1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. zlocesti

Posts by zlocesti

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• zlocesti
    • November 26, 2021 at 2:09 PM

Velik promet u odnosu na prethodne dane, uz pad cijene

Vidjeti ćemo da li je samo predjelo, ili je to to od panike.

Uvijek ista dilema, da li kupujemo dip, ili kupujemo pad.

Podravka mi je misterij, i nije. Ti se naši mirovinski fondovi ponašaju vrlo suradljivo. Kupuju po želji, ili se sustežu po želji

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • November 26, 2021 at 1:49 PM

Tako se ne prodaje, osim u unaprijed dogovorenoj transakciji

Tako se cijedi.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• zlocesti
    • November 25, 2021 at 8:32 PM

A i ovdje nam je netko kiflicu uvalio

Srećom , zbrisla ana vrijeme

Živo me zanima hoće li izdržati 182 kn ?

Ovi dugi nosevi, upereni u zrak, to je pritisak na prodaji

Trenutno pec

ERNT je imao Pinocchia na 1940 kn, i od onda se ponaša pristojno. Nadam mu se oko 1720-1740 kn

Files

HT 25.11.png 59.93 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • November 25, 2021 at 8:19 PM

Na Tankerskoj zlo, na Atlantskoj još i više

Vi na tankerima pripremite novac za papir na 39 kn, ovo neće nigdje dok se ne iscijedi

Cijena pada, a money flow uzbrdo :/

Atlantsku neću ni crtati, strrrašno :S

Files

TPNG 25.11.png 84.25 kB – 0 Downloads
  • CORONA virus

• zlocesti
    • November 25, 2021 at 9:43 AM
    Riječka bolnica puni se daleko brže nego u trećem valu: 'Pacijenti su sve mlađi i uglavnom necijepljeni' - Novi list
    RIJEKA - Visoke dnevne brojke novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj sve se više odražavaju na preopterećenost bolnica. Ministar zdravstva Vili Beroš
    www.novilist.hr

--------a nakon što su pomoć u kadru zatražile varaždinska i čakovečka bolnica, organizira se pomoć za i bolnice u Splitu i Pakracu. Samo u trećem valu, kako je kazao, bila su preraspodijeljena 1.544 zdravstvena djelatnika, odnosno 500 liječnika i 860 sestara.

Rekao meni moj frend da bi on radije živio od socijalne pomoći, nego ovo radio
    Tako da je za neke rat i idu gdje im se kaže, neki pak traže pun opseg svojih prava i sloboda, uz uvjet da im oni prvi budu na raspolaganju

Istina je rijetko čista, i nikad jednostavna- Oscar Wilde.

Polarizirali smo se kao društvo već odavno, i ovo je sada samo simptom, nije uzrok.

I pritom smo zaboravili na ljudsku dobrotu, solidarnost, suosjećanje, milosrđe.

Laktovima prolazimo kroz život.

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 25, 2021 at 9:27 AM

Tako da da... u praksi se dešava da pacijent primljen na bolničko liječenje, sa negativnim testom ne starijim od 72 sata pred prijem, zarazi sve cimere u sobi

Dešava se da ljudi sa jasno izraženim simptomima imaju tek drugi ili treći test pozitivan.

Al' to je tako.

Te nesretne Covid putovnice na javnim okupljanjima meni na razini osobne sigurnosti malo znače, one imaju značaj na nivou vjerojatnosti, statistike, i mase....

Sve su te naše mjere u načelu neadekvatne, zakašnjele primjene, provode se nedosljedno i trala...la, i predstavljaju kompromis, ponekad bolji, ponekad lošiji sa uvođenjem povremenih perioda lockdowna.

Deeply disappointed.

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 25, 2021 at 9:13 AM

Na žalost, ili na sreću, liječimo se po načelu solidarnosti, tako da sretniji dobiju manje nego su platili, a nesretniji više. Paradoksalno

Tako da - Ja hoću.... mački o rep

Za to postoje privatni osiguravatelji čija će premija biti znatno viša. Pa čak i tamo ne ide - Ja hoću, nego meni je potrebno

accountant

Niste Lud, sve je moguće i dešava se.

-COVID-19’s incubation period lasts up to 14 days. If you have the virus, it takes time to build up in your system. Early testing can result in samples that don’t contain enough of the virus’ genetic material to show a positive result. A COVID-19 test is limited in that it represents only a snapshot in time. A negative PCR test for COVID-19 does not mean that an individual is free of infection, but rather that, at that particular moment, the sample did not contain viral levels at a high enough concentration to be measured as a positive.

If you’re fully vaccinated, wait a few days after a COVID-19 exposure before getting tested
    If you’ve been vaccinated, the best time to get tested is three to five days after an exposure. If you aren’t fully vaccinated, quarantine right away.
    nortonhealthcare.com

• zlocesti
    • November 24, 2021 at 8:31 PM

To se mitkko odnosi na velika tržišta, gdje se u minuti protrguje milijun dolara u papiru.

Kod nas niti učesnika, niti volumena.. danas valjda čitav dan milijun i sitno kuna na cijeloj burzi

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• zlocesti
    • November 24, 2021 at 5:54 PM

Dok sam ja spavala... Scorpio se odlijepio

Kome nije mrzak mali profit, jump in

BCTI 623 mislim..

Za dalje ne vidim :/

I frend mu Teekay mali iskorak

Files

STNG_2021-11-24_17-51-23.png 85.74 kB – 0 Downloads TNK_2021-11-24_17-45-51.png 54.34 kB – 0 Downloads
  • TPNG (tankerska plovidba next generation)

• zlocesti
    • November 24, 2021 at 1:04 PM

Ja vam pak nemam pojma o tankerima, osim da plove...al' nešto sam malo naučila proteklih godina o trgovanju.

Mene ovo podsjeća na cijeđenje Optime na 1,80

Prvo pozitivno izvješće nakon duuugo vremena, a desetak se dana nikako odlijepiti od 1,80 :S

Disclaimer- Ovo nije druk. :)

To je naprosto tako.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• zlocesti
    • November 24, 2021 at 11:14 AM

Nova knjiga, friška figa. ... :)

Pogledala sam knjigu dioničara. Stabilna vlasnička struktura mirovinski fondovi, i skrbnički računi, sa deset do dvadeset tisuća komada

Vidim i neka imena poznata od ranije, sve skupa..... promising :)

Niski start, čeka se zvuk zvonca.

I don't care, neozbiljna sam skroz. :/

• zlocesti
    • November 23, 2021 at 11:39 AM

Cijenjeni analitičari su već demantirani, cijenom

Njihova je procijenjena bila min 18 dolara, papir je oko 15 mislim

Može biti da su u pravu za target, al' neće odmah, i neće pravocrtno

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 23, 2021 at 10:22 AM

Tuđim po koprivi ni dvadeset puta nije puno, tako je govorila moja baka.

Prije nego se svi posvadimo, molim moderatora da ugasi temu. Rasprava niti je smislena, niti argumentirana.

U zdravstvu su svi postali koroničari, to se tako može nazvati. Od jutra do sutra bavi se skoro pa jedino koronom.

Tko god ne zna kako to u praksi funkcionira može se smatrati sretnim, jedna noćna mora manje

Svi mi dojadili. Između mača nadležnih i nakovnja potrebitih svaki dan pomislim da je tuđim sve lako.

I tako već dvije godine. . Ovo je noćna mora, i nikako se probuditi.

Grijeh nadležnih struktura, ljudska glupost, dva ovna na brvnu.

Molim dakle moderatora da ugasi ovu temu. Niti je rasprava smislena, niti je argumentirana.

Svatko ima pravo na svoje stavove, al' neka ih zadrži za sebe. Ili iznese na Markovom trgu, ili biralištu.

Ovo je forum o dionicamaaaaaaaaaa :S

• zlocesti
    • November 23, 2021 at 9:55 AM

Embraer vam je za ulaganje ili trejdanje ?

Teško je reči kuda će papir, to TA ne vidi, trenutno u padu, a može i još

Al' otvara se prilika za swing, long pa short, ili samo short na vrhu linije, kako tko voli

Files

ERJ.png 76.89 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • November 22, 2021 at 2:25 PM

https://finance.yahoo.com/news/peter-schiff-just-warned-spiking-140000465.html

Pa ja sam došla do istog zaključka sjedeći u svojoj kuhinji :/

Al' ideje su mu dobre. Zlato, cigarete i pojoprivreda.

Keep It Simple :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• zlocesti
    • November 21, 2021 at 1:33 PM
    Slučaj Banovina: Dali smo puste milijune, a nije izgrađena nijedna kuća. Slijedi i nova katastrofa
    105 milijuna kuna i niti jedna izgrađena kuća! Nije zagonetka. Ili možda ipak jest? Jer doista, malo je čudno da uz sve te puste milijune koje ste dali vi,…
    dnevnik.hr

Posvađanima oko cijepljenja, ne cijepljenja....... ovo nam promiče

Ovo je naša sramota !

Al' narodu uvijek kruha i igara

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 20, 2021 at 9:03 PM

Svaki je pojedinac kao dio Mase nerazumniji nego što je za sebe pojedinačno.

Gomila ima naime zasebnu psihologiju .

Razumijem zbog čega ljudi prosvjeduju. Objavljeno je i potkrijepljeno, da cijepljeni ljudi već dva mjeseca nakon cijepljenja šire zarazu jednako kao i necijepljeni.

Pa su Covid potvrde bespredmetna mjera koja je izazvala animozitet ljudi. Koji su onda protivni svemu. I distanci, i maski, i cjepivu, i Vladi . I cijepljenima :/

Razum više ne stanuje kod nas.

Idući tjedan , nakon okupljanja 30 tisuća ljudi u Splitu, 50 tisuća u Vukovaru, i 15 tisuća danas očekujem broj od deset tisuća oboljelih dnevno.

Čudi me da oni iz bolnica idu na posao, da se nisu zavukli u Mišju rupu od umora i očaja.

Bog nam pomogao, sami si izgleda nećemo.

Sve skupa, bezumlje sa obje strane. I mase i nadležnih.

Ajme, kakva vremena. Šmrcko.

Još uvijek mislim da je cjepivo mjera koja spašava život, samo odluka o tome mora biti osobna i pojedinačna. Ne ide Silom. Primjena sile rađa silu, i ljudi moji, ovo sve skupa nije dobro.

Žalosna sam to sve gledati.

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 20, 2021 at 10:50 AM

"Značajan dio zdravstvenog osoblja dao je otkaz nakon prva dva vala jer su se pojavili umor i iscrpljenost kojih prije nije bilo", kaže McConkey, prenoseći razmišljanje osoblja svoje bolnice dok se bori s novim valom zaraze: "Samo bismo voljeli da se ova stvar završi."

CNN: Europa uči ključnu lekciju o koroni
    PRED Europom je još jedna pandemijska zima i mnoge od zemalja koje su najavljivale potpuno otvaranje sada okreću smjer, piše CNN.
    www.index.hr

Sreća je u nesreći da smo mala zemlja sa nepostojećim tržištem rada, pa naše zdravstveno osoblje nema kuda pobjeći :S

Čitam linkove koje ste prenijeli, trljam okice... i znate što, nevažno je od kuda je korona stigla, tu je.

I uspjela nas je posvađati, i izvući iz nas ljudi sve najgore na vidjelo. Sve najgore ljudske osobine.

I to mi je još najžalije od svega.

Da je uzora u nadležnima, a sami smo ih birali... i solidarnosti među ljudima, i sa koronom bi se lakše nosili.

Kad se male ruke slože, sve se može....... al' nema sloge, ni suosjećajnosti, ni solidarnosti, ni morala

• zlocesti
    • November 19, 2021 at 5:45 PM

Sjedila sam za mašinom, šila sam................ :S

59,96 . ZIM

A onda najbrži prst. Imate otpor

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• zlocesti
    • November 19, 2021 at 10:34 AM

Tehničari kažu da spremite cash sa strane.

U svjetlu danas objavljenih činjenica i dva masovna okupljanja unutar proteklih tjedan dana nije posve neizgledno da ćemo u neko doba ipak morati u lockdown... a onda će tek biti prilike za dokup... velikih lijepih papira.

Podravku cijede, čudo kako papir ne zanima više mirovinske fondove :/

A u stvari, nije čudo, čudno bi bilo da je drugačije :S

1. Privacy Policy
  2. Kontakt