1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• OPTE prodaja - kladionica

• Kivi
    • May 28, 2021 at 1:48 PM

buying the dip or keep on deeping.. znači za sad nema vijesti nikakve..

• Kivi
    • May 27, 2021 at 1:56 PM
    Quote from Optimistcro

Kolega MickeyM ne uznemiravajte kolegu dionicar .Hvala

kolega dioničar nešto slabo piše ovih dana.. možda mu je neka ptičica nešto došapnula.. a zna da ak počne pisat da sigurno neće izdržat da ne podijeli sa nama običnim građanima.. 8o

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Kivi
    • May 27, 2021 at 1:52 PM

meni je na ovoj dionici div prinos oko 10 posto.. što je vrhunski.. ako poslovanje bude stabilno i prema planovima.. svake god reinvestirati dividendu i vrh!!!!

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Kivi
    • May 25, 2021 at 7:32 PM

nije da se imalo puno za kupiti na razinama od 10kn..

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Kivi
    • May 25, 2021 at 2:18 PM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

šta je ovo bilo :huh: cca 1000 kom po asku

izgleda greška, prema daljnjem trgovanju ćemo vidjeti

možda neko programira bot-a pa je ovaj samoinicijativno lupio soma komada po asku.. razbit će progamer i njega i komp :D

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Kivi
    • May 25, 2021 at 12:43 PM
    Quote from maratonac

Dva mjeseca trgovanja između 365 i 390 kn... hmmm. Nisam baš siguran.

mislite da će stagnirati na ovim levelima, bez probijanca kote 400?

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • May 25, 2021 at 9:30 AM
    Quote from baggio89
    Quote from nemo

+ SHIBA, par milijuna komada🤑

Svaka cast, nagradeni ste za hrabrost 👌

od par miljuna nečega do par miljuna ničega.. tanka je granica.. sretno!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Kivi
    • May 21, 2021 at 2:10 PM

slijedi skoro pa nulovanje.. koma.. kakve se tu igre igraju i kako nitko ne stiti male.. firma teska spalionica novca..

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Kivi
    • May 13, 2021 at 1:43 PM

ne znam.. što se tiče Elona i njegovih tweetova.. nekako mi se čini da je taj lik postao važniji od svega.. i on sam je uvidio moć svojih objava.. očito mu to paše za ego.. pa swinga market kako mu koji dan paše.. i ta njegova priča sa dogeom i stalne objave su u najmanju ruku smješne.. ali očito mu se sviđa kripto i sa njima može raditi šta hoće.. osobno mislim da će se oni svi rado nakrcavati kada ovo krene malo dole.. čak je i Stanley Druckenmiller izjavio nešto u stilu da bitcoin može preuzeti ulogu dolara.. tako da bude ovdje još svašta

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • May 13, 2021 at 12:47 PM
    Quote from zlocesti

Danas se trguje u rasponu 320- 340 kn.

Ni 310 kn me ne bi čudilo. A onda kuda će :/

Up ?. :)

Ulazimo dakle u doba mirnijih raspona trgovanja, tzv. konsolidacija. Ne biti žalosni, svi smo zaradili

kolegice jeste dočekali na bidu.. ili i dalje samo promatrate trgovanje? :/

• Kivi
    • May 13, 2021 at 12:45 PM
    Quote from Brunos
    Quote from hugh

Šangaj nam za danas najavljuje manji pad za panamaxe i nastavak rasta vozarina za supre.......panike i pada u odnosu na cijenu dionice nigdje na vidiku.......to bi nam nekako trebalo reći da je vrijeme i za stabilizaciju cijene dionice pa dalje sve prema redu plovidbe i u skladu sa trendom rasta.....veliki rast cijene odradio je i onaj drugi manje lijep ali neizbježan dio.....

prema alibri također sve ide po visokim vozarinama i dalje......

prema stranici atpl svi brodovi plove i imamo termine iskrcaja i nova odredišta baš za svaki brod........

Bez obzira na navedene cinjenice padajuci noz i dalje reze...

kolega Brunos jel znati vi šta je to padajući nož? i ako da molim vas da nam objasnite kako je to ovdje slučaj?

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Kivi
    • May 13, 2021 at 9:58 AM
    Quote from nemo

noć je bila savesena za dokup pozicija...sad na kafeletto uz more😎 (ne tamo gdje gledam u brodić, na drugi kraj)

noć je bila savršena da prvi dobar dip nakon dugo vremena nas uhvati na spavanju.. al moglo bi to testirati potpore u 40ima na bitkoinu.. ovo će sad pokazati koliko je market stvarno jak

• Kivi
    • May 11, 2021 at 2:00 PM

mene je srećom malo osvježio povjetarac i prskanje mora na brodu da mi je lakše čekat rasplet priče naše Opte :D

• Kivi
    • May 7, 2021 at 1:26 PM
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

Kakva euforija. Danas se samo kupuje, nitko ne prodaje. Sretno nam svima.

jedan od najtežih dana za procijeniti treba li biti pohlepan ili preplašen, izgleda su i veliki procijenili da će im netko malo po malo pokupiti veći broj dionica, a oni bolje znaju kurs od nas

i još jedan detaljčić, ali ne manje bitan, kupuju i oni s Poslovnog vidim

rast na velikim volumenima.. svi trajderi koji su htjeli mogu izaći van za odličnim zaradama.. vidi se da je veliki kupac u igri.. i na način kako se slaže bid i skida sa aska.. podsjeća me na obrazac trgovanja vodećeg dioničara (ako je brzo će se znati).. sve u svemu jako zanimljivo

• Kivi
    • May 6, 2021 at 3:44 PM

ono što je odlična stvar je da su veliki volumeni.. pa dosta ljudi koji hoće mogu ići van..

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • May 6, 2021 at 3:42 PM
    Quote from Moller

-ATPL, ode moja dividenda Hteja na jednodnevni izlet brodom

šta ste je spržili na trejdu :/

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • May 6, 2021 at 1:04 PM
    Quote from looserst
    Quote from Etranger

kupio na 240...danas dokupio po 320... Malo ću plovit sa vama pa ako bude sreće na 350 iskrcaj i natrag u Optimu...sretno i mirno more svima

zločesta čitaš li ti ovo?

nemojte da to kolegica vidi.. nebude dobro :D makar ako tako gledamo onda bu brodarski povratnici u opte napumpali cijenu još više - jer bu svi zaradili neke pare

• Kivi
    • May 6, 2021 at 11:42 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Kivi

kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..

Pa nitko ozbiljan nije izvan OPTE i ATPL. Siguran sam da ih je vrlo malo u ATPL koji su se nakrcali u rasponu 150-180 uglavnom se ukrcavalo žešće nakon 220-250. Tako i za OPTE mislim da ih je vrlo malo izvan TOP20 koji imaju više od 100.000 kom a da su ih sve navukli u rasponu do 3. Ovdje po pisanju i hvalisanju izgleda da nitko nije kupovao nakon 3 kn a od tada protrgovano na milijune dionica.

ja sam u ATPL ulazio taman malo prije nego je Evergreen zapeo u Sueskom kanalu.. pa svako ko je ulazio na ATPL na razinama koje spominjete je već u finom plusu.. moje količine na OPTE su znatno skromnije od 100k komada.. ja spadam ipak u male burekđije.. :D

• Kivi
    • May 6, 2021 at 10:47 AM
    Quote from dionicar

manupulacija.. sad je ATPL na meti i tako u krug... kod nas ne postoji ulagac nego špekulant.

na temelju čeka sada svi izlaze iz OTPE i idu u taj ATPL.. ?!

sda odjednom skoro +10%... pa na svakoj dionici je to moguce pa i na HTu da rkeen kupovina...

kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..

• Kivi
    • May 5, 2021 at 3:00 PM
    Quote from Laudator

Ako mi se Krešo danas nije pojačao za barem 444 bit ću jako razočaran

a kolega @Dioničar će biti još više razočaran ako se Krešica nije opernatio za još 444 dionice.. a nedaj .... većeg zla da je slučajno prodao istih 444 komada :D :P

1. Privacy Policy
  2. Kontakt