pa normalno da treba prijaviti dobit na crypto..
discover ta prijava prihoda iz inozemstva.. jel se ona vodi kroz klasični joppd kao za dionice ili ide neku drugačiji obrazac?
pa normalno da treba prijaviti dobit na crypto..
discover ta prijava prihoda iz inozemstva.. jel se ona vodi kroz klasični joppd kao za dionice ili ide neku drugačiji obrazac?
Display Morenajte se srditi, ali tema je best buy, a ne best bub
Optima.
Sa sve se većom izvješnošću može predmnijevati da je Deal skoro pa sklopljen.
1. sapn
2. atgr
3. jnaf
4. ptkm
5. adpl
6. kras
7. ernt
8. koei
9. podr
10.mdka
ne nužno tim redom, ali to je uglavnom ono što bi bilo najbaj
Tpng ste dosta kupovali.. ona vam ne ulazi u top 10?
Uz ovakve vozarine, trenutna cijena je vjerojatno prilično podcijenjena budući da sad rade s plusom.
2020. je lanjski snijeg i nije više bitna, a zato cijena i je pala na ove razine inače bi bila barem već duplo viša.
Tako da sad dalje može samo u jednom smjeru.
ne znam kako trenutna cijena i godina nisu bitni.. firma je već dugo u problemima.. čak im je kratko i bio račun u blokadi zbog neke naknade.. kamate su im iznimno visoke.. rade financijske akrobacije sa brodovima koji su sve stariji.. tako da ne slažem se da je 2020 godina lanjski snijeg za njih.. projekt Batale je obustavljen i ko zna kada će biti ponovo pokrenut.. trebalo bi njima jedno dvije godine ovakvih vozarina da im se popravi krvna slika..
fifty.. i da ne moramo raditi više nikad ništa
danas lijepo sve roni.. samo pitanje hoće li se još malo razvući prema dolje.. u prosjeku danas pad od nekih 15 do 25 posto.. buying the deep if you have b... ja gledam sa strane.. mogao bi btc testirati 40k uskoro..
može se desiti i da pritisak prodaje se zadrži na ovim razinama.. a vozarine kako su neprevdiđeno okrenule u jaki plus završe u jakom minusu.. i prilika za porast cijene se propusti.. i onda će se opet desiti da možda netko postane dugoročni u dionici ili izlazi sa gubicima.. ovo je samo jedan od mnogih scenarija..
Meni je jedan frend isto to gurao. Skupljaju "social capital". Možda u budućnosti bude nešto vrijedilo, npr. kao marketing platforma ili sl.
Koliko vidim, sad te ništa ne košta prikopčat se.
Osobno imam averziju prema tim MLM shemama.
i meni su od drugog pokušaja uvalili pa sam iskopo 30 komada ali nemam pojma šta bi s tim. za svaki slučaj nek se nađe da nebi bilo ko sa btc. gledao ga na 20$ pa mi bio preskup na 40$.
hehe ko ja kad sam gledao na 800 pa mi bio skup na 1200..
a Mittko kak vam izgleda Stellar ili BCH? hvala
inzinjeri na terenu dobro utvrdili položaje.. bideri drže položaje.. pada na sve strane.. jednom askeru popustili zivci i prosuo u prazno 20k
cijena na tržištu ovdje nije relevantna već proces prodaje, o njemu sve ovisi..
prekaljeni investitori na ovom našem ZSE-u, na nasjedaju više na nikakve sitne provokacije po bidu..
ide sell on the news.. samo nije mi jasno šta se očekivalo sa ovim izvještajem.. FI je okej.. sve uredno servisiraju..usporili osipanje korisnika.. neke kategorije rastu.. sve u svemu (zločesta) mlada spremna za udaju
naš mali bid odjednom postao šupalj.. fino se tu cijedi..
ja sam dokupio na negdje 97, da smanjim prosjek od nekih 170-180.. bila su to luda vremena tih dana..
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
Taj je maknuo sa aska nekih cca 60 000. Nije prodao.Nalog je bio 73 ili 74 tisuće u na prošlo je samo 12450kom.
misliš da ga nije pojelo ako ga je malo povlačio.. a u biti ko zna.. sve u svemu da je ostao bio bi pojeden nečeš ti junaka
kolegica Zločka je još možda jednom preokrenula čarapice naglavačke i lupila po asku njene Opte perjanice ..
Decki, sve je to skola i iskustvo za dalje. Samo naprijed
mlada ekipa .. naučit će
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
Meni ovo izgleda kao hrvatski GameStop.
i ovdje će ekipa koja je shortala najeziti B)
čitali smo to za amere već prije.. al kako bi se reklo : "Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!"