1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • February 24, 2022 at 11:31 AM
    Quote from goldfinger
    Quote from Roki

Good job. Ovo je bila dobra prilika za podebljati poziciju. Dugoročno će se sigurno isplatiti...

Problem je što će se ova dionica prodavati i niže i da se rat odmah zaustavi.

Slažem se da može još dole, iako ove razine su meni zanimljive.. bio sam izašao iz nje prije nego što je krenula dole zbog chipova.. već je sada pala značajno.. pola prijašnjeg hodla sam vratio.. ako pada još čekamo je još niže..

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • February 24, 2022 at 10:32 AM

plus Plastika na 136

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • February 23, 2022 at 1:49 PM
    Quote from 5. Element

Ja rasprodao sve i tu i vani.

Ocekujem tesko njesra, cak prije tu nego vani.

Ako Putin potpali BiH s Dodikom necemo biti turisticka zemlja nego krajisnicka.

A dionice ne kikiriki nego dzabalesku.

u tom slučaju nebu vam ni fiat puno pomogao.. prije svinjske polovice u zamrzivaču

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • February 17, 2022 at 4:20 PM
    Quote from Backdraft

Nego jel itko dosao do racunice da dobijemo oko 15?

Na toliko sam htio uzeti audi a5 oa da li da zovem zubaka ili ne?

kolega ajmo ovako.. okrenut cijenu u 63,5.. i onda ima da platim i 5k eura kvadrat u Zg-u

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • February 17, 2022 at 4:18 PM
    Quote from Milo

I mene jedino Putin brine...isisala me ova dionica...nema više lipe🤭

da ne znam zakaj mene više biden brine :/

• Kivi
    • February 17, 2022 at 1:42 PM

Vidjet ćemo šta će nam izvještaj pokazati za 10 dana i koji je očekivani smjer, i koliko su ostvarili prosječnu vozarinu u zadnjem kvartalu.. veljača prolazi i vjerujem da za AP može biti samo bolje u ovoj godini s obzirom na dosta konzervativan pristup ugovaranja brodova a sa vremenom će se i ti ugovori

ugovoriti za više.. s obzirom da su pokrenuli i batalu i naručili brodove očito se očekuje još neko vrijeme (godine) dovoljno robusnog tržišta.. i samim time

cijena će to popratiti jel funadamenti jačaju..

• Kivi
    • February 17, 2022 at 1:26 PM

ovaj što je kupio 23547 kom ako je ponuda 5.36 zaradio za 40 bureka.. sve u svemu biti će zanimljivo.. po meni jedina šansa za veću cijenu u očekivanoj ponudi za preuzimanje od 5.36 je da je Telemach stjecao nešto po višoj cijeni.. nadamo se da spavači u Hanfi rade svoj posao..

• Kivi
    • February 16, 2022 at 5:12 PM
    Quote from Kadisibil91

Nisam na kraju pratio trgovanje ali ovo 5,34 je zanimljiva kupnja .Ako je 5,36 ponuda onda nije isplativo.Po tome se da zaključit da je više od toga 🤨

Covjek bi zaradio 2lp po dionici

• Kivi
    • February 16, 2022 at 3:26 PM

ja čekam unutra do kraja ovog cirkusa.. očekujem ono što je objavljeno.. sve drugo je na dugom štapu..

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Kivi
    • February 15, 2022 at 1:37 PM
    Quote from zm1
    Quote from Kivi

jadna Europa nikako da se odluči, povijesno su imali orijentaciju prema amerima i savezništvima sa njima... i nikako da shvate da sami moraju početi donositi odluke koje su najbolje za njih - u skladu sa vremenima kakva jesu.. dok god će europa biti uz suknju amerima - nikad ozbiljnog igrača od nje.. polako se kreira novi svjetski poredak.. ameri koliko god su još uvijek vojno najjača sila na svijetu.. gube ekonomsku bitku sa kinom., a u nekom roku (ako nisu već i sada) i u vojnom dijelu.. Nekad si pomislim da je fakat bilo bolje sa onim trampom nego ovim starcem koji huška rat.. Rusija kao takva po meni ima puno pravo da štiti svoj utjecaj u zemljama bivšeg sssr-a.. i normalno da ne žele da ima saveznici dođu tako blizu.. sjetimo se samo kube i kako su ameri reagirali kad su im rusi došli u krilo..

Po vama bi onda i srbija inala pravo štititi svoj utjecaj u zemljama bivše yuge

ne.. i ne radi se tome.. radi se o tome da se svjetske sile guraju svugdje gdje im nije mjesto, ameri, uk itd.. a rusiju osuđuju za iste takve postupke kakve i sami rade.. normalno da bi svaka zemlja trebala samostalno odlučivati o svojim usmjerenjima i savezništvima koje želi.. ali geopolitički vidimo da tako to ne funkcionira..

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Kivi
    • February 15, 2022 at 1:27 PM
    Quote from havi
    Quote from Marin83

Inače pripadnici ove američke administracije, su prije Trumpa zapalili cijeli Bliski Istok od Maroka do Pakistana+Ukrajina. Jednostavno žele Euroaziju gurnuti u kaos, kao što su u WW1 i WW2, sve kako bi zadržali svoju anglosaksonsku dominaciju nad planetom.

Istina, nekako si mislim da ako vec evropa mora sa nekim da bi dugorocno puno vecu korist imala da se okrene Rusiji nego Amerima.

jadna Europa nikako da se odluči, povijesno su imali orijentaciju prema amerima i savezništvima sa njima... i nikako da shvate da sami moraju početi donositi odluke koje su najbolje za njih - u skladu sa vremenima kakva jesu.. dok god će europa biti uz suknju amerima - nikad ozbiljnog igrača od nje.. polako se kreira novi svjetski poredak.. ameri koliko god su još uvijek vojno najjača sila na svijetu.. gube ekonomsku bitku sa kinom., a u nekom roku (ako nisu već i sada) i u vojnom dijelu.. Nekad si pomislim da je fakat bilo bolje sa onim trampom nego ovim starcem koji huška rat.. Rusija kao takva po meni ima puno pravo da štiti svoj utjecaj u zemljama bivšeg sssr-a.. i normalno da ne žele da ima saveznici dođu tako blizu.. sjetimo se samo kube i kako su ameri reagirali kad su im rusi došli u krilo..

• Kivi
    • February 14, 2022 at 9:35 AM
    Quote from Milijarder

Je li zaratilo?

Ovo netko baš ruši!

Je li ovo nešto za HANFU?

i ja pomislio jel zaratilo kad sam vidio :/

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Kivi
    • February 9, 2022 at 2:34 PM
    Quote from Moller
    Quote from Sheki

Jel moguće da ovdje vidimo dividendu?

možda poslije delista ako to namjeravaju napraviti

haha baš sam si to mislim.. da ako ikad dođu do 100 vlasništva onda sigurno budu.. trenutno je fokus na daljnjem razvitku biznisa.. obnavljanju doka - kad se s obzirom na situaciju na tržištu odluče za to.. šta je da je talijani znaju posao..

• Kivi
    • February 9, 2022 at 2:08 PM

tajming ulaska je ovdje sve.. ako uđeš kad je drugi neće a prodaš kad je svi hoće to je posao.. ali ne obrnuto :P još malo do izvještaja.. još malo i kinezi se bude.. segment malih brodova vrlo bikovski raspoložen.. sve u svemu nekako mi pari na hodl još dosta kvartala..

• Kivi
    • February 9, 2022 at 2:04 PM
    Quote from Sheki

Jel moguće da ovdje vidimo dividendu?

po meni ne

• Kivi
    • February 8, 2022 at 1:16 PM

pa ne znam što očekivati kad likvidnosti skoro da nema.. neki dan je neko ušao malo jače i digao cijenu.. i sad pomalo se cijedi po bidu.. ako zadnji kvartal bude odličan onda bi i cijena to trebala popratiti.. tim više što se očekuju izvrsni rezultati i u narednom periodu..

• DRY BULK

• Kivi
    • January 25, 2022 at 3:09 PM
    Quote from stipe_Cro

Hvala :D

BCI 5 T/C routes 180000 6180 -755

BPI 5 T/C routes 82500 17890 -229

BSI 10 T/C routes 58328 18624 -382

BHSI 7 T/C routes 38200 19162 -436

BDI INDEX 1343

Display More

Oj Joačime, i ti si omašio ceo fudbal.. reko si da bu capeovi na 10k a oni došli na 6k.. od tebe večeg skeptika jedino bi se dalo naći na ovom forumu.. hoće li ta Olimpijada doć i proć a da nas valovi na palubi ne odnesu :P

• Kivi
    • January 21, 2022 at 5:22 PM
    Quote from havi

E sad dal dat po 5,36 odmah ili cekat eventualan drugi krug ?

Ili ce cijena past bubam napamet na 4,5 pa onda se kockat , kupit pa cekat drugi krug ako ga ikada bude X/

mogla bi cijena još malo jače zaronit nakon.. tako da treba biti spreman na sve u tome slučaju.. možda se strpljenje bude isplatilo.. ali treba imati cojones se tome izložiti

• DRY BULK

• Kivi
    • January 14, 2022 at 12:52 PM

ipak je yoakim pogodio da bu na 10k.. da vidimo hoće li ovog puta mala braca odrzati posrnulog velikog brata

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • January 14, 2022 at 12:47 PM
    Quote from Moller

+atpl, i meni se nešto čudno događa, neću više pa makar davali još niže

pa kao što vidimo cape-ovi rokaju dole.. kao što već ptice na grani znaju.. i netko u tome vidi priliku za niži ulaz.. ko bu i kako uspio u tome staje za viditi..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt