USA dobro roni danas. Skoro 4%
Posts by zlocesti
-
-
Nije bez nade, možda bude gotovo i prije nego mislimo
-
Ovo je stvarno samo za Kavanu, razgovori uz kavu...
Nije nagovor
Da imam novaca koliko mi treba za sve ostalo, i još u suvišku koji mi dugo neće trebati.... i da sam mlađa i bolje podonosim rizik..... nakupovala bih se tone papirića Optime, i čekala... i čekala... koliko treba, dulje ili kraće
Ovo je prilika Once in a Lifetime
Samo mi prepadnuti kojekakvim preuzimanjima na ZSE, i sada ovim izvanrednim stanjem... mi to ne vidimo
U sve sumnjamo, svega se bojimo
A ovo je u stvari, na rok čekanja koliko bud etrebalo, Non Brainer ulaganje
That's All Falks
-
Ajmo se veseliti.
I tako se živi dan po dan
U moru ružnih vijesti lijepo je ovo vidjeti
Podsjećam vas na procijenjenu cijene Optime prije pripajanja H1. / 7,31kn
I na cijenu koju je HT objavio u svojem izvješću, mislim 2019 godine.... nakon pripajanja.... i mislim da se radilo oko 8 kn... tko bi to sve pamtio... ima li nekoga tko se bolje sjeća
Ovi reliji, i dropovi... to u stvari u long poziciji ne treba ni gledati, posve je nevažno za konačni ishod
Ajmo se veseliti !!!!
-
Stvarno molimo Admina da nam dozvoli crtati na topicu, a ne tamo negdje daleko, u nekom zabačenom kutu.
Kome se god to ne sviđa... ili preskoči post, ili nas umjetnike stavi na - Ignore
BTW, - Ignore je iz Raja izašao.
Bronhi !
-
Ah.......... ako me Admin stavi pod ključ, vi ste krivi
Dakle, preneseno iz literature, svima dostupne, i nije Graham, Inteligentni investitor
Elder- Trading for a Living
Ništa tako poticajno ne djeluje na odluku o kupnji kao rast cijene.
Rast cijene na tickeru je najbolji EPP
Jer ako nismo kupovali na 4,40....a moglo se........... za zapitati se je zašto sada kupujemo na 5,60... kao mahniti
Drugo je objašnjenje da je ipak negdje nešto procurilo. Bilo da je u pitanju cijena, bilo povoljan tijek pregovora- u što sumnjam.
Ovdje je oduvijek bilo malih ribica, kojekakvih predatora, i velikih ulagatelja. Nisu imali iste targete, niti kratkoročno, niti dugoročno
IMHO, stvarno vjerujem da će se prodaja okončati, u svoje vrijeme, i da Opte neće otići po 5 kn... ali to je samo moje skromno mišljenje. Ničim utemeljeno, osim sa malo zdravog razuma. Kupovala sam kada sam mogla, u količini koju sam mogla, i čekati ću završetak trakavice zvane preuzimanje Optime.
-
Rekla bih vam..... ali............
1. Admin će me izbrisati, pa pod ključić, malo sam pod ključem u stavrnom životu, još mi fali i ovdje
2. Pokvariti ću nekome planove
Jedino da se preselimo u Kavanu.... ima li tamo cenzure, ili možemo biti nepametni i pohlepni kakvi jesmo
Inače... ovo vam je sve opisano u svakom udžbeniku o trgovanju
Ne ulaganju, nego trgovanju
-
Toliko dugo sjedite za monitorima, i još se uvijek pravite naivni
Za ovo danas postoje dva objašnjenja
No... pa znate i sami, don't be ridiculous
BTW, Imamo Opte, i čekam ponudu.
P.S. Admine, ne nas brisati, please .... namučili smo se ovdje, a i moramo se malo i zabavljati... u karantenama smo.
-
Sidetrack
Cijena je probila liniju wedga, i sada smo ni vamo, ni tamo, gdje ćemo ne zna se
Obzirom da je teško u nedostatku vijesti protiv trenda, kretanje cijene će ovisiti o kretanju cjelokupnog marketa
Ako se nekome da zabaviti sa crtanjem, neka nacrta za svih i objavi u TA
Svi smo posustali, nikome se više ni ne crta
-
Trading Economics-
- US stocks erased early gains in another volatile session on the last trading day of the quarter, as investors remain concerned about a global recession as the number of coronavirus infections in the US rose above 165K with cases in New York jumping to over 75K. Meantime, the Trump ....
-
Ovo je neveselo, to kako su oni to hendlali u početku
Ostanimo doma !
-
-
U Vernu je to sve bilo riješeno unutar mjesec dana. Promptno. Svjetlosna brzina
-
Kada ovo iščitam pomislim da ćemo svi morati dati svoj obol, ako mislimo nastaviti živjeti i raditi.
Najbolje da nas se razvrsta po abecedi i godištima
Da li ja to nešto pogrešno razumijem... nema mira dok ne steknemo kolektivni imunitet... ako prije toga ne puste u primjenu cjepivo ?
-
https://tradingeconomics.com/united-states/stock-market
Ovi trenutno koriste benefit četvrtog najavljenog stimulusa
Nadam se da imaju više trikova u rukavu, nego li će ovo trajati
-
Ovih dana trgujemo na vijest, ili odsustvo istih
TA je suspendirana
-
Ovo nije TA
Samo prikaz kretanja indeksa
Ovaj wedge ?
-
Drive In kino, drive in testiranje
-
Objavljeni podaci se odnose na smrtnost u dvije najpogođenije regije.
Ostatak Italije, i svi drugi uzroci smrti se kako se čini ne broje
A iz ove dvije regije vojska odnosi kovčege
-
Pogled u retrovizor. Širokokutni