ni da besplatno dijele...
Posts by nemo
-
-
..."slijedeća dva tjedna"...slijedeća dva mjeseca, kao i svake godine. Špica pola sedmog do pola osmog. Uhvatili smo se maja i lipnja ko pijan plota. Uz losije vremenske pojave nikad prije 15.6.nije ni bilo turista. Neposredno radim u jednom od kampova na sjevernom jadranu. Plus još Corona, sasvim je normalno stanje. Da se tako izrazim. Na jesen ćemo palamuditi o svemu kad završi, ki bi da bi...😎
-
who cares. nobody.
-
vrijeme je da propadnemo sve do kraja. Dok ovce ne shvate da osim vune imaju i meso. Ocito stare spike prolaze kod većine. Žao mi je OBIČNIH ljudi, ali kako si želimo, tako nam je. Inace sam optimista ali ne i glup. Kad tad ce doci do kriticne mase...sutra, za 5, 10, 20god...jednom ce završiti kurbin pir. Nisam clan ni jedne stranke. Ni simpatizer.
-
postojeći dioničari su u deebelom minusu već dugo i za dugo. Izgubljeno je 90% i više vrijednosti dionice. To znači nikad više, eventualno nova firma sa kojom ionako ne bi stari dionicari(tko još posjeduje) ne da ne bi profitirali, nego niti došli u egal. Ne potkrepljujem ni vidovitošću niti analizom ili nesto treće. Govorim zdravorazumski kao o sudbini svakolike industrije u SRH.
-
po koji to put??
-
+ 1unca zlata
-
što ovo nije drukanje cijene umotane u frustraciju nedostižnog targeta? Sad je na 25 trnje a na 10 bila bi zvijezde...licemjerno. Do jucer ste trubili o propasti a sad bi ste nisko i povoljno ukrcali. Dječja posla.
Trcanje&meditacija (svjesno disanje) smanjuje napetost i nervozu😌
Ajde s prostenjem ne pricajte bestidne gluposti. Imate prazne hotele, prihodi nula, zivi se od drzavne pomoci, traze se odgode od dobavljaca na godinu i nesto dana, da gospodine, to znam iz najprvije ruke, spremaju se milijardski gubici povrh ionako ogromnih dugova, a vi gluparate o jeftinom ukrcaju mene. Sramotno i bestidno!! Sram vas bilo.
Inače, baš mi je simpatično ovo; najprvije i miljardske😁
-
što ovo nije drukanje cijene umotane u frustraciju nedostižnog targeta? Sad je na 25 trnje a na 10 bila bi zvijezde...licemjerno. Do jucer ste trubili o propasti a sad bi ste nisko i povoljno ukrcali. Dječja posla.
Ajde s prostenjem ne pricajte bestidne gluposti. Imate prazne hotele, prihodi nula, zivi se od drzavne pomoci, traze se odgode od dobavljaca na godinu i nesto dana, da gospodine, to znam iz najprvije ruke, spremaju se milijardski gubici povrh ionako ogromnih dugova, a vi gluparate o jeftinom ukrcaju mene. Sramotno i bestidno!! Sram vas bilo.
pa onda izbjegavajte turiste, pogotovo valamar, kupujte ono što mislite da će vas zadovoljiti. I živce malo u frižider. Kivni ste na pogrešnu stranu. Preispitajte odnose sami sa sobom.
-
-
Industriju pokreće prava proizvodnja, održavanje ovih limenki je samo pretakanje iz šupljeg u prazno. By by Đuro na kakav smo navikli...
-
😂😂😂...😂😂😂 za Boga miloga!
-
"...U prijevodu, prihodi lokalne države od poreza na kapitalnu dobit čine tek 0,36% njihovog ukupnog godišnjeg prihoda, što sugerira da je fiskalni efekt ovog poreza i njegova uloga u punjenju proračuna – zanemariva.
S druge strane, učinak uvođenja ovog poreza imao je vrlo ozbiljne štetne posljedice po likvidnost na Zagrebačkoj burzi te participaciju malih investitora na dioničkom tržištu. U uvjetima kada je to tržište i prije uvođenja poreza bilo ionako slabo razvijeno, plitko i nelikvidno, riječ je o gotovo neshvatljivom „šamaranju mrtvog magarca“..."
Ne može biti sažetije i razumljivije😨
-
-
Percepcija u Neo Socijalistickoj Kerumovskoj RH
ANORMALNO: imam dionice i trgujem ili ulažem u iste, ilinulažem u znanje , startupove ili nešto treće; to je mešetarstvo, nevidljiv neopipljiv novac( a sto li je tek bitcoin😅!), lihvarstvo , fin poramide sreće, lanci, LAŽ bjelosvetskih masona i Sorosa, etc. etc...
NORMALNO:
Kamen, beton i željezo: eto TU JE!, moš' opipat', ostat će dici, 200 rata 100 kvadrata na tri kata...
Obećanja političara-laž, rad za NAROD-legalna krađa, uhljebljivanje po partijskom ključu i nepotizmu-modus operandi
Zaduživanje unaprijed potrosenog nezaradenog novca koje će pra pra unuci vraćati- boli me kyta za to, Ja cu biti mrtav😎živila nam vjecna jedina nam slobodna i neovisna SRH.
Uglavnom tako nekako, ostali koji drukcije misle i rade su djeca generala i udbaša i ljevicari teroristi.
-
Ništa se ne mora. Samo umrijeti. A kako cete i u sto ulagati, jeste li dugoročni spekulant ili kupoprodajnik, ovisi o osobi i njezinim ciljevima. Ionako ovdje 0,1%živi od ovoga, ostalo su drugi izvori zarade ili financiranja. Slobodna volja, višak sredstava koje smo spremni izgubiti i diverzifikacija. Sveto trojstvo. Ostalo je trič trač. I ego. Ko balon.
-
pjevali su i 91'svi, a samo su neki ustali...a o američkim krampovima nemam što komentirati. Što su htjeli, imaju. Land of the freedom.
-
Ja samo znam da će sve dugove platiti generacije iza nas i one iza njih. Običnih građana i poreznih obveznika. Većina politickih aktera i lokalnih šerifa (razina županija, grad,općina, selo) se ionako nafutra i opskrbi otpremninom još i za praunuke. Budućnost kakve takve suverenosti Hrvatske a kamo li ekonomski neovisne je u neku ruku utopijski smiješna. Sa rukom na srcu (a zapravo sa mislima na kyti i figom u džepu ) živela nam naša Soc Rep Hrvatska još 1000god. Više mi ovdje drukamo i twitamo nego naši politicki seljoberi i krkani😄
-
Svojevremeno su iz Uljanika rokali šarafe, kablove i elektrode pa red kanti brodske boje...šalu na stranu svi koji znaju poantu priče, znaju da vojni helikopter pada ne zbog kvara motora, nego zbog nepropisno posložene odore...✋
-
kakva firma takva i uprava. Post socijalizam na djelu i dogovorno gospodarstvo vec 30 god