who cares? nobody cares.
Posts by nemo
-
-
suptilan nacin da se pohvalimo skupim zvucnicima...😎
na kraju to su samo stvari (tatine igracke)
-
"...sposobnost i spremnost građana da provedu fizičko distanciranje i da se samoreguliraju, ako želite koristiti tu riječ"
Recite koliko je to moguće u južnijim krajevima i tamo gdje vlada "dišpet". Nordijski tip razmisljanja (germanski) je sasvim drukciji nego u nas...nama treba cvrsta ruka i lanac oko vrata, drukcije ne znamo zadnjih 100god.
-
čekam ponovnu razinu nesto malo iznad 100kn. Sve iznad toga mi je trenutno previsoko. A 2023 je i daleka i neizvjesna
Gluposti...
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i target. Ali o tom potom. Brzo će jesen. Točno, glupost je ogromna i nemjerljiva. Širi se poput svemira. Pogotovo u Bijeloj kući.
-
čekam ponovnu razinu nesto malo iznad 100kn. Sve iznad toga mi je trenutno previsoko. A 2023 je i daleka i neizvjesna
-
Dekonstrukcija 😂 ...
-
Bit kapitalizma je da ti nešto prodaju i barem nešto zarade, a ne da te otjeraju od kupnje. I sami vide da je zlato zastalo sa cijenom i ak misle da će naći ulagače koji će samom kupnjom isti tren biti odmah 8 % u minusu, su prilično naivni.
ocito da imaju jer bi vec zatvorili. Naivni su koliko i bankari, brokeri, auto i ini dileri...
-
Gledo malo. Ovi su se stvarno obezobrazili. Zlato ti prodaju za skupo, a kad ti njima hoćeš prodati, daju malo. Prije je razlika bila oko 4 %, a sad oko 8 %. Duplo. Nije baš da time stimuliraju raju na kupnju.
jbg, bit kapitalizma jes profit, a ne suosjećanje sa nesetnim malim ulagačima
-
To sa "injektiranjem dezificijensa" direktno u tijelo je rečeno u posprdnom tonu od g Trumpa, a mediji i protivnici jedva dočekali da mogu napast, ne shvaćajući da su navuče ni. A krivnja je definitivno na Kini a možda još više na WHO- u jer su vjerovali lažovima bez provjere, te su propustili napravit ključne stvari
Oho, vidim da i kod nas ima obožavatelja lika i djela tog pajaca i poluidiota.
Tip svaki put kad nešto zasere okrene ploču i nekog drugog okrivi za ono što je sam rekao.
Za svoje neznanje i nebuloze uglavnom naknadno okrivi novinare i Kinu.
Evo vam tu pa sami zaključite da li se radi o sarkazmu ili tip mrtav-ozbiljan iznosi svoje sulude ideje:
ako su politicari zrcala i stanja nacije, onda to je to. Jedino bi mu preporučio da smanji unos crvenog mesa i da se prestane kvarcati. A show ce trajati dok ne prestane, ili putem biologije ili političkim odlukama sivih eminencija. Vlada on Amerikom šipak...
-
Još uvijek se premišljam.... cash r-a, zlato, konzerve ili dionice turista
Ova ekipa ima forecast za zlato 3000 za uncu
----------Before COVID-19 hit, I envisioned at least a 3-5 year bull run in this sector, where gold would reach $3,000+ per ounce and many gold mining stocks would move up multiples from current levels. I'm not changing my price target for gold, but I do believe COVID-19 has upped the timetable.
kod mene su dionice dugorocno, a investicijsko zlato bunker. Lako prenosivo lako utopljivo. Nisam tip za kupi prodaj. Svatko najbolje da sluša svoju intuiciju. Unca po unca...😎
-
najbolje vrijeme za ulagati u sebe. Ostalo najbolje pričekati. 😌
-
Gdije smo? Gdije smo?
-
čudna vremena, ni zlato ne luduje, kriptovalute isto, nafta slom, nitko se ni za franak ne otima, dionice nisu najbolji izbor, nekretnine tek čekaju pad,a ni keš ne djeluje optimistično, što napraviti ?
čudna vremena, ni zlato ne luduje, kriptovalute isto, nafta slom, nitko se ni za franak ne otima, dionice nisu najbolji izbor, nekretnine tek čekaju pad,a ni keš ne djeluje optimistično, što napraviti ?
Samo disati i čekati. To je jedino što možemo😌
-
Talijani (ne) dolaze
Ali zato će doći Njemci, Austrijanci, Slovenci, Mađari, Poljaci, Česi
Talijani već godinama nisu
Talijani već godinama nisu najbrojniji gosti niti su potrošači (od kad su uveli €), eto iz prve ruke, sa prve linije(plaže)😅
-
Za sve kupoprodajnike: Većina ljudi na neugodnu situaciju reagira standarno: nerviranjem, agresijom i negativnošću.
Čovjek počinje da se bori sa situacijom, osjećajući unutar sebe protivljenje. Zabluda je: vjerovati da nerviranje može poboljšati situaciju.
Koja je svrha negativnosti? Nema u njoj nikakvog cilja. Naprotiv, nerviranje i agresija stvaraju još više negativnosti.
Vjerojatno cu u TRASH ali i burza živi od emocija a ne samo matematike...
Ponajmanje zivi od matematike. Jer da zivi od nje nema teorije da bi firmama koje ne rade i ne zna se sto ce biti i kad prorade cijena narasla 30-50%.
Negativnost? Pa sto je pozitivno u lozenju beskonacnih para da bi na kraju opet shvatili da je virus i dalje tu i da nema druge nego da zivis s njim? I zar nije izrazavanje neslaganja uopce sama ideja ljudskosti? Ma kakve god. Vi ako ste tako sjajni u prihvacanju svega sto vam dodje pa vi ste ili hindus ili tako sjajno programirani da vam zavidim. Ili ipak ne...
Nema zablude da ista sam mogu poboljsati. Budaletina i zlikovaca je previse i prejaki su.
" During times of cataclysmic change and disruptive technologies like the ones were are living, we have to learn new ways of going with the flow. "
Reprogramirajte se kolega kupiprodaj, za vase osobno dobro. Bar se prepustite na trenutak. Da, bliži sam budizmu nego kršćanstvu. Nisam hindu. Dišite duboko i svjesno. Sve drugo će se posložiti.☺
-
Za sve kupoprodajnike: Većina ljudi na neugodnu situaciju reagira standarno: nerviranjem, agresijom i negativnošću.
Čovjek počinje da se bori sa situacijom, osjećajući unutar sebe protivljenje. Zabluda je: vjerovati da nerviranje može poboljšati situaciju.
Koja je svrha negativnosti? Nema u njoj nikakvog cilja. Naprotiv, nerviranje i agresija stvaraju još više negativnosti.
Vjerojatno cu u TRASH ali i burza živi od emocija a ne samo matematike...
-
Jel' tko proučava utjecaj slane morske vode na korona virus ?
Što ako kupanje u moru prevenira zarazu , a ronjenje suzbija virus ako je već u nama ?
E ,.... to bi bila sezona....😂
plivam svaki dan (367/12/7) u moru pa mislim da se mogu zaraziti samo na kopnu u visoko grijanim hladenim javnim prostorijama, gdje kruži jedan te isti zrak. Ostalo ne znam. 70% naseg tijela je voda a krv je priblizno istog sastava kao more (slana otopina). Pa sad ako žele neka proučavaju mene😂
-
U pon će zazelenjeti pa će traderi doći na svoje. U dnu duše ocekujem rivp ispod 20 ali teško...ne trgujem ne prodajem dugorocno sam unutra ionako u grob ne uzmem niš.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…8-ali/10219426/
Nisam pristaša teorije zavjere , ali sve je moguće pa ako se Trumpove sumnje pokažu opravdane osveta Kinezima bit će opaka.
Baš...kao što su ZNALI da Sadam ima biolosko oružje za masovno uništavanje. Krampu i admin ne vjerujem ni da mi kažu da je danas subota.
-
ljudi su su se uhvatili te plastike kao da je bmw ili ford...peugeot. kao da sam pravi autiće. I datumi da; sve ce poceti kad počne. Ili neće...suosjecam sa traderima jer su im živci kao kladionicarima. Preporucam drugu razbibrigu, npr pecanje. Jača duh, čuva živce. Ako se netko uvrijedio tko zaista živi od kupoprodaje, moje isprike i naklon.