kolega dioničar nešto slabo piše ovih dana.. možda mu je neka ptičica nešto došapnula.. a zna da ak počne pisat da sigurno neće izdržat da ne podijeli sa nama običnim građanima..
Posts by Kivi
-
-
meni je na ovoj dionici div prinos oko 10 posto.. što je vrhunski.. ako poslovanje bude stabilno i prema planovima.. svake god reinvestirati dividendu i vrh!!!!
-
nije da se imalo puno za kupiti na razinama od 10kn..
-
šta je ovo bilo
cca 1000 kom po asku
izgleda greška, prema daljnjem trgovanju ćemo vidjeti
možda neko programira bot-a pa je ovaj samoinicijativno lupio soma komada po asku.. razbit će progamer i njega i komp
-
Dva mjeseca trgovanja između 365 i 390 kn... hmmm. Nisam baš siguran.
mislite da će stagnirati na ovim levelima, bez probijanca kote 400?
-
+ SHIBA, par milijuna komada🤑
Svaka cast, nagradeni ste za hrabrost 👌
od par miljuna nečega do par miljuna ničega.. tanka je granica.. sretno!
-
slijedi skoro pa nulovanje.. koma.. kakve se tu igre igraju i kako nitko ne stiti male.. firma teska spalionica novca..
-
ne znam.. što se tiče Elona i njegovih tweetova.. nekako mi se čini da je taj lik postao važniji od svega.. i on sam je uvidio moć svojih objava.. očito mu to paše za ego.. pa swinga market kako mu koji dan paše.. i ta njegova priča sa dogeom i stalne objave su u najmanju ruku smješne.. ali očito mu se sviđa kripto i sa njima može raditi šta hoće.. osobno mislim da će se oni svi rado nakrcavati kada ovo krene malo dole.. čak je i Stanley Druckenmiller izjavio nešto u stilu da bitcoin može preuzeti ulogu dolara.. tako da bude ovdje još svašta
-
Danas se trguje u rasponu 320- 340 kn.
Ni 310 kn me ne bi čudilo. A onda kuda će
Up ?.
Ulazimo dakle u doba mirnijih raspona trgovanja, tzv. konsolidacija. Ne biti žalosni, svi smo zaradili
kolegice jeste dočekali na bidu.. ili i dalje samo promatrate trgovanje?
-
Šangaj nam za danas najavljuje manji pad za panamaxe i nastavak rasta vozarina za supre.......panike i pada u odnosu na cijenu dionice nigdje na vidiku.......to bi nam nekako trebalo reći da je vrijeme i za stabilizaciju cijene dionice pa dalje sve prema redu plovidbe i u skladu sa trendom rasta.....veliki rast cijene odradio je i onaj drugi manje lijep ali neizbježan dio.....
prema alibri također sve ide po visokim vozarinama i dalje......
prema stranici atpl svi brodovi plove i imamo termine iskrcaja i nova odredišta baš za svaki brod........
Bez obzira na navedene cinjenice padajuci noz i dalje reze...
kolega Brunos jel znati vi šta je to padajući nož? i ako da molim vas da nam objasnite kako je to ovdje slučaj?
-
noć je bila savesena za dokup pozicija...sad na kafeletto uz more😎 (ne tamo gdje gledam u brodić, na drugi kraj)
noć je bila savršena da prvi dobar dip nakon dugo vremena nas uhvati na spavanju.. al moglo bi to testirati potpore u 40ima na bitkoinu.. ovo će sad pokazati koliko je market stvarno jak
-
mene je srećom malo osvježio povjetarac i prskanje mora na brodu da mi je lakše čekat rasplet priče naše Opte
-
Kakva euforija. Danas se samo kupuje, nitko ne prodaje. Sretno nam svima.
jedan od najtežih dana za procijeniti treba li biti pohlepan ili preplašen, izgleda su i veliki procijenili da će im netko malo po malo pokupiti veći broj dionica, a oni bolje znaju kurs od nas
i još jedan detaljčić, ali ne manje bitan, kupuju i oni s Poslovnog vidim
rast na velikim volumenima.. svi trajderi koji su htjeli mogu izaći van za odličnim zaradama.. vidi se da je veliki kupac u igri.. i na način kako se slaže bid i skida sa aska.. podsjeća me na obrazac trgovanja vodećeg dioničara (ako je brzo će se znati).. sve u svemu jako zanimljivo
-
ono što je odlična stvar je da su veliki volumeni.. pa dosta ljudi koji hoće mogu ići van..
-
-ATPL, ode moja dividenda Hteja na jednodnevni izlet brodom
šta ste je spržili na trejdu
-
kupio na 240...danas dokupio po 320... Malo ću plovit sa vama pa ako bude sreće na 350 iskrcaj i natrag u Optimu...sretno i mirno more svima
zločesta čitaš li ti ovo?
nemojte da to kolegica vidi.. nebude dobro
makar ako tako gledamo onda bu brodarski povratnici u opte napumpali cijenu još više - jer bu svi zaradili neke pare
-
kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..
Pa nitko ozbiljan nije izvan OPTE i ATPL. Siguran sam da ih je vrlo malo u ATPL koji su se nakrcali u rasponu 150-180 uglavnom se ukrcavalo žešće nakon 220-250. Tako i za OPTE mislim da ih je vrlo malo izvan TOP20 koji imaju više od 100.000 kom a da su ih sve navukli u rasponu do 3. Ovdje po pisanju i hvalisanju izgleda da nitko nije kupovao nakon 3 kn a od tada protrgovano na milijune dionica.
ja sam u ATPL ulazio taman malo prije nego je Evergreen zapeo u Sueskom kanalu.. pa svako ko je ulazio na ATPL na razinama koje spominjete je već u finom plusu.. moje količine na OPTE su znatno skromnije od 100k komada.. ja spadam ipak u male burekđije..
-
manupulacija.. sad je ATPL na meti i tako u krug... kod nas ne postoji ulagac nego špekulant.
na temelju čeka sada svi izlaze iz OTPE i idu u taj ATPL.. ?!
sda odjednom skoro +10%... pa na svakoj dionici je to moguce pa i na HTu da rkeen kupovina...
kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..
-
Ako mi se Krešo danas nije pojačao za barem 444 bit ću jako razočaran
a kolega @Dioničar će biti još više razočaran ako se Krešica nije opernatio za još 444 dionice.. a nedaj .... većeg zla da je slučajno prodao istih 444 komada
-
da.. imaju 14.6 mil odgođenih prihoda koji su sad priznati.. i neto tečajnu pozitivnu.. i kada se to izbije iz dobiti onda je dobit iz redovitog poslovanja značajno manja.. iako i tako umanjeni rezultat je dobar i u skladu sa rastućim tržištem..