čekam opte na 4 i niže
rivp bar 22 i niže
adpl na 130
možda koji zlatnik
kune se ionako još štancaju do 2022...
čekam opte na 4 i niže
rivp bar 22 i niže
adpl na 130
možda koji zlatnik
kune se ionako još štancaju do 2022...
Po prometu opet se prodaju/kupuju bureci&yogurt. Mali švedski stol adpl, gradevinu, i brodovlje. A i turiste. Keš samo za jesti i režije. Mobitel & automobil je od firme😎
čemu sve to kad ce na kraju krajeva biti izvješća na papiru? primjećujem nedostatak strpljenja i višak slobodnog vremena. Što ti na kraju znaci ako si pogodio postotak? Besplatna pizza&pivo u najbližem Valamarovom UO? javna mjerenja milokliza i glancanje Ega😂😂😂
Najviše sam u plusu kad ne kupujem na zse. Best buy je zapravo best buy not😅.
dokupljujem do daljnjeg do 170kn komad. Plastika ce ici i na benzin, na struju a bogami i na vodik danas sutra.😎
+ zlato
+adpl
++opte
+rivp
plus još tri riječi da mogu replyat
emotio vs ratio
+ ddjh, 2006.godine. Shit of the century.
"Ostaje nam da se nadamo kako mali dioničari nisu prodali svoje dionice za ćevape jer uskoro bi Đuro Đaković mogao u privatizaciju, a tada bi dionica mogla "skočiti" više desetaka puta."
Da je ovo napisao netko na forumu vjerojatno bi dobio ban.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂nema svisca koji bi umotao svu tu čokoladu
Display More... teret dosadašnjeg poslovanja i dubioza trebaju podnijeti isključivo vlasnici koji su postavljali Upravei donosili odluke o upravi I NO a isto tako upravei NO jer mali dioničari nisu učestvovali u dinošenju bilo kakvih odluka, osim odluke da kupe udjele u firmi koja je zadnjih godina pokradena i uništena!
Ovo što imamo danas je rezultat pogrešnih odluka i lošeg upravljanja!
U slučaju da 1. i 3. pristanu na prijedlog za mene to znači dogovor o obeštećenju da je postignut van Skupštine a time i diskriminaciju i ponovnu povredu Članka 3 Ustava!
Ne bi me čudilo jer nije prvi put ali bi me iznenadilo zbog zapisao br.1 na Eclectici i uvjeravanja malih dioničara da Uprava dobro upravlja društvom !
Btw. Vagoni još nisu isporučeni i nalaze se u krugu DD dobro skriveni od oka javnosti. Potrebno običi cijeli krug i uvjerit se i pitati Zašto i koliki je iznos penala za kašnjenje! I za to netko treba odgovarati ali sigurno ne dioničar koji ima 10, 20 ili 30K udjela nego oni koje sam naveo gore!.
tako bi i trebalo biti da su stvari posložene kako treba. ali u hrvatistanu ce se samo ponoviti scenario tipa uljanik. nema tu likovanja, samo surova realnost. povjerenje u vlastitu drzavu nula a domoljublje na razini zamracivanja svega novca sto je moguće vise. da ne hranim to bahati nesposobni nepotisticko stranacko uhljebnicki organizam.
Uljanik 2.0, to govorim vec 2 godine. Isto ce biti. Tj. ništa. Ni prosvjeda ni plinskih boca.
Na koji nacin mozemo upravljati svojim novcem iz mirovinskih? Na nikakav, ovo je paradržava i zakoni su doneseni da i dalje sisaju već posisane mirovine kroz njihove eksperimentalne projekte i spalionice novca.Fikcija "NOVINE" od Matanića zapravo nije fikcija. Neka plemena su osuđena na porobljavanje i asimiliranje, a neka na propast. Iskreno, ne zasluzujemo baštiniti ovakvu lijepu zemlju. Ustvari, mi smo ovce. Prvo muznja i šišanje a na kraju klanje...donekle osvješteni ljudi odavno više ne žive u ovoj močvari.
+unca žutog
- hrvatske kune
Cjepivo ne vakcina. Elementarni hrvatski.
Što ste danas SPRŽILI?😂😂😂😂😂
nekom neprilika-nekome prilika...evo odlikašica igh srokana 5% na 115kn da bi se ulovilo pad na opte...
👏👏👏👏👏😂😂😂😂😂😂
ja sam mislio dokupljivat na 20 i ispod ali...ionako cemo na jesen biti pametniji. Meni osobno je ok bilo kakva opcija. U rivp od pocetka, ulazak nizak, dividende pobrane...trebalo bi mi jos 2 korone do minusa😂. Sezona 2021. ce biti jako zanimljiva za sve turiste.
Naravno, sad ce dežurni katastroficari svrsavat ili cu u smeće. 😎
jbt, imam po kile zlata a samo je 999,99 cisto...😨
molim objašnjenje za "PSIHOLOSKA GRANICA"
Hvala.
radim godinama u turizmu i te informacije o ulascima i noćenjima su relikt socijalizma. Totalno nepotrebne i za uporabu dnevne politike. Što uopće to znači i kakvu smjernicu daje obicnom građaninu koji npr. radi u textilnoj ili informatickoj industriji??? A i meni koji sam u neposrednom poslu sa tim istim turistima a i kao dionicar turistickih kompanija?!? 😮