https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…15d62cb9a29.pdf
Kad narastemo bit cemo Maistra
A ja mislio TUHO i VLEN
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…15d62cb9a29.pdf
Kad narastemo bit cemo Maistra
A ja mislio TUHO i VLEN
Dugo sam na burzi, ne pada mi na pamet takav hali gali kao na DDJH.
I sam sam dugo čekao šeikove, BOV vozila, smjene uprava i ne znam više što sve ne...
bio u gubitku i nakon dosta godina s dosta velikom količinom uhvatio val s cca 10 na 20 kn
izašao i više nikada ni razmišljao da kupujem.
Strašna stranica hrvatskog gospodarenja državnom imovinom i investiranja.
kampovi na Lošinju u Lipnju 75% više noćenja u odnosu na prošlu, za Lplh rekordnu godinu.
Prošao malo po Jadranu, dojam je da su cijene poprilično otišle gore ali je vanpansionska potrošnja pala unatoč solidnoj posjeti.
Očekujem da će hoteli i kampovi raditi vrlo dobro, ugostitelji slabije.
Složna družina na ovoj temi
Svaka vam čast
Netko čeka prodavača 1.000 komada po 145 a naš zamjenik predsjednika nadzornog odbora našao po 120 kn.
Sretan otac, sretna majka
prodavaču se bilo mrsko gnjaviti na Zse za 20% više .... ovi jadni iz Rivp kada kupuju kupuju na burzi.
chrome-extension://mhjfbmdgcfjbbpaeojofohoefgiehjai/index.html
Zamjenik predsjednika nadzornog odbora nabavio 1.000 komada po 120 kn izvan mjesta trgovanja.
Sposoban.
Kampovi na Lošinju u Svibnju 64% više noćenja nego prošle godine.
Interkapital provirio u top 10
Nisam baš neki prognozer ali Lplh bi mogla nakon dužeg vremena dobiti malo jači propagandni udar nakon dužeg vremena.
S poznatih položaja.
Matrijala ima.
https://www.seebiz.eu/trzista/glavas…-ulagace/276038
Daj Boze da i ovo dozivimo
“Puno pričamo o euru. No, prosječni građani su skeptični da ćemo uopće uvesti euro kao valutu. Dok oni ne vide dvojne cijene, o tome ne razmišljaju“, rekla je Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.“
Nije šefica naše burze ni trebala potegnuti do Opatije, valjanje ovakvih gluposti , podcjenjivati i vrijeđati prosječne građane može se i iz Zagreba.
Da se gospođa Gažić više bavila i razmišljala o prosječnim građanima te bila manje skeptična prema njima vjerojatno bi ZSE bolje stajala.
Na žalost to su prevelika očekivanja za karakter pokondirane tikve.
Slažem se sa Marin83 i tollway da opreza nikada dosta na ZSE te da LPLH odavno ima potencijal za puno veću profitabilnost.
Smatram da je ključan događaj bio promjena uprave.
Dugi niz godina nismo razgovarali o profitabilnosti jer profita nije ni bilo.
U međuvremenu su se stvari malo posložile a po najavama nove uprave kane ih slagati i dalje,
Prihodi od prodaje posljednje tri godine / neto dobit u milionima kuna
85/-6 - 2019
86/2 - 2020
88/5 - 2021
Nije ono što dugoročno očekujemo s obzirom na imovinu koju LPLH ima ali uočljiv je trend a time i nakane uprave i većinskih vlasnika.
pokrenuli su se tek prije koju godinu, krenule investicije, pa ne može odmah profitabilnost...nije to TUHO. Da imaju tu razinu profitabilnosti ne bi cijena bila 140 kn. Kako sada izgleda slijedi opet rekordna sezona u turizmu. Od brodogradilišta očekujem da ne stvara gubitke a ako što zaradi, odlično. Za iduću sezonu najavljene nove investicije u proširenje kapaciteta.
mark i plavi
obojica ste u pravu! ali nikako ne zaboraviti da je profitabilnost glavni kriterij! sjetite se preuzimanja liburnije gdje smo se gotovo svi čudom čudili kako ide tako niska ponuda, a nekretnina sve u šesnaest!
Ništa nije sigurno ali jedan od razloga zašto sam u Lplh je struktura dioničara.
Velik udio su lokalni. Pogledajte i u top 10.
Tu ne treba Hanfa.
Staviti će Cerp novo... pitanje na koliko
LPLH najbolji godišnji izvještaj do sada.
Čestitke upravi i radnicima.
TK manje od 83 miliona kn, dobit 4,7 miliona kn.
Najave daljnjeg proširenja kampa Lopari za sezonu 2023. te popunjenosti brodogradilišta u prvoj polovini 2022.
Svaka čast tvrtki i dioničarima
Gledam ovaj sumanuti rast cijena nekretnina pa ovu turisičko nekretninsku tvrtku i cijenu njene dionice.
U rastu tržišta krajnje suzdržana u padu solidarna.
Brodogradiliše puno kako prošli kvartal tako i u Siječnju, čekamo rezultate...
Ne bi se štel mešat jer stvarno ne znam hoće li to gore ili dole ali pun je forum onih koji su se čudili kako neuki rasprodaju suho zlato a na kraju je ispalo da baš i nije zlato sve što sija.
Vani je level vrlo visoko i na svaki mig može biti i ozbiljnijeg podrhtavanja. Mi nismo nešto uzljetali ali za pad smo uvijek spremni.