Ameri idu u double, nazad na vrh
Tako izgleda.
Market ima svoju volju, i frantic je
2008. je isto bio double top, dok sve nije krenulo k' Vragu
Ameri idu u double, nazad na vrh
Tako izgleda.
Market ima svoju volju, i frantic je
2008. je isto bio double top, dok sve nije krenulo k' Vragu
Tankerska Next Generation
Iz ovakvih se uspavanih marketa ponekad rađaju snažni trendovi- A. Elder
Pogledajte Directional, plavu crtu ![]()
Papirom se trguje u rasponu unazad godinu dana, predvidiv je ko' gradski autobus
E sada, hoćemo li vožnju do još jedne stanice, ili ćemo trčati za busom, to ne znam
Uvjet je proboj linije 48 kn na veeelikom volumenu
I jedno Čudo od papira.
Zašto me to podsjeća na cijenu dionice Peveca ?
Praktično se ne pita koliko košta.
Išla sam pogledati potencijal , zapanjujući je
U prvih devet mjeseci 2020. Medika je imala 42 milijuna kuna neto dobiti
U prvih pak šest mjeseci ove godine 38 milijuna kuna, pa ako su i u proteklom tromjesečju poslovali dobro očekuje se dobit od cca 60 milijuna kuna
Crtala sam i Tankersku, al' tu sam u sukobu interesa ![]()
Kad se sa srcem kuha, kuha se Podravka juha !
No, u Podravci se zasigurno nešto kuha ![]()
Kuda će cijena, ne zna se . Directional kaže još uvijek pregrijano tržište, smjer up.. volumeni u povlačenju u padu, svoj sam novac dakle stavila na Up
U prilog tome je i satni graf. Cijena se vuče između dvije fibo linije, ona svjećica u kružiću u prijevodu je - Niže ne ide. Money flow za oversold.
Al' tko bi ga znao ![]()
O cemu govori taj covjek ?
Istina je da je na engleskom, al' ko da je na kineskom
Dow Jones plus 0,06%
Okrenuli u foto finišu ![]()
Balan izlazi odakle , ETF, na 4357 ?
Jel' to nama crna mačka na putu ?
Ovi opet okrenuli u crveno ![]()
(Reuters) - U.S. stock indexes fell on Wednesday after a strong showing of private jobs in September fueled bets that the Federal Reserve could start reining in its monetary stimulus soon, while worries lingered about the government debt ceiling.
https://finance.yahoo.com/news/exclusive-feds-harker-says-economy-150240440.html
Ne zna čovjek što bi mislio, a ne znaju ni oni
Nulta kamatna stopa ostaje na snazi i čitave iduće godine ?
Long Live the Market !
https://finance.yahoo.com/news/8-short-squeeze-stocks-could-190057165.html
Stavite na Watch listu, i Jump in , kada krene
Netko će se već prvi kamenom nabaciti
-------https://www.investing.com/analysis/3-ene…highs-200604144
-------PXD rose to its highest level since October 2018 on Tuesday, before closing at a fresh three-year high of $181.96. At current levels, Pioneer has a market cap of $42.3 billion, making it the fifth largest U.S. energy producer, behind Exxon Mobil (NYSE:XOM), Chevron (NYSE:CVX), ConocoPhillips (NYSE:COP), and EOG Resources (NYSE:EOG).
----------------Boy Plunger is the first full-length biography of the legendary share trader, Jesse Livermore, the most successful stock and commodities trader in the history of the stock market.
He became famous in the summer of 1929 when most people believed that the American stock market would continue to rise forever as Wall Street was enjoyed an eight-year winning run. Jesse Livermore started a process that would see him sell $450 million of shares short inside a four week period. As he had forecast, the three black' days, Thursday 24th October, Monday 28th October and Tuesday 29th October, saw the market drop dramatically and in a week Wall Street lost $30 billion of value. Livermore made nearly $100 million and overnight became one of the richest men in the world. It remains, adjusted for inflation, the most money ever made by any individual in a period of seven days.------------------
Preporuka za lektiru ![]()
Mauldin Economics. Nadam se autor nema ništa protiv objave
Stvarno, podliježe li sadržaj na kojeg smo se predbilježili u formo - Newsletter- autorskim pravima ?
------------------ Chesapeake Energy (CHK), an oil & gas producer based in Oklahoma. Chesapeake used to be the second-largest natural gas producer in the country. But debt nearly crushed it, and it entered bankruptcy in 2020.
However, the company came out of bankruptcy earlier this year. And it has eliminated nearly all of its debt.
The majors—Chevron (CVX), Exxon Mobil (XOM), and BP plc (BP). All three have dividend yields north of 4%.
Ima nas još .
Zađuđenih, blago rečeno. Trljala okice, nisam mogla vjerovati
Ne treba ni GM ispustiti iz vida
Danas futuresi blago zeleni, i nema druge nego kupiti dip i prodati bounce
Jer, da li je ovo dip ?
Meni se Buy signal pojavio na 582 kn, al' sam po lošem starom običaju bila zanesena nečim drugim
Ima života i izvan burze ![]()
Pa sad, kasno Marko.......... ovo je bullish flag, konsolidacija, a što će biti poslije, predmnijeva se, al' se ne zna ![]()
Isto.
Kupila Podravku ![]()
Vidim, vidim jedan flagpole, i sada flag, a to je sve vrlo bullish, dok ne opadneš iz sedla ![]()
Smjer tržišta je down, još uvijek. I ništa nije taj down demantiralo
SHS, target 4250. Satni graf
Za utjehu Vam, čitala sam intervju sa čuvenim ekonomistom, svjetskog glasa
Čovjek u godinama
Kaže da je bio vrlo zadovoljan što je na vrijeme u početku korona krize izašao van iz papira, ali.......... nije se vratio nazad u papire na vrijeme
Valjda se nitko racionalan nije vratio na vrijeme. A burze iracionalne.
Agrokor je ostavio gorak okus u ustima, a burza se neće čitav naraštaj oporaviti od štete napravljene malim ulagačima
Al' stvarno, zašto je trebala pomoć lešinarskih fondova ?
Zašto novac naših mirovinskih fondova i naš osobni nije bio dobar ?