1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• CORONA virus

• Kivi
    • December 17, 2021 at 1:38 PM

ma ne znam tragedija je ova naša slučajna država.. i slučajno zdravstvo.. bio je članak o tome da je stopa smrtnosti na resp među najvišima u razvijenim zemljama (skoro 70 posto) a u USA oko 22-23%.. znam dva primjera di su ljudi umirali zbog bolničkih bakterija, nakon što ih je korona dobrano načela.. tragična je situacija u našem zdravstvu.. nedaj bože da ti zatreba ići tamo.. čude se zašto se ljudi ne cijepe - a sami bacaju kontradiktorne izjave.. pa normalno da dio ljudi ne kuže stvarne opasnosti.. ja osobno sam prebolio to sranje i mogu reći da nije za ebanacija.. tako da svatko treba razmišljati da zaštiti sebe.. a na koji način to odlučite sami

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • December 17, 2021 at 11:39 AM
    Quote from accountant
    Quote from zlocesti

Zamrlo trgovanje, zamrla i tema

Kupila Mediku jutros. :)

To mi je zamjena za prihod od rentanja nekretnine.

Reći ćete mi da sam mogla čekati i kupiti jeftinije :S

Možda jesam, možda nisam :/

Zloćka, nisi čitala profesora ekonomije?

nekretnine treba kupiti... makar stajale

jedino moraju biti dobra lokacija i 'utržive', što god to značilo

eh da, i zasaditi svoj vrt, dakle svi na selo

tu je čak i u pravu jer je deindustrijalizacija već dugo na djelu

tako da smjer je jasan - idemo ruralno!

Display More

kolega za potrebe diverzifikacije, zaboravili ste napomenut da treba kupiti i škrinju, i u njih nakrcati svinjske polovice kako bi čovjek sa sela hedgirao rastuću inflaciju.. a nebi bilo loše da isto napravi i onaj iz grada

znači diverzifikacija, dio u ciglu, dio u škrinju, i dio u svinjske polovice

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • December 15, 2021 at 12:49 PM

kolega machor12, hvala na trudu u prikazu ovih podataka, a kako bi vi dokazali da postoji veza izmedju AH, Telemacha i ove trece osobe sto sad prodaje sa gubitkom? Po meni je to gotovo nemoguce dokazat, oni su napravili vjerojatno deal ispod stola.. kompenzacije ce se napraviti na određen način i pojeo vuk magare.. sta netko sa velikim novcima ne moze teoretski napraviti losu investiciju.. da se razumijemo ja bi isto sto vecu cijenu.. ali mi se hvatanje na tog kupca cini prica na dugom stapu.. a ocito je da telemach nije kupio taj paket, jel bi iskesirali puno vise para za firmu..

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • November 3, 2021 at 4:47 PM

okrsaj na OK Corallu.. ko prezivi pricat ce 😆

• Kivi
    • November 3, 2021 at 10:37 AM

kolega Moller, ne može se reći da kupnje nije bilo.. ali bilo je više agresivne prodaje.. i plus svi trejderi i drukeri koji su imali malo veće količine su fino rasprodavali ovih dana.. vidjet ćemo za koji dan dali je bilo promjena u top 10, a za više bi trebalo pogledati knjigu dioničara..

• Kivi
    • November 3, 2021 at 10:30 AM

zanimljivo je da ATPL vozi po brodarinama u rujnu koje su malo više od 20k dolara.. i sa ovim jakim korekcijama firma će ovaj kvartal voziti po cijenama koje su više od tih 20k.. outlook za dry bulk je promijenjen u short termu.. ali cijeli market je i dalje strong.. živi bili pa vidjeli.. jeli ovo prilika ili neprilika

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • November 2, 2021 at 6:33 PM

dokupio Atpl na 39x vidit cemo kuda ce cijena dalje ici

• Kivi
    • November 2, 2021 at 3:18 PM

show program.. da se to IB nije pokačio tamo sa njima.. pa je odlučio skucat cijenu skroz..

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Kivi
    • October 28, 2021 at 1:51 PM

dosta mlitava reakcija burze na odlično izvješće.. ali dobra stara likvidnost je mala i tu nema pomoći

• Kivi
    • September 30, 2021 at 5:56 PM
    Quote from zlocesti

maratonac

Vas se pak sjećam na Dalekovodu, na peaku cijene od 8 kn :S

Nisam jalna. Stvarno nisam nikada jalna, koliko god to rijetka osobina bila

Sve će biti u redu sa Atpl, u upmarketu je, i na žalost nemam papir, dok ste se vi bogatili ja bila zauzeta drugim stvarima.... i vidim taj vražji atpl poprilično od ove cijene...

Al' stvarno ste svi osjetljivi u mačju dlaku, vi na atpl

Kolegice sta ga niste kupili na 400injak?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • September 17, 2021 at 9:45 AM

Poučak Vlen i LRH, di je cijena išla nakon preuzimanja? na Vlen i ima neki long term potencijal na LRH nisam baš siguran - tim više što večinski ne želi male.. a čini mi se da ni UG ne želi.. tako da po meni take money and run

• DRY BULK

• Kivi
    • August 26, 2021 at 1:13 PM
    Quote from Hrx84

Iznad 3000 bdi je extremno visoko. Kad bi to bilo održivo bio bi to najbolji biznis na svijetu, laka lova.

bilo bi lijepo da nakon 7 sušnih godina (ili još malo više) nastupi 2-3 godine visokog ubiranja profita.. taman su brodari ko medvjed nakon zime jako omršavili i trebat će im vremena da ojačaju kapitalne pozicije i da smanje obveze.. a onda neki jači i da postepeno ojačaju flotu.. što je opet u ovom sektoru odlično jer novi brodovi ne mogu tako brzo doći na tržište.. što bi cijena trebala popratiti..

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Kivi
    • August 26, 2021 at 8:38 AM
    Quote from accountant

na BTCu danas bitka na koti $47k?

s te razine smo 20.8. krenuli prema $50k

mitkko može vaš komentar? kuda se ide? jel ovo mali pullback prije povratka na $50k?

koliko gledam grafove izgleda da bi mogli testirati donju 40-ku za početak.. al evo čekamo mišljenje crypto mastera Mitkka 8)

• Kivi
    • August 25, 2021 at 2:05 PM
    Quote from maratonac

Nema tužnijeg i jadnijeg osjećaja nego kad izađeš puno prerano. Pitajte one koji su 2007. izlazili na 700 kn ili 900 kn ili 1200 kn i mislili da je to to... da rast više nije moguć. Pisali da je to balončina i tako popušili rast do "samo" cca 3.800 kn. Povijest će se ponoviti. Nemojte doslovno shvatiti napisane vrijednosti.... tko bi se sad od vas okladio da će ATPL vrijediti i 1.000 kn, a kamoli 1.500 kn ili 2.000 kn. Nitko. E upravo zato će mali dio vas iskoristiti sav potencijal rasta koji se iza brda valja.

tu se ne slažem sa vama kolega.. najgore je kada gledaš velike dobiti ne prodaš i onda gledaš minuse.. a dok god prodaš u lijepom plusu - i na nekim zacrtanim targetima znači da imaš ulagački horizont.. koji s obzirom na stanje na tržištu možeš i promijeniti.. najbolji primjer je crypto.. tamo sam fino zaradio - a moga sam i ko zna koliko još.. dok ne gubim pare ja sa plusom nikad neću biti nezadovoljan..

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Kivi
    • August 12, 2021 at 12:47 PM

meni nisu isplatili.. prije su mi vec isplacivali pa sam mislio da imaju podatke u bazi.. poslao mail nakon isplate za koji dan isplatili.. jel cini mi se da oni nedu preko baze skdd a

• Turističke dionice i perspektive

• Kivi
    • August 6, 2021 at 8:34 AM
    Quote from ZSEZSE

part 2 show must go on

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…3-sata-15093132

napokon im je nešto turista došlo pa treba brzo namaknuti pare za zimu..

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Kivi
    • July 31, 2021 at 1:46 PM
    Quote from BabaLuji
    Quote from goldfinger

U četiri dana mogu samo malo picegin baciti.

Da a gdje ce nakon "picegina" bi ce pica i gin=picegin... pa da ne bi opet u VL na kakvu opravku zavrsit

Dobro dosao je

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Kivi
    • July 31, 2021 at 1:45 PM

nego neko od nase uvazene tehnike.. di plovi ovaj btc brod.. lagani bearish outlook se okrece prema bullishu.. barem po vijestima.. jel ima kakvih potvrda na grafovima?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Kivi
    • July 30, 2021 at 3:39 PM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VLEN/FI-VLEN-53921b299eea21a44ed77491f6753544.pdf

evo i ovdje napokon izašao izvještaj

• OPTE prodaja - kladionica

• Kivi
    • July 29, 2021 at 11:08 AM
    Quote from dionicar

A što da radim ? Ogorčen sam i ljut. Vani sa minusom.. gotovo je.. dok dobijem tih niti 10% više kolko bi dobio da čekam .. pa u ovoj par mjeseci do isplate napravim više od tih 10%..

A da je govorim ako se nešto izjalovi... Da mi moju forumasi garantiraju svojim novcem sa ću dobiti barem 6 kn ( iako ni je najveći ulaz 6.7 kn ) a prosjek oko 5.4.. ) onda bih još i ostao.. ali ako nije 6 kn moji lijepi forumasi mi nadoknade do 6..

eto dobronamjerno.. nadam se da ste nešto naučili iz ove priče.. jel da je bila bez rizika - nije.. i rijetko na kojoj dionici će svi zaraditi.. da je prodana za recimo 10kn bila bi to jedna lijepa priča na ZSE.. ja sam 2/3 holdinga riješio u rastu i 1/3 čekam kraj.. pa šta bude.. nekakvu premiju na onu objavljenu cijenu ne očekujem..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt