Što je to Adris?🤔
Posts by nemo
-
-
Plaćeni oglas
To ne znači da nije istina što u njemu piše. Sve što piše ima neke logike.
Nisam rekao da nije istina, ali vuku na svoju stranu. Ulagač sam u zlato i radim sa BankomZlata. Malo veći plaćeni oglas.
-
sto se mene tiče, može i 2030. miljon sam preusmjerio na van hrvatska tržišta.🤑😎🤐
-
Zaštita od inflacije.
Plaćeni oglas
-
ja cekam još 3,5 sa miljom. Nece me valjda razocarati. Da i ja jednom zaradim na Zagrebackoj Burzi
bojim se da to necete docekati. to ste mogli docekati u uzujku travnju 2019.. u ozujku ste po 3.8 mogli dokupiti manju kolicin.. ali boji se ako sve buude u redu da vise ne bude nika dispod 4.5... osim ako netko opet ne napravi paniku.,..
Ajmo: panika panika panika!
-
ja cekam još 3,5 sa miljom. Nece me valjda razocarati. Da i ja jednom zaradim na Zagrebackoj Burzi
-
imamo nedavni slučaj dalekovod.... palo mi na pamet... postoji li onda i ovdje mogućnost da se rata duga HT-a pretvori u nove dionice (naravno i sa ostalim potraživanjima od zabe)? i na taj način eliminiraju dugovi i očisti bilanca??? a kupac dobiva clean start! glupost ili.....
A što bi dobili mi? Kyton?🤮
-
vec sam komentirao proljev od Eu StEčEvIna; pa cijela europa je bila kolonizator i koljač po crnom svijetu. Kad su se obogatili i nafutrali, stekli OBITELJSKO SREBRO, onda su poceli pravno uobličavati sve to. Eto to je stečevina. Tako će i kroacija hdzsdp generacija lopova za 200 god biti uljuđena stečevina za novootkriveno pleme u dubinama amazonske prašume. Prije su mi na šalterima srali o soc kenj ugrozbi, sad mi potomci istih seru o EU stečevinama i kapitalizmu kenj briselsko uvlakačko podanički sklop analnih alpinista. Govno, ali mirišljavo u kravati i plavom zastavom.
Tvornica lokota spremna za rad na jesen.🔐
Jbg, ode na pogrešnu temu...kafana
-
vec sam komentirao proljev od Eu StEčEvIna; pa cijela europa je bila kolonizator i koljač po crnom svijetu. Kad su se obogatili i nafutrali, stekli OBITELJSKO SREBRO, onda su poceli pravno uobličavati sve to. Eto to je stečevina. Tako će i kroacija hdzsdp generacija lopova za 200 god biti uljuđena stečevina za novootkriveno pleme u dubinama amazonske prašume. Prije su mi na šalterima srali o soc kenj ugrozbi, sad mi potomci istih seru o EU stečevinama i kapitalizmu kenj briselsko uvlakačko podanički sklop analnih alpinista. Govno, ali mirišljavo u kravati i plavom zastavom.
Tvornica lokota spremna za rad na jesen.🔐
-
na 3,0 kupujem. puno...🤑🤑🤑
-
You call us weirdoes, you call us crazy
Say what you want, say we're lazy
Say we're just the violent type
Kind of dumb
You know we're not too bright
We don't care what you say
Fuck you
We don't care what you say
Fuck you -
Od susjedove tetke bivši decko nećake čuo na placu kako visokopozicionirani ex CEO Raiff Poslovnice na Črnkasu reko na đemdo nemoj nikom pričat okolo prodo sve svoje opte za 5. Ostalo sve ide za 1,5kn. Amen.
-
Naša burza postoji formalno. Poput Ustava. Uz dužno postovanje.
-
HT je satelitsko njemacko govno. Najmanje hrvatsko.
-
Rajfica, koja posjeduje preko 800 tisuća komada papira, prodala je još 800 komada
Mudrijaši.
Wiseguys
Nas netko ovdje za nos vuče
Da sam znala da im treba lova ja bih im poslala, da se ne sramote na burzi
sve to smišljeno radi bagra bankarska...
-
polehko srčeko...čekam 3,5 i ispod. Spreman da dejstvujem teskom artiljerijom
-
jbt, opt ko btc. dovoljan je tvit, dva, neki blog ili glupi link na index i odma...ojna ojna🤑
-
evo i očitovanja, ništa
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/38036
da nije bila prijateljska vatra
Ta očitovanja su stvarno jača debilana.
očitovanja, javne opomene, i ostala drkotina...glumi se pravila i demokracija i kapitalizam. sve zapravo što nije...ma pljuc i bljuv.
(a trpaj pod lokot ako ti smeta)
-
ajmooooo na 2,5 da potrošim zadnji miljon i nek ide sve u 3PM
-
Ma ' imati odnošaj' ovaj zse i prometi i cijene...čekam asteroid iz pojasa M367. Da poravna svjetske burze.