1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Trotter numero uno

Posts by Trotter numero uno

• Birtija

• Trotter numero uno
    • September 19, 2020 at 10:32 AM

Među ostalim Petek je u jednom od njih pitao Damira Vrbanca, jednog od direktora iz Janafa koji se također nalazi na popisu osumnjičenika, tko je dao ponude za rekonstrukcije “tankvana”. Mislio je pri tome na Janafove spremnike u Omišlju.

“Ne znam tko je… opet neki gazdini”

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2215105

• Birtija

• Trotter numero uno
    • September 19, 2020 at 9:06 AM

Među ostalim Petek je u jednom od njih pitao Damira Vrbanca, jednog od direktora iz Janafa koji se također nalazi na popisu osumnjičenika, tko je dao ponude za rekonstrukcije “tankvana”. Mislio je pri tome na Janafove spremnike u Omišlju.

“Ne znam tko je… opet neki gazdini”

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2215105

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Trotter numero uno
    • September 16, 2020 at 9:46 AM
    Quote from vladimir

Do 1 EURo imamo još tri stanice vlakića.

Mislite za cijeli ddjh, jel?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Trotter numero uno
    • September 15, 2020 at 10:48 AM

Ja bih bas rekao da nije volatilna i da je dosadna ko adrs (u pozitivnom smislu). Naravno da je bilo pada i neke volatlnosti u crnolabudnim vremenima. Ali mislim da to nije karakteristika ove dionice

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Trotter numero uno
    • June 25, 2020 at 1:49 PM

Evo jedan doprinos temi...

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/deloit…ija-pred-slomom

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Trotter numero uno
    • March 19, 2020 at 12:08 PM

U ovim vremenima cilj treba biti kako sacuvat novac... a ne kako zaraditi...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Trotter numero uno
    • March 19, 2020 at 11:36 AM

Kad sam ja nasiroko elaborirao (oko 180kn) zasto da ni u ludilu ne kupujete i da se suzdrzite onda su me administratori sumanuto brisali jer nisam doprinjeo temi?!?

Znaci, ni stapom ovo ne dirati... mjesecima. Prvo, par mjeseci dok prodje epidemija. Onda jos par da se vidi utjecaj na ekonomiju. Jer tko kaze da zna kaj ce bit taj je lud. Svijet je prekompleksno mjesto da se sve to moze predvidjeti...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Trotter numero uno
    • March 17, 2020 at 9:34 PM

Dolazi recesija. Vise manje svugdje. Neupitno. Nije moj subjektivni dozivljaj. Znaci, ne mogu si zamislit da bi ljudi bilo gdje kupovali novi automobil u sljedecih par godina. Upravo suprotno. To je zadnja stvar koju ce racionalan covjek napravit. Zapravo, racionalan covjek ne zeli ni posjedovat taj uteg oko vrata...

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Trotter numero uno
    • March 10, 2020 at 10:19 PM

Tko u ovo doba izrazite neizvjesnosti i volatilnosti kupuje RIVP i turiste ne da je spekulant (sto je potpuno ok bit) nego hazarder. Ocito je kratko pamcenje u nekih ili nisu prozivjeli 2008.g

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Trotter numero uno
    • March 9, 2020 at 10:16 PM

Ako me admin opet ne kazni apeliram na sve mladje i neiskisnije ulagace da se suzdrze od kupnje neko vrijdme i ne hvataju padajuce nozeve. Da me nisu ranije na RIVP izcenzurirali mozda bi nekog spasio. Apeliram na admina da propusti ovaj post i zanemari ego. Ovo je glas razuma. Ulazem od 2005. puno toga sam prosao. Ljudi pamet u glavu. Sad je igra sto manje izgubit a ne koliko ce tko zaradit. Naravno da svijet nece propast i lud je onaj koji se kladi na suprotno. Ali mozda i 2 godine ce bit jaaako tvrdo i nije vrijeme za kupnju dionica... danas djia -8%...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt