e kaj da je KK fakat prodal ovo iz špekulativnih razloga i danas kupovao jeftinije.. jel bi to bilo legit ?
Posts by Kivi
-
-
e sjetih se još nečeg.. vidiš ko bi rekao da dobar hedge rizika na opte će biti posjedovanje ATPL.. ja sam imao tu sreću da sam i ovu potonju kupio na vrijeme.. pa sad kad Šokre proda malo SAPN i OPTE (i nju pritom i malo zakuca) bu mi digo zaradu na ATPL.. as ti gospe i burze.. i to sa kolko miljun kuna ???? koji show
-
ljudi neozbiljni ste. traderi su mislili kupiti jeftino i odvoziti još jedan vlakić, a vi ne date jeftino dionice.
ekipa puno puta popu.. istu priču.. hodler na zse-u je evoluirao.. al nije mu lako.. ko da je na cryptu.. samo nema mogućnost zarade x100 već svoju eventualnu zaradu mjeri u ne izgubljenim novcima
-
kolega Moller da niste vi lupetnuli onih 7000 po asku na 4.5
-
koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...
moram priznati da apsolutno potpisujem. i sad tek to vidim nakon cca 2 godine u dionici i pocetka skupljanja u te 2 godine.. a mogo sam sada imati prosjek ulaska i manje od 5 pa mozda i manje od 4...
ma to sve u teoriji lijepo zvuči.. naknadna pamet je uvijek najjača.. i propuštenih prilika uvijek ima i biti će.. bitno je dali imate ulagački horizont ili ne.. a ko prodaje zato što K prodaje sretno mu bilo.. taj bu brzo skurio pare..
-
bid šupalj ko švicarski sir.. evo netko je gore rekao da će odmah lupiti 1000 kom po bidu (kad se otvori burza) i doista i održi čovjek riječ.. bravo
-
neko gricnija ovog na 375 kuna.. lijepoooo
-
na povlaštenoj se fini diskont mogao ovih dana dobiti, recimo ispod 410 a sa uključenom divkom.. definitivno jako sigurna zarada na kratkom roku..
-
kao što sam rekao NO je šarolik, neke znam.. a većina ih je direktora sektora u ZABI.. meni ovo ne izgleda ko "ozbiljni" NO.. već više nešto što su po direktivi
trebali odraditi.. tako da po meni sve je okej.. a ko misli da će novce vidjeti 10.7 bolje da odmah lupi po bidu..
-
dosta šaroliko društvo u NO.. s druge strane tu promjenu su morali donijeti.. jel društvo i dalje mora funkcionirati.. i da je prodano još uvijek se trebaju dobiti
određena odobrenja za tu transakciju..
-
ADPL
ADRS2
ATPL
LRHC
OPTE
TPNG
VLEN
20 posto casha
Crypto
-
buying the dip or keep on deeping.. znači za sad nema vijesti nikakve..
-
kolega dioničar nešto slabo piše ovih dana.. možda mu je neka ptičica nešto došapnula.. a zna da ak počne pisat da sigurno neće izdržat da ne podijeli sa nama običnim građanima..
-
meni je na ovoj dionici div prinos oko 10 posto.. što je vrhunski.. ako poslovanje bude stabilno i prema planovima.. svake god reinvestirati dividendu i vrh!!!!
-
nije da se imalo puno za kupiti na razinama od 10kn..
-
šta je ovo bilo cca 1000 kom po asku
izgleda greška, prema daljnjem trgovanju ćemo vidjeti
možda neko programira bot-a pa je ovaj samoinicijativno lupio soma komada po asku.. razbit će progamer i njega i komp
-
Dva mjeseca trgovanja između 365 i 390 kn... hmmm. Nisam baš siguran.
mislite da će stagnirati na ovim levelima, bez probijanca kote 400?
-
+ SHIBA, par milijuna komada🤑
Svaka cast, nagradeni ste za hrabrost 👌
od par miljuna nečega do par miljuna ničega.. tanka je granica.. sretno!
-
slijedi skoro pa nulovanje.. koma.. kakve se tu igre igraju i kako nitko ne stiti male.. firma teska spalionica novca..
-
ne znam.. što se tiče Elona i njegovih tweetova.. nekako mi se čini da je taj lik postao važniji od svega.. i on sam je uvidio moć svojih objava.. očito mu to paše za ego.. pa swinga market kako mu koji dan paše.. i ta njegova priča sa dogeom i stalne objave su u najmanju ruku smješne.. ali očito mu se sviđa kripto i sa njima može raditi šta hoće.. osobno mislim da će se oni svi rado nakrcavati kada ovo krene malo dole.. čak je i Stanley Druckenmiller izjavio nešto u stilu da bitcoin može preuzeti ulogu dolara.. tako da bude ovdje još svašta