ha ha ha zaboravili na Borg i sva zse hrvacko kockoglavo jedinonamsveto tržište i gubitke kao u rovovskom ratu...da dva puta sve što sam ulozio u krypto shit coin izgubim, neće mi biti žao. Žao mi je izgubljenih 25 godina života u ovoj žabokrečini i parasržavi. Zeka, nisam ljut, naprotiv😎🤑😎🤑😎
Posts by nemo
-
-
Pojam Strateška u nas ne postoji. Kovanica koja dobro zvuči ovčicama zaostalima u soc mentalnom sklopu. Nama je sve bilo STRATEŠKO pa je sve na kraju išlo u papar. Politicari kupuju vrijeme, kumovi se bogate, ekipa se sklanja u prvobitnu domovinu. I to je to od izbora do izbora od stoljeća sedmog.
-
noć je bila savesena za dokup pozicija...sad na kafeletto uz more😎 (ne tamo gdje gledam u brodić, na drugi kraj)
-
ako cemo se pripetavat, ja potpisujem za 1/4...ali ne placam porez pa smo tu negdje
ma nek završi i na 1,5kn samo da prestane ovo mrcvarenje i kazališni prikaz epizode kolonijalno rodijačko dogovornog crony kapitalizma
Zdrav ko Mamić!
-
Valamar uvijek vrijedi koliko netko želi platiti. Pun sam ko manji brodić. Kroz plastiku , USA i tokene, cekam 2023/24🤑🤑🤑
-
tko zna možda je to ponuda UGa koja je procurila u Austraiju?
Simply Wall St™
Simply Wall Street Pty Ltd
17-21 Bellevue Street, Surry Hills, SydneyDao bih se kladiti da si tih 153 kune pomnožio sa brojem svojih dionica. Barem na trenutak da osjetiš te leptiriće
ja bi odmah sad potpisao za 1/3...i platim porez. asap
-
Lesi se vraĆa kući?
izgleda izgladnjelo
čekao zalogaj ispod 20 a ostao kratak na 34, kaj pak sad
-
Zanimljivo kako RH prodaje dionice HIMR na način da nema šanse da je kupiš, već je uvik kupi netko njihov za podnevne aukcije. Čisto pogodovanje.
Na Iliriji ista priča. RH ima cca 71000 dionica , a prodaje “ velike “ pakete po 34 kom.
Ako staviš nalog visoko, ne trguje se, ako staviš nisko netko te odmah preskoči s 1 kn i protrguje se.
molim da hanmfa damfa posalje javnu opomenu...prc štrc
-
Netko je ovdje JAKO ljut na Valamar. Pitam se zašto?🤑🤑🤑
-
Iskreno, ne znam koliki sam mazohista i budla još ovdje tezgariti...mi smo, (što bi reko šjor Kerum )najprviji narod po blesavoći. AgroBorg izgleda nas ničim nije naučio. Bitno da ja tu u tamo zaradim lokot...pih!
-
...ma cijeli zse, dnevni prdac na frankfurtskoj tezgi😷
-
nikom niš ne vjerujem dok mi ne legne keŠ na račun
-
Na Opte trenutno imamo rectangular top
Neki sudionici smatraju da je 6 kn nice za izaći, drugi pak da je 5,90 nice za ući. a neke pak i puknu žifci, pa poljubimo 5,80
Ako zloćku puknu žifci poljubiti ćemo i 5,40
Tko će odnijeti prevagu, i da li će pobjediti Pohlepa ili Strah, ne zna se .
A da je dojadilo, je !
Što strpljenje ne dolazi sa godinama?💕
-
jutros rano...
+BNB
+ETH
+XRP
+VET
uhvatio na povoljnim korekcijama. Danas će biti sasvim ok dan. I feel it. 💵
-
Ispod banka...
nemogu...nisam u stranci
A što se nisi upisa...e
-
Ultra mega visoko straobalno rizično ii nepatriotski. Nemojte, radije kupite ddjh i uljanik. Patriotski
Ultra mega visoko straobalno rizično ii nepatriotski. Nemojte, radije kupite ddjh i uljanik. Patriotski
Planirao sam kupiti PUNT-R......10 000 000 komada ali nema na prodaju...
Ispod banka...
-
+ADA
+VET
+XLM
a pošto mi fali još koja riječ, a pozz svima i laku noć😎
Zar nije to visokorizićno?
-
+ADA
+VET
+XLM
a pošto mi fali još koja riječ, a pozz svima i laku noć😎
-
Hoću li ja dočekati svoje unce na 1600 ?
Izgleda da bih mogla
Onda pare na sunce, pa u škrinjicu.
dione, optime, kuče, app, hotelčić, unce...puna si ko brodari...
-
malo o đuri đaković
Bezveze. Obilazak Đure pred izbore. Ništa nije rekao jer nema što reći. Nebitan političar.
tko je taj?