivo shvatiti, pišem ovo u dobroj namjeri - zar niste tu u opasnosti da vam porezna sjedne za vrat ako skuže da se zapravo bavite "poslovnom djelatnosti" i opale vam porez na dobit ili vas tjeraju da registrirate djelatnost???
Čuo sam da godišnje možete preko svog imena provući samo dva tri vozila ili tako nekako a da vas ne diraju...
Pozdrav
Display MoreRTL.
Samo zabava !
Imam 200 tisuća kuna koje mi neće trebati idućih deset godina.
Unatoč primamljivosti vanskih tržišta, i uz uvjet da ne bude pada tržišta i 30% sniženja, rado bih ih uložila ovdje.
Želim veći udio velikih lijepih dividendnih papira, i manji onih " sa potencijalom "
Ajde prijedlozi , što bi vi kupili ?
Optima
ja sam u ovom bounce-u opet prodao sve kaj sam držao a kupio sam dio u ovom dipu prema 48k.. i sad čekam daljnji razvoj situacije.. ako se odbije od zone 56k ide opet prema dolje.. ako ne - up... pratimo dalje
Nadokupio.
Sad ne mora biti ispravna odluka.!
kolega vi ste očistili sve ovo na kraju ?
thodex exch.. bas znakovito ime.. inace on line wallet.. trebao bi biti siguran.. a ba exchangeu ak drzis uvijek je određeni rizik..
Display MoreAuc.. mislim da Optima ide po najboljoj mogućoj cijeni.. ilo jao si ga njima.
"Credit Suisse posted a 757m Swiss franc ($827m; £594m) loss for the first three months of the year, having previously warned that losses could reach SFr900m.
It would have been the bank's best trading quarter for a decade, but Credit Suisse was forced to write off SFr4.4bn related to the Archegos collapse."
Ti ozbiljno misliš da ih prodaja Optime može spasit? Pa Optima im nije niti crno pod noktom!
Zbilja nam samo još fali da CS kihne, a veselili smo se kako su odabrali zvučno ime za prodaju Optime.
S ovom Optimom zbilja nikad sreće, sve što može ići naopako ide naopako.
![]()
pa ako su otpisali 4.4 bn onda su još ostvarili odličan rezultat od "samo" 757m swiss franca gubitka
pa nije on kupovao taj dan.. već kroz neko vrijeme.. tako da mu je average vjerojatno u 30ima
kaj hoćete reći da njega pošto ima brdo love ne boli pad sa 63000!!?? da mu je svejedno?
ja mislim da je Elonu za ovaj dip svejedno.. on zna da jednim tweetom preokrene ovo u plus već danas.. pa i oni sami (Tesla) su izjavili da kad su kupovali da su imali botove koji su točno po algoritmima kupovali.. pojačavali kupnju u dip-u.. po meni okej malo hlađenja marketa da se oslobodi put za zdraviji daljnji rast.. ja sam mrvicu danas ušao.. čekam daljnji rasplet..
hahaha kaj sad misli Musk mada je njemu 1,5 miljardi dolara sića
pa on je kupova na razinama 43 000 .
pa nije on kupovao taj dan.. već kroz neko vrijeme.. tako da mu je average vjerojatno u 30ima
Ipak nije bila zastavica, nego klin. Ovo sada izgleda kao breakout, retest i sada bi trebao slijediti daljnji pad.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vrijeme za fini dokup. Dobro razmisljate.✌
pojavi mi se ovaj graf od Mitkka odem na exchange i imam šta za vidjeti.. bravo
Sjećam se toga, bilo je +40% u jednom danu, e to su bila vremena
Samo, trebalo je tada prodati, kad malo bolje razmislim
Da se je prodavalo ne bi bilo +40%.
došla su kokuzna vremena.. pa su svi počeli puhat na hladno.. ali i ovih 25 30 posto u kratkom roku je lijepo.. a outlook je da bi lako moglo potegnuti još
Ovo bi trebalo biti laganih +5%.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
kolega mitkko, dali prema ovoj formaciji onda onaj propad u zonu 40ih postaje invaild.. ili to grafovi nisu u istom time frame-u ? hvala
ja sam u cryptu trenutno skroz u cashu.. kako sam vec pisao cekam pad.. sto ne znaci da bu se desio.. gledajuci grafove to mi tako izgleda.. uz ovaj silan rast nije bilo jacih korekcija.. a mozda sam omasio ceo fudbal 🤣🤣
ja rasprodao bch na 1150 i ltc na 315.. bch uzletio 30 posto taj dan.. meni bi pasao neki btc retest zone 40 i 30k.. tu bi se na discountu dalo svasta ubrati.. al mozda je ovo samo mali dip prije novog leg highera.. kako bilo nebum trcao za coinovima.. strpljen spasen
jaka je kupnja, smart money ulazi,
A što bi to bilo "smart money ulazi"?
To je izraz koji se često koristi da kupnja zvuči uvjerljivo ili da se kupac napravi pametan, a po meni nema nikakvog značenja, jer nikad nisam vidio niti jedan dokaz onih koji ga koriste u prilog tome da nekakav "smart money" ulazi.
Dapače, često puta sam svjedočio da nakon pojavljivanja tog gospodina "smart moneya" dionica ode u suprotnom smjeru.
Izraz je bez veze, osim ako nema nekakav dokaz u promjenama knjige dioničara, a promjena nema.
Da istina nema dokaza za to.. ali prometi svakodnevno rastu.. solidni su i sve vise se uzima sa aska.. analize smo davno napravili, znamo koji su nam risks and rewards.. mozda je smart money ekipa koja ulaze a do tog novca su dosli vlastitim znanjem i odricanjem.. zasto trenutno napucavati cijenu kad se moze fino skupljati..
jaka je kupnja, smart money ulazi, da izstrese dionica sta se da.. po jos uvijek po njihovoj procjeni dobroj ulaznoj cijeni.. biti ce zanimljivo ovo popratiti.. a prodaja kompanije se polako blizi, tenderi nabrijavaju.. dosta bullish
ova njiva izgleda ko pista na kojem opte avion treba poletjeti u neslućene visine.. nadamo sa da nebu avion polomio kotač na nekoj grabi
Probila se psihološka granica od 30 kn na forumu
na prvu sam mislio da sam zabunom otvorio RIVP temu.. hehe.. idemo u mirovinu na 30
Hoće li danas prema 7 ili smo se svi prenakrcali?
svi smo krcati nema ko da potegne prema gore.. čekamo vijesti..
ljudi su ispada sami sebi počeli prodavati