1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • September 8, 2020 at 11:57 AM

čekam opte na 4 i niže

rivp bar 22 i niže

adpl na 130

možda koji zlatnik

kune se ionako još štancaju do 2022...

• nemo
    • September 8, 2020 at 11:50 AM

Po prometu opet se prodaju/kupuju bureci&yogurt. Mali švedski stol adpl, gradevinu, i brodovlje. A i turiste. Keš samo za jesti i režije. Mobitel & automobil je od firme😎

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nemo
    • September 8, 2020 at 11:42 AM

čemu sve to kad ce na kraju krajeva biti izvješća na papiru? primjećujem nedostatak strpljenja i višak slobodnog vremena. Što ti na kraju znaci ako si pogodio postotak? Besplatna pizza&pivo u najbližem Valamarovom UO? javna mjerenja milokliza i glancanje Ega😂😂😂

• Best buy

• nemo
    • September 2, 2020 at 10:13 PM

Najviše sam u plusu kad ne kupujem na zse. Best buy je zapravo best buy not😅.

• nemo
    • September 1, 2020 at 10:07 PM

dokupljujem do daljnjeg do 170kn komad. Plastika ce ici i na benzin, na struju a bogami i na vodik danas sutra.😎

• nemo
    • September 1, 2020 at 12:59 PM

+ zlato

+adpl

++opte

+rivp

plus još tri riječi da mogu replyat

• Birtija

• nemo
    • August 31, 2020 at 1:40 PM

emotio vs ratio

• Što smo danas tržili

• nemo
    • August 25, 2020 at 3:39 PM

+ ddjh, 2006.godine. Shit of the century.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • August 25, 2020 at 1:48 PM
    Quote from nascar

"Ostaje nam da se nadamo kako mali dioničari nisu prodali svoje dionice za ćevape jer uskoro bi Đuro Đaković mogao u privatizaciju, a tada bi dionica mogla "skočiti" više desetaka puta."

Da je ovo napisao netko na forumu vjerojatno bi dobio ban.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂nema svisca koji bi umotao svu tu čokoladu

• nemo
    • August 24, 2020 at 10:38 PM
    Quote from buMBum

... teret dosadašnjeg poslovanja i dubioza trebaju podnijeti isključivo vlasnici koji su postavljali Upravei donosili odluke o upravi I NO a isto tako upravei NO jer mali dioničari nisu učestvovali u dinošenju bilo kakvih odluka, osim odluke da kupe udjele u firmi koja je zadnjih godina pokradena i uništena!

Ovo što imamo danas je rezultat pogrešnih odluka i lošeg upravljanja!

U slučaju da 1. i 3. pristanu na prijedlog za mene to znači dogovor o obeštećenju da je postignut van Skupštine a time i diskriminaciju i ponovnu povredu Članka 3 Ustava!

Ne bi me čudilo jer nije prvi put ali bi me iznenadilo zbog zapisao br.1 na Eclectici i uvjeravanja malih dioničara da Uprava dobro upravlja društvom !

Btw. Vagoni još nisu isporučeni i nalaze se u krugu DD dobro skriveni od oka javnosti. Potrebno običi cijeli krug i uvjerit se i pitati Zašto i koliki je iznos penala za kašnjenje! I za to netko treba odgovarati ali sigurno ne dioničar koji ima 10, 20 ili 30K udjela nego oni koje sam naveo gore!

.

Display More

tako bi i trebalo biti da su stvari posložene kako treba. ali u hrvatistanu ce se samo ponoviti scenario tipa uljanik. nema tu likovanja, samo surova realnost. povjerenje u vlastitu drzavu nula a domoljublje na razini zamracivanja svega novca sto je moguće vise. da ne hranim to bahati nesposobni nepotisticko stranacko uhljebnicki organizam.

• nemo
    • August 21, 2020 at 7:31 PM

Uljanik 2.0, to govorim vec 2 godine. Isto ce biti. Tj. ništa. Ni prosvjeda ni plinskih boca.

• nemo
    • August 20, 2020 at 2:35 PM

Na koji nacin mozemo upravljati svojim novcem iz mirovinskih? Na nikakav, ovo je paradržava i zakoni su doneseni da i dalje sisaju već posisane mirovine kroz njihove eksperimentalne projekte i spalionice novca.Fikcija "NOVINE" od Matanića zapravo nije fikcija. Neka plemena su osuđena na porobljavanje i asimiliranje, a neka na propast. Iskreno, ne zasluzujemo baštiniti ovakvu lijepu zemlju. Ustvari, mi smo ovce. Prvo muznja i šišanje a na kraju klanje...donekle osvješteni ljudi odavno više ne žive u ovoj močvari.

• Što smo danas tržili

• nemo
    • August 17, 2020 at 1:46 PM

+unca žutog

- hrvatske kune

• nemo
    • August 11, 2020 at 10:31 PM

Cjepivo ne vakcina. Elementarni hrvatski.

• Što smo danas tržili

• nemo
    • August 7, 2020 at 6:27 PM

Što ste danas SPRŽILI?😂😂😂😂😂

• nemo
    • August 7, 2020 at 4:02 PM
    Quote from barbosa

nekom neprilika-nekome prilika...evo odlikašica igh srokana 5% na 115kn da bi se ulovilo pad na opte...

👏👏👏👏👏😂😂😂😂😂😂

• nemo
    • August 6, 2020 at 11:31 AM

ja sam mislio dokupljivat na 20 i ispod ali...ionako cemo na jesen biti pametniji. Meni osobno je ok bilo kakva opcija. U rivp od pocetka, ulazak nizak, dividende pobrane...trebalo bi mi jos 2 korone do minusa😂. Sezona 2021. ce biti jako zanimljiva za sve turiste.

Naravno, sad ce dežurni katastroficari svrsavat ili cu u smeće. 😎

• nemo
    • August 5, 2020 at 5:33 PM

jbt, imam po kile zlata a samo je 999,99 cisto...😨

• nemo
    • August 5, 2020 at 11:59 AM

molim objašnjenje za "PSIHOLOSKA GRANICA"

Hvala.

• DZS - statistike dolazaka i noćenja turista

• nemo
    • August 5, 2020 at 11:58 AM

radim godinama u turizmu i te informacije o ulascima i noćenjima su relikt socijalizma. Totalno nepotrebne i za uporabu dnevne politike. Što uopće to znači i kakvu smjernicu daje obicnom građaninu koji npr. radi u textilnoj ili informatickoj industriji??? A i meni koji sam u neposrednom poslu sa tim istim turistima a i kao dionicar turistickih kompanija?!? 😮

1. Privacy Policy
  2. Kontakt