a bit će još svega do rujna...bezveze plaše ljude umjesto da kupe po ovoj cijeni ionako će zaradit...
Posts by overgame
-
-
Još 8 dana i 7 noći
saljivdija palis vatru...nista se nece desiti sve do rujna, ne stvaraj pomutnju
-
Zamo da Optima ima kupca, znamo i da će objava biti u 9 mj još jedino ne znamo cijenu
-
kako će netko dobiti "ljubavno" pismo od HANFE
-
ne razumijem ja te bankare i krešu, spuštali su cijenu i sad ne kupuju.
Još samo da se riješi do kraja administracija i Optima je prodana, što im zarada puta tri nije dovoljna!???
Pohlepa se skupo plaća
-
vidim da svi vi imate dosta više iskustva a neki i informacija skoro iz prve ruke pa me zanima jel ide uskoro prodaja ili što se dešava da ima toliko prometa i da je cijena nešto malo pala
-
bilo bi lijepo znati tko sad sve to kupuje Optimu po ovoj cijeni na skrbnički račun, očito im netko pomaže sa prodajom dionica da bi došli do dovoljne količine na skrbničkim računima
Oni će u roku dva mj zaraditi više nego većina nas koji smo tu godinama...
Netko namješta a drugi kupuje, samo me zanima TKO
-
ne znam cemu te saljive poruke, ovo ni najmanje nije smijesno ni zabavno za ljude koji imaju dionice optime i u njima su vec duze vrijeme.
Ako TAJ krešo ima toliko dobre kontakte i ima neki info iz prve ruke kako onda nije izašao prošle godine u drugom mj kad je dionica bila oko cca 9kn
Nije cijela prica oko Optime pocela prije tjedan dana!!!
-
odite ljudi na vikend, dosta je igranja s Optimom
-
I, jeste li se dogovorili do koje cijene danas rušite Optimu?
Jel vam barem daju bonus na plaću od 3.200 kn kad uspijete "preplašit" optimaše?
-
woooow....ludilooooo....netko kupio 16 dionica, promet 104,96 kn.......opako nema šta
-
još koji dan i biti će
Jede se kavijar, pije se džin
Ima se para, ima se s čim -
trebalo bi danas staviti prodaju od 7 pa na više....dosta je bilo popusta
-
A1 "siluje" korisnike sa svojim nepovoljnim tarifama i paketima, nude čak ako dovedem novog korisnika poklon bon od 500 kn za muller
-
HT se drži ko grčki bog....odgovorni pregovarač će ostat zapisan u povijesti...
-
Samo da ne bude uskoro da je UG kupila A1 ili HT ili čak oboje
od velike nuleeeee....ima se može se...UG već starta, već grade
-
mene zanima hoće li pojedinci nastavit raspravu i nakon što se Optima proda....trla baba dlan da joj prođe dan
Ljudi sve je već gotovo, karte su na stolu
Mene samo zanima koji je to trust mozgova u HT kad tako donose odluke i raskidaju ugovore....to se valjda dešava kad je ego jači od razuma
-
Oglasio se Hrvatski telekom: ‘S njima imamo ugovor do 30. lipnja, ostalo ne komentiramo’ - ovo mi zvuči kao kad staru frajlu pitate kad bu se udala
-
ja vas ne razumije, dobro je netko napisao kupio bi po 6,70 da bi idući dan izgubio odmah 10%....ne znam dali bi se reklo pametan ili logičan potez
I opet su se uplašili mali a u lov ulaze veliki i po povoljnoj cijeni danas kupuju optimu....klasična priča viđena već bezbroj puta i bravo za velike
a da se kupac dvoumi nisam baš toga mišljenja, pa nije to par cipela za svadbu pa ako dođe treći val svadbe neće biti
Mislim da UG i ostali kupci jako dobro znaju što žele i bez korone, sa koronom i s trećim valom a također svi znaju koliko im to vrijedi za njihov biznis.
-
kaj nisu još bile penzije pa nema trgovine na optimi