stigla divka.. srečom da je sutra subotu pa da ne lupimo odmah po asku
Posts by Kivi
-
-
kolega dionicar sa vremenom evoluira.. od dezurnog straska postat ce goropadni lav.. jos ako svi omastimo brk ovdje di ce nam biti kraj
-
tesko bu se ovo pomaknulo cijenovno sa ovih razina dok ne dođe neka materijalna činjenica..
-
prosječna domaćica u rvackoj nema skoro milju kuna (lupio sam brojku :)) u opte
-
cijena koju ocekujem je 11,4 🥸
-
još uvijek je nejasno dali su stvarno dionice prodane po 6,7 ili su samo preknjižene (što mislim da je vjerojatnije).. ako su stvarno prodane za tu cijenu onda teško da će cijena biti jako visoka..
-
pa najveci rizik vecine trejdera (da ih tako nazovem) ovdje.. je da korekcija bude jaka prema dole.. a oni ostanu u papiru koji ne mogu prodat jel dva velika prodavaca siluju dionicu, i propuste rast koji se trebao desiti.. ja navijam da razdoblje ovih turbo vozarina potraje.. a koliko bude to cemo tek vidjeti..
-
ni ja bas ne vidim da ta objava ima ikakve veze sa Optimom..
a o rekla kazala nema smisla.. dijelovi slagalice se match iraju i to je najvaznije.. pod zadnje zem.. tako da ja u interes ug a ne sumnjam
-
molim vas jedno pitanje... amatersko, ali nisam siguran... 23.3. se mora biti upisan da bi steklo pravo na dividendu... ali nisam siguran kada se moze prodati da se zadrzi to pravo... u skddu to traje dan dva... ako se proda u ponedjeljak jel se stjece pravo... ako se proda u utorak jel se stjece pravo... hva
ponedjeljak
-
+SAPN (9kom) (550kn)
-SAPN (9kom) (575kn)
.....ajd bar da nije bilo totalno uzalud ovo danasnje buljenje u ovu stravu i uzas od trgovine.....
Svaka cast
za 20 bureka.. al kod lokalnog pekara
-
ERNT
PODR
I malo KODT
slažem se za prve dvije.. ali ne sa vremenskim horizontom.. to je prije nekog vremena bio BB.. sad više nisam toliko siguran
podravka na 300 i nešto i ernt na recimo 1200
-
+5 milj. za 1q
5 milja je malo sa ovakvim vozarinama
-
kad je ex dividend date ovdje? hvala
Zadnji dan da kupiš a primiš dividendu ti je 19,3 (petak).
tako je snašao sam se na ovom novom zse pregledniku..
-
samo da veliki brat ne krene gore.. a mala brača se popiknu i završe u prašini
-
kad je ex dividend date ovdje? hvala
-
+VLEN pa odmah -VLEN......sa malim minusom.......
......nikad vise ovaj VLEN necu dirat......samo nepotrebna sekiracija s tim......
vi volite trejdat sa nelikvidušama.. dobro je dok je mali minus
-
Ma nemoj reć !
I šta sad da radimo nakon tog nevjerojatnog i nesumnjivo znakovitog događaja
Kako ne razumiš nešto što je očigledno?! ...UG nam je poslao mig.... Tko shvati, shvati... Dosad su tete iz službe odrađivale taj težak posao...
Morat ćemo angažirat balkanskog špijuna
-
ovi koji imaju iskustva sa povlacenjem love sa exchangea.. jel se moze recimo dolar direkt povuci na revolut pa u kunu.. da manje kod konverzije gubim.. ili je revolut samo eur gbp account? Koji je najbolji nacin povlacenja novca? unaprijed hvala
-
nikad ne valjda biti preinvestiran.. pa na svaki mig ti se ruke zatresu.. jel vjeruješ u svoju procjenu ili ne.. a ako je nemaš onda je to problem..
-
ja se nebi sa njom zaje.. jel oni vole nagazit male najviše
her majesty revenues and customs