Piše Bulkowski, a danas ga čitam, da u ovakvim slučajevima treba gledati daily graf, u prošlost, i pogledati gdje su suporti i otpori
Premarket, cijena još uvijek raste
AEMD
Piše Bulkowski, a danas ga čitam, da u ovakvim slučajevima treba gledati daily graf, u prošlost, i pogledati gdje su suporti i otpori
Premarket, cijena još uvijek raste
AEMD
U stvari je ovo jedna friendly burza.
Odvezeš automobil na pranje, popiješ kavu, provjeriš u povratku stanje guma, svratiš u market.. baciš pogled na monitor- bez promjene
A ne kao vani, papir ode gore 200% u jedno jutro, i propustiš priliku obogatiti se.
Jer to je pak za vubiti se ![]()
Ovako.
Burza je začarana šuma.
Tko uđe i uzme zlato, biti će mu žao.
Tko ne uzme, isto će žaliti.
Što god napraviš, uvijek si mogao bolje. A profit je mio, koliki god bio......... a trgovanje je cjeloživotni posao.
Al' sve sam sigurnija da je ZSE kolosalan gubitak vremena i novaca.
Bi, kupio bi. Naravno da bi. Al' da ga to košta malo ili ništa.
Sa tim malo vjerojatno Zaba nije zadovoljna, pa riba ribi grize rep.
Ovdje će pero prevagnuti . Jednom.
Sve skupa, ono je bilo degutantno.
Pod okriljem zakona ?
Dešavale su se i gore stvari od ovih, sjećam se nekakve LEI oznake. Zbog koje se Uprava burze mjesecima dopisivala sa tvrtkom izlistanom na burzi bez da je o tome izvijestila male dioničare.
Ovdje ćemo dijeliti sudbinu Plive i Krke koji zajedno drže valjda 35% vlasništva, a u međuvremenu se baviti nečim drugim
Ako netko dođe u napast da proda papir po 18 tisuća kn, molim ga da mi se javi porukom.
Ljudi smo, dogovoriti ćemo se ![]()
Nisam učena ni mali djelić onoga koliko kolege znaju o telekomunikacijama.
Al' pitaj ženu... tako kažu.
A1 ne bi kupio Optimu, al ' ne bi ni da se proda drugome. Oni bi najradije postojeće stanje do Sudnjeg dana, i da ih to ništa ne košta
HT ne bi naravno prodao. Ne bi pustio konkurenciju na tržište, ni pod kojim uvjetima osim najgorih, i rado bi uživao prihode od najma do Sudnjeg dana
Zabi treba telekom ko' piletu sedlo
UG bi kupio, al' ne bi baš da ga oderu ko' mačku, i vjerojatno je spreman reći - Ne hvala
Aztn bi bio i ono i pošten.
Na ovoj će vazi pero odnijeti prevagu na jednoj ili drugoj strani, a nama se valja strpiti, još jednom.
I za divno čudo, Optima će još malo pa ponovno postati Best Buy.
Sve što treba znati o trgovanje moglo se naučiti na Optimi ![]()
Sada raditi ništa.
Ulagači i trejderi imaju posve različite strategije i drugačije gledaju na trgovanje
I jedni i drugi su u pravu
Ja sam si kupila dvije Medike , pa se ne hvalim ![]()
Bože od burze, tebi se molim..... daj da ne izgubim, ako već ne zaradim ![]()
Lijepi veliki papiri još uvijek izgledaju privlačno za kupiti, prinos dividenda 5%, jednako prihodu od najma nekretnine.
Nitko se ne hvali da je kupio Opte, sram vas je, a ? ![]()
Nije lako biti sucker. Isprobano. ![]()
I na koncu ćemo svi završiti kao scalperi
Sada mi je već i satni intevral predugačak, njega gledajući činila bih ništa
Vidim trokut, vidim i trgivanje u rasponu, i vidim uzlazni kanal.
I talog od kave bi jednako poslužio.
Jedina je sreća da naprosto ne moramo trgovati.
Možemo birati dok ne nađemo na pattern koji nam je siguran i u kojem nam je ugodno
Budi dobar, pa te za uši vuku ![]()
Graf ne vidi kuda će, vidi gdje može
Ako me pitate, a da mi reputacija nije na koncu, prije će gore, nego dolje
Gledam što bi se moglo trgovati
Cijena se kreće u trokutu
U neko će doba ili gore , ili dolje
Vidjeti ćemo da li će opet krenuti short
Ako dodirne 48 dolara, treba pripaziti hoće li početi shortati. U stvari 52, na oko 52 treba početi pazizi, tko će se prvi kamenenom nabaciti. Pa dokle ide
Ne vidim zastavicu ?
Vidim trokut, negdje će morati
Up do 440 kn ili down do 330 kn
CNBC
--------AMC insiders have been selling shares amid a social media-fueled rally in the movie theater operator’s stock. According to a study of insider filings done by analytics firm InsiderScore, seven AMC insiders have sold parts of their stakes since May 28, among nine who have executed sales this quarter though CEO Adam Aron is not among them. There were no AMC insider sales in 2020. AMC added 4.3% in the premarket.
Mislim da po Ugovoru iz predstečajne oprema ide Zabi, uvijek smo se smijali pri pomisli da će Zaba prodavati kablove na metar
Nekako se sve manje smijemo.
A da je žafrkancija bila vrhunska, je.
Fora je to, kad cijena raste nebo nam je granica, euforični, umjesto da stisnemo Sell
Kad cijena pada mantramo o stečaju, isto sam čitala i na cijeni 1,80... i donijela gledajući u retrovizor suludu odluku
Sram me reći koliko sam onda bila mlada i bezazlena.
Uvijek dakle isto.
Ovdje je jedino pitanje hoćemo li vidjeti objavu do 10.07., ili u neko doba poslije toga..... jer eto je, Samo što nije
I kamo će u međuvremenu cijena ?
Pa pola pijem pola Šarcu dajem, treba postići win/win poziciju
Ivana ne stigne komentirati, eno ima posla na bidu ![]()
A fuckič, kad bi čovjek znao gdje će poginuti, nikad tamo ne bi išao
Kauboj jaši prerijom, djiha..
Blažena USA, sam pao, sam se upropastio
Ti i monitor protiv cijelog svijeta istih takvih.
Ne vidim premarket, pa ne znam što će danas biti sa AMC
Čini se najlukavije na otvaranju pustiti da se papir odmota, pa onda long ili short ili ništa. Koji put je najrazložnije ništa
Crtao Godo nekakav wedge na BTX ?
Ne muči nas Auctor, nas muči naša legislativa i Hanfa
Dodaj tome i Upravu, i eto ti belaja.
Obzirom na vlasnički udjel Plive i Krke, i udio od 5 % koliko drže mali dioničari, čini se da istiskivanje nije na vidiku. ??
Auctor nije kupio papire jer će ih objesiti na zid, za uspomenu.. niti jer tvrtka ne vrijedi.
Ukoliko Hanfa poništi transakciju, i omogući svim dioničarima kupnju pod istim uvjetima / krave su viđene kako lete jučer /, držim da će rijetko tko odbiti ponudu. Moglo se i tako, pa nije ??
Sucker kakav jesam, neka me Bog od burze čuva, kupila sam jučer i danas.
Siromašni kupuju kad mogu, bogati kad je prilika. i zato su siromašni uvijek siromašni, a bogati sve bogatiji
I razmišljam o ponovnoj kupnji, ako cijena značajnije padne.
A ako nas Houdini istisnu, pinklec na rame, šmrcko
Ne postoji Safe Haven za naš novac. Svugdje smo na vjetrometrini
'em mu i Mediku ![]()
Gadljivo je sve to, i ovo je prvi put da sam stisnula nosić
Verdict.
Ovdje su svi svima u rodu, makar daljnjem, na tržištu telekomunikacija.
Promjene su neminovne svugdje, po naravi života. Sve se mijenja, brže ili sporije. Pa i ZEM ![]()
UG je ogroman konglomerat, svi smo mačji kašalj za njih.
Čini se da je forum , više manje, a više više nego manje, prihvatio da ćemo 10.07 dočekati u Optimi, pod upravljanjem Zabe . Koja je eto u to ime imenovala i nadzorni odbor.
Još nam preostaje da o tome izvijestimo HT, i možemo mirno čekati rasplet. ![]()
Ako je u prihvaćanju te radne hipoteze cijena pala na 4,20 . svo Zlo sa time. Ne dao Bog većeg.
Bilo je prilike za barem dvadeset puta izaći iz papira, i ući... al' mi se svi ulijenili. Gledajući mrkvu na dugom štapu zvanu Objava samo što nije.
Da se oglasi prodaja 20.07., ne bih se iznenadila. Kao ni za idući Božić. Ne znamo.
Uvijek isto, tako je to nekako u životu, i na burzi
Kažu da sve teži simetriji
ALT je vrijedan pažnje na cca 9 dolara, do kuda će se, jako se nadam
, stropoštati.
A onda sve iznova
Mene nitko neće voljeti , šmrcko. Bear u duši
Ovo je bila lijepa prilika za short jučer
Kako god pogledam, meni je uvijek sve skupo
Shorter , dakle, po naravi
Treba vidjeti kuda če.
Watch List
A blaženo veliko tržište, ogromna likvidnost, papira za svačiji džep i ukus. Gledam jutros ZSE, ravna crta, Niti volumena, niti promjene cijene, i tako danimaaaaa........