1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• OPTE prodaja - kladionica

• Kivi
    • May 7, 2020 at 1:24 PM

bogme ovaj potepe sve kaj se stavi na 5,20.. ja sam se već dosta izložio ovome a prosjek nešto veći od ove cijene ^^

• OPTE prodaja - kladionica

• Kivi
    • May 6, 2020 at 8:28 PM

Ma meni je dosta odgoda, vrtim se oko opte ko macka oko vruce kase vec vise godina.. doduse kasa se znala i ohladit pa bi omastio brk.. tu sam i zaradio pa izgubio pa zaradio, pa opet tako.. nadam se da ce se proces prodaje odviti relativno brzo jel sa preostalim hold-om naumih biti do kraja..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • May 6, 2020 at 3:51 PM
    Quote from Moller
    Quote from Kivi

još malo pa da vidimo jel i danas u zadnjim minutama idu nasilno po bidu

od jutros ga čekam, počeo je izbjegavati bid

taj uvijek lupi u zadnjoj sekundi moleći boga da mu nalog ne prođe

• Kivi
    • May 6, 2020 at 3:46 PM

još malo pa da vidimo jel i danas u zadnjim minutama idu nasilno po bidu

• Kivi
    • April 30, 2020 at 1:39 PM

prodao je i na 5,15 100 hiljada dionica prije nego je poteglo na 8,9 jedan veliki dioničar - nama koji smo tu duže dobro znan.. tako da te priče da netko nešto zna pa "pametno prodaje" ne drže vodu.. svatko zna koliki mu je prihvatljivi rizik

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Kivi
    • April 30, 2020 at 8:14 AM

pa isplatiti dividendu u uvjetima u kojima uzimaš potporu od države bi bilo izvan svake pameti.. tako da ne znam o kakvoj se dividendi uopće ovdje može pričati

• Birtija

• Kivi
    • April 17, 2020 at 9:36 AM

kaj opet ne radi burza.. ?

• Kivi
    • April 8, 2020 at 4:05 PM

ja znam jednu curu koja ima 10 dionica.. to je ona kupila kad je bila najskuplja moguća cijena i od onda je i zaboravila da ih ima :D

• Kivi
    • April 8, 2020 at 9:14 AM

kolega Stana hvala na informaciji.. znači knjiga kaže daljnji hodl plus lagana akumulacija

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • April 7, 2020 at 10:03 AM

-ADPL po 152 - kompletno out

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • April 6, 2020 at 11:53 AM

- ADPL - uspio sam sa trejdom sa 98 kuna anulirati prethodni pad i uči u zonu plusa.. vidit ćemo kaj dalje

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • April 2, 2020 at 10:36 AM

pa piše da je prebacivao između svojih računa.. pa nije on panic seller.. sigurno da nije mogo predvidjet koronu.. ali o dolasku krize i prekidu najdužeg bull marketa se priča već dosta dugo (ovaj put je ista zakuhana u kineskim labaratorijima).. tako da je Bilbija sigurno i na ovaj scenarij bio spreman.. njemu je prosjek znatno viši od ovih razina.. sjećam se da je kupovao veliki paket od CO na negdje 260-270 kn ak se dobro sjećam

• Kivi
    • April 2, 2020 at 10:21 AM

sličan pattern trgovanja kao jučer.. unutra je velik broj tradera čije dionice veliki kupac/kupci uzimaju.. čini mi se da se nakrcavaju dionicama po njima dobrom risk/reward ratio-u.. traderima dobro - kupcima dobro.. samo što se ovdje nikad ne zna kad idemo leg higher..

• Kivi
    • April 1, 2020 at 10:22 AM

nešto je procurilo.. a kaj nemam pojma.. ali da je lepo vidjeti jest :))

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • March 31, 2020 at 8:10 PM

pa ta info je izasla na zse iza 11h.. a ne u 16

• Kivi
    • March 31, 2020 at 3:35 PM

kolega Dioničar, ovo ipak neće biti aukcija / cjenkanje ko na hreliću

• Kivi
    • March 31, 2020 at 12:47 PM

kako nedaju da ode gore.. čim neko malo jače lupi po asku odmah neko hladi po bidu..

• Kivi
    • March 27, 2020 at 11:26 AM

Cijena Optime koja je na burzi nema veze sa realnom vrijednošću firme.. dosta se ekipe ovdje već pozicioniralo i sad ostaje da

vidimo rasplet.. ovdje cijena može stagnirati.. rasti - padati još mjesecima.. dok ne dođe neka materijalna činjenica.. a onda ukoliko će cijena biti veća

što svi koji smo u dionici očekujemo cijena bi se mogla u sekundi nivelirati na taj nivo.. tako da ovdje će trebati još dosta strpljenja da bi se vidjela prava vrijednost i što budući vlasnik stvarno misli platiti..

• Što smo danas tržili

• Kivi
    • March 27, 2020 at 10:58 AM

-ZABA

-ADPL

-ATPL

sve trade držao od ponedjeljka.. ovo što imam od prije i dalje držim.. uspio 12-13% povećat cash poziciju..

• Kivi
    • March 24, 2020 at 4:48 PM

sa ovolikom dozom crnačenja potpisao bi sve što je iznad 10kuna.. u neka sretnija vremena rekao bi 12-15kn

1. Privacy Policy
  2. Kontakt