Meni je sve u crvenom.
Al' i indeksi su u crvenom.
Ne možeš protiv marketa
Sada je pitanje što kupiti, i po kojoj cijeni kada okrene u zeleno
Meni je sve u crvenom.
Al' i indeksi su u crvenom.
Ne možeš protiv marketa
Sada je pitanje što kupiti, i po kojoj cijeni kada okrene u zeleno
Fuckić, nisam ni ja primjetila ![]()
Što samo znači neka vam se skinem sa vrata ......
Pitali ste se koliko bih bila zadovoljna na Opte ?
8 kn sutra ujutro ![]()
Ajmo redom ?
Kolika je ebidta ?
Koliki je dug ?
Pa premija na ulazak na tržište, ili za eliminiranej konkurencije.
Goodwill ? ![]()
Ima tom edavno kladila sam se na ovaj scenarij.
Jedino mi proračun nije bio dovoljan za to popratiti tijekom vremena
E zloćka ![]()
Korona Cirkus, je.
Stožer je izgubio svaki autoritet procesijama, kolonama, na biralištima sahranama, i okupljanjima svih vrsta... Torcida, mladi ispred HNK,
Nema sreće bez cijepljenja, a cjepiva nema. ovim ćemo se tempom procijepiti tijekom iduće dvije godine.
Ono što ne razumijem je kako je rusko cjepivo dobro Mađarima, Srbe da ne spominjem... nama nije bilo.
No, ja bih to širenje zaraze ipak usporila .. za početak treba ukinuti naknadu za bolovanje za dane provedene u samoizolaciji. Odeš sa fredicama na kavu, vozite se u jednom automobilu bez maski, i potom sve završite u samoizolaciji deset plaćenih dana.
Ne bi nam trebale odluke stožera o mjerama.
Nemam pojma
I nije me ni briga.
Ušla sam svjesno u papir koji je trebao ići u preuzimanje, svašta se dešavalo putem, puno nepoznanica, puno lobiranja sa promjenjivim učinkom.
Sve je manje sumnji u povoljan ishod.
Da sam se ranije razvela tri put bih se udala... jer ovo se otegnulo preko optimističnih očekivanja.
Čekam dakle kraj, osim ako prije ne dobijem ponudu sa kojom ću biti zadovoljna, a to nije ovih 6,50 kn !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Hm
Na tom papiru jedino nad glavom visi double top, ima tu nezgodnu naviku
Pričekati ću ga niže, makar ostala bez njega
Kupnja na vrhu cijene je samo za ljude jakih živaca. Ili jakog uvjerenja
Whatever.
Previše pažnje tome pridajemo.
Svi velikih očiju gledamo u UG, zaboravljamo da je tu i A1, i zaboravljamo da većinski vlasnik ipak nije HT, nego Zaba.
Sve skupa puno babica.
Ovdje je ostao još samo jedan problem, a to je vrijeme u kojem će se to završiti.
Obzirom da ne vidim puno boljih mjesta za parkirati veću svotu novaca, to je to.
Nema besplatnog ručka na burzi.
Pa dovukla sam vas do 6,50...... kako je i rečeno. Ono... ko' smrt i porez
Dalje morate sami ![]()
Mi se sa tim svjećicama samo u svom kutku dobro zabavljamo, ma nemojte mi reći da nas itko uzima ozbiljno ![]()
Pa složili smo se da ne znamo da li je prodala, prebacila na skrbnički, založila, whatever
Osim ako ih nije prebacila na skrbnički račun, netko je smatrao da je papir dobro jamstvo da za njih izbroji 15 milijuna, što je respektabilna svota.
Hm
Zato što papir ne trejdam, nego sam long
Gledam ask i bid, svi junaci pobjegoše
Dva su dakle trika koje je izveo vrag na burzi.
Prvi kada nas je uvjerio da to ne vrijedi ni 1,80
I ovaj sada, kada nas uvjerava da ne vrijedi ni 6,70
Obzirom da se proces prodaje vodi, zamislite, u inozemstvu......
, i da stvarno još uvijek nije ništa procurilo.... nije ni da ima težak posao, taj vrag
Hm.
Ja si mislim ovako. ako je netko izbrojao na stol 15 milijuna kn procijenivši da će na transakciji zaraditi, zašto bih ja mislila suprotno .
Ajde.... vidjeti ćemo ![]()
--------https://www.index.hr/vijesti/clanak…ja/2262466.aspx
Ovo je sve već došlo do razine bizarnog.
Čudi me da još uvijek itko želi gasiti požar, liječiti ljude
Djeluje posve demoralizirajuće, i što god da radiš za koru kruha omalovaženo je.
Da nije bilo korone ovdje bi valjda ostali samo nepokretni. ![]()
Pogledala opet ETH, umjesto jutarnje križaljke.
Nikakva dakle ekspertiza
, samo prvi pogled
Pazila bih na double top
Ako probije 1400 dolara, može to puno niže.
Pattern je potvrđen ako se cijena spusti ispod najnižeg dna u M formaciji
Ma nitko se ne smije
Tehničari su uvijek raspoloženi za zafrkanciju.
Svake vrste ![]()
Ajmo svi ovo malo pogledati
Kada stignete
----Euronav NV engages in the transportation and storage of crude oil. It operates through the Tankers and FpSO (Floating Production, Storage, and Offloading Operation) segments. The Tankers segment provides shipping services for crude oil seaborne transportation. The FpSO segment receives hydrocarbon fluids pumped by nearby offshore platforms and provides field storage. Its activities include crew, ship, and fleet management services. The company was founded in 1989 and is headquartered in Antwerp, Belgium.
May 06
UPCOMING EARNINGS
2.45 EPS
1.926B MARKET CAP
10.57% DIV YIELD
3.82 P/E
Uistinu nemam pojma kakva će biti cijena u preuzimanju
Ali ako pretpostavimo da je gdja H. prodala, a mogla je samo i prebaciti na skrbnički, založiti ili što god......... netko je procijenio papir na više od 6,70 kn.. jer je i on uračunao diskont na vrijeme čekanja na isplatu........
Koliki je taj diskont, ni to ne znamo
No, netko je smatrao da papir vrijedi toliko da se izbroji 15 milijuna kn........ pa sumnjam da je transakciju odradio samo u dobroj vjeri i nadajući se.
Meni je to nice vijest, na koju je market loše reagirao, kao i nebrojeno puta do sada. I to je ono što me uvijek začudi ?
Ja sam nikakvo mešetar. ![]()
A dojadili smo i Bogu i vragu..
Ono što je meni uvijek nejasno u trgovanju, i još uvijek mi je nejasno, je psihologija burze. Što god pomislim, nisam u pravu
Posve mi je nejasno zašto se dionica pred kojom je preuzimanje, za kojega je razvidna minimalna cijena od 6,70 + minimalno 5% trguje po 6,34 kn.. i to stidljivo, jedva
A ?
Ozbiljna sam, ne žafrkavam se
Nismo overbought, gledala sam Knjigu dioničara
Pogledala ether, meni ovo izgleda kao diamond
Ili je nastavni, ili je reversal.
Ajde pogledati ćemo ga opet predvečer, u edukativne svrhe ![]()
Admine...............
Nisu priložili graf ![]()
Fibo je od vrha ever do dna u ozujku.
Kolektivno pamcenje
Ajmo simple, ono scallops i fibo
Weekly graf, običan mali skroman graf
Još smo u uptrendu, nismo ispali niže od posljednjeg nižeg.
Nije se do sada desilo ništa što bi ovaj graf demantiralo.