KRALJICA je jedna 😍😍
Posts by Kivi
-
-
treba par miliončića da pogura cijenu preko 400..
-
Evo jedna molba / prijedlog / mala anketa da vidimo kakvo raspoloženje vlada među nama dioničarima.
Tko od vas misli da će se Opte prodati do 10.07.2021. godine?
Ja mislim da nema šanse da se proda do 10.07.2021.
ja mislim da nema šanse.. oko 6mj iza toga roka.. a samu transakciju ćemo još onda čekati
-
sad kad je 4.77 hoćemo li u stečaj ili prema 25?
šta kažu dežurni ekstremni ulagatelji?
ide big short i nuliranje.. srećom Billu Ackmanu smo van fokusa
-
apsolutno se ne sprdam sa tobom.. jel su i moji novci na stolu.. razumljivo je da nas sve zanima na koji način će to biti riješeno.. mislim da ne treba ići iz krajnosti u krajnost - ne znam koja bi bila poanta bankrota a da se ne nađe model refinanciranja.. svi sad pušemo na hladno kad vidimo šta se dešava na ovoj lop.. burzi.. di je pravna nesigurnost velika.. po meni nema šanse da ovaj dio priče neće biti upakiran u buduću prodaju
-
dobra fora.. HT preuzeo upravljanje nad Optimom da je postavi na noge i da društvo ne defaulta.. i onda po isteku roka upravljanja je zabiju u bankrot.. svakakvih teorija se ovdje može čuti
-
ja bi uzeo zaradu
i imao miran dan
-
e kaj da je KK fakat prodal ovo iz špekulativnih razloga i danas kupovao jeftinije.. jel bi to bilo legit ?
Nitko tko ima love i tko je izložen javnosti ne bi tako odigrao, pa nije ni Kopsejak.
Čovjek je prodao na burzi, razlozi su poznati samo njemu, nije dužan nikome polagati račune.
Pratio sam svojedobno postupanje vjerske sljedbe Nenada Bakića koji je bio puno medijski jači igrač od Kopsejaka.
Uspaničili se svi kad je prodao AD Plastik po 130 kn i prodavali, a ja ga dokupiljivao. Gdje je sada AD Plastik?
a ni ja ne vjerujem da bi čovjek to radio na ovaj način.. vidjet ćemo dali je uopće njegova rasprodaja stala.. a sa Bakićem je ekipa fino mogla polomiti zube.. recimo na ĐĐ kad je bio skoro na 50 kuna.. AD plastik ste super pogodili.. i ja sam ga kupovao početkom covida i ispada da je tajming ulaska bio odličan..
-
e kaj da je KK fakat prodal ovo iz špekulativnih razloga i danas kupovao jeftinije.. jel bi to bilo legit ?
-
e sjetih se još nečeg.. vidiš ko bi rekao da dobar hedge rizika na opte će biti posjedovanje ATPL.. ja sam imao tu sreću da sam i ovu potonju kupio na vrijeme.. pa sad kad Šokre proda malo SAPN i OPTE (i nju pritom i malo zakuca) bu mi digo zaradu na ATPL.. as ti gospe i burze.. i to sa kolko miljun kuna ???? koji show
-
ljudi neozbiljni ste. traderi su mislili kupiti jeftino i odvoziti još jedan vlakić, a vi ne date jeftino dionice.
ekipa puno puta popu.. istu priču.. hodler na zse-u je evoluirao.. al nije mu lako.. ko da je na cryptu.. samo nema mogućnost zarade x100 već svoju eventualnu zaradu mjeri u ne izgubljenim novcima
-
kolega Moller da niste vi lupetnuli onih 7000 po asku na 4.5
-
koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...
moram priznati da apsolutno potpisujem. i sad tek to vidim nakon cca 2 godine u dionici i pocetka skupljanja u te 2 godine.. a mogo sam sada imati prosjek ulaska i manje od 5 pa mozda i manje od 4...
ma to sve u teoriji lijepo zvuči.. naknadna pamet je uvijek najjača.. i propuštenih prilika uvijek ima i biti će.. bitno je dali imate ulagački horizont ili ne.. a ko prodaje zato što K prodaje sretno mu bilo.. taj bu brzo skurio pare..
-
bid šupalj ko švicarski sir.. evo netko je gore rekao da će odmah lupiti 1000 kom po bidu (kad se otvori burza) i doista i održi čovjek riječ.. bravo
-
neko gricnija ovog na 375 kuna.. lijepoooo
-
na povlaštenoj se fini diskont mogao ovih dana dobiti, recimo ispod 410 a sa uključenom divkom.. definitivno jako sigurna zarada na kratkom roku..
-
kao što sam rekao NO je šarolik, neke znam.. a većina ih je direktora sektora u ZABI.. meni ovo ne izgleda ko "ozbiljni" NO.. već više nešto što su po direktivi
trebali odraditi.. tako da po meni sve je okej.. a ko misli da će novce vidjeti 10.7 bolje da odmah lupi po bidu..
-
dosta šaroliko društvo u NO.. s druge strane tu promjenu su morali donijeti.. jel društvo i dalje mora funkcionirati.. i da je prodano još uvijek se trebaju dobiti
određena odobrenja za tu transakciju..
-
ADPL
ADRS2
ATPL
LRHC
OPTE
TPNG
VLEN
20 posto casha
Crypto
-
buying the dip or keep on deeping.. znači za sad nema vijesti nikakve..