1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • January 18, 2021 at 4:11 PM
    Quote from Optimistcro
    Quote from sasab

Mislim da cemo se jedan dan samo zaledit sa objavom tko je i po koliko preuzeo Optimu. Swiss to odraduje na svijetskoj razini i lako je moguce da se pojavi totalno no name igrac posto je novac na trzistu ”jeftin”

Dok se Telemah dogovori sam sa sobom a A1 vrti kovanicu medu prstima, netko ima ruku duboko u dzepu i vidi trenutnu situaciju za potencijalni traid i rast kroz par godina.

Tu je solidan br korisnika i polozene optike, ready to go i tko god je preuzme ima ok buducnost s obzirom da su teh konpanije sve vise profitabilne.

Jednostavno zivimo u takvom svijetu.

Po najnovijoj teoriji mislim da ćemo se zalediti sa objavom da su se istovremeno preudale i mater i luda kćer.

frozen ⛄💸💸💸 :P

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • January 16, 2021 at 4:40 PM

Rasplet ddjh 2.0 aka MUljanik 2.0

Živi bili pa videli😨

• CORONA virus

• nemo
    • January 16, 2021 at 4:37 PM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2247034.aspx

Prvo vraćaju u rad teretane i fitness centre :S

Reklo bi se da smo fit, nordijska nacija

A ne iz generacije u generaciju narod sve debljih ljudi

Ajme meni prioriteta :S

Nordijci koriste prirodu i razgazene tenisice, bike i stapove za hodanje. Koriste vlastito tijelo. Nama balkanjerosima teretane su imperativ...(mozda se dila praškovima pa je kriza😅)

Ja sam cak i prestao trcati. Samo brzo hodanje 5-10 km dnevno. Jako dobro za mozak. Bar ne mislim na optimu 😂😂😂

• nemo
    • January 15, 2021 at 2:07 PM

ne znam čemu panika. Mislim da je nervoza kod onih koji su uslina 5 i više. Za ostale, samo je pitanje vremena i postotka zarade nakon preuzimanja (vidi Kraš)😎👍

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • January 14, 2021 at 9:35 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Barikb

koji su to dokazi uz kaznenu prijavu ?

Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.

Ako ovaj forum koristite za ozbiljno, ako vam treba tuđe misljenje što sa svojim novcem/ulaganjem, onda super. Barikb ce reci hold, ovi drugi sell. Na kraju ce opet odluka biti vaša. Bez uvrede, kolicinu od 6000kom nije neki problem prodati i sada pa otici u keš ili drugu dionicu. Ako ste nisko ušli, ima neki profit, ako ne, ma pusti da jos raste. Za godinu dana ili ce sve u baananu ili ce se pomalo vracati. Ljudi ce zivjeti i dalje i putovati, brčkati se u moru ili lezati na ležaljkama uz bazene. Meni kad se nesto ne sviđa ili me kopka, samo odem i mirno spavam

Na kraju krajeva to je samo moje misljenje i ovdje je prije svega zabavno citati pojedine komentare. Svim ulagačima zelim srecu i da budu u pozitivi. Iako je to nerealno.

Imam relativno veliku imovinu kroz Rivp.

• nemo
    • January 13, 2021 at 5:01 PM

Sve će biti ok oko OPTE dragi kolege. Samo da se onaj podoficir Horvat drži što dalje od toga, sve je ovdje moguće u ovoj zemlji Čudesa...:D

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • January 12, 2021 at 2:51 PM

Prevedeno na hrvacki?

• CORONA virus

• nemo
    • January 8, 2021 at 11:53 AM

Nestali bičaši, dionosauri,drevna paprat i pra stabla, svakodnevno koljemo biljni i životinjski svijet. Čemu onda žaliti. Čovjek je ionako najveća štetocina na Majci Zemlji. Možda homoplasticus preživi. Biti će više modnih mačića😨.

Evolucija će vratiti sve na mjesto. Matrijarhat kao u pravoj prirodi. Ostatak dembeloidnih muškaraca u selekciju za rasplod. Pčele, mravi...Homo si ga je sam sebi metnuo. Dugorocno.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • January 7, 2021 at 8:38 PM

Zašto ne? Ionako su spalili brdo love na ptkm, nexe i ostale gige...ovo ne moze biti loše. Izaci ce na 45+😨

• nemo
    • January 7, 2021 at 8:34 PM

kme kme kme...😂😂😂 nema mjestu kulnjave, Patak napokon ide doma🎻

• nemo
    • January 7, 2021 at 8:32 PM
    Quote from zlocesti

Ajme kako ste vi svi pametni :S

Zloćka trguje na svjećicu .

Bilo bi dobro i da ih pogleda ponekad :S

Nisam gledala Opte odavno. U sadašnjem trenutku, na ovoj cijeni , papir je iscijeđen.

Za pomak će trebati vijest.

Ovakva ii onakva

Opte, better be good, zbog tebe sam propustila obogatiti se na Saponiji, Vlenu, Moderni, parkirati se u HT,

Bolje joj je da bude dobra.:S

Display More

opet gusle...😂😂😂

• nemo
    • January 7, 2021 at 8:29 PM
    Quote from zlocesti

Opte, moja Opte

U prvom sam rastu cijene zaradila za automobil, ovo je trebalo biti samo za benzin.:S

Al' gramzivo srce.

To be honest, teško je gledati kako se svi bogate, ... ko' kada gladan gledaš nosa priljubljenog na staklo kako unutra svi u toplom fino jedu.

Bilo je dakle i boljih prilika na tržištu, trebalo ih je samo prepoznati i imati sredstava sve popratiti.

Saponija, Vlen. I Iga. Sve je to donijelo sjajan prinos. Pa i vražji coin.

Al' ne znam zašto još uvijek mislim da ću ovdje opet hefty zaraditi :S:S:S:S

Stvarno ne mislim da će Zaba prodavati kablove na metar, niti da će HT imati udio u tvrtki kojom ne upravlja uz trećeg operatera koji mu puše za vratom. Jer taj treći misli ući na tržište. Ovako ili onako

Tko zna koju bezočnu cifru traže za Optimu kada se to toliko odvuklo ??:/:S

Display More

Opte tema u desetercu (uz gusle??) sa humorom kojeg ne mogu dokučiti. Xijena Optime ce biti kakva bude. To je garantirano 150% tocan podatak, ostalo su dnevnopoliticka pumpanja đađa.😒

• CORONA virus

• nemo
    • January 7, 2021 at 5:39 PM

😂😂😂koliko je meni poznato, djeca se rađaju nikad viša, stopala imaju ko peraje još u osnovnoj, a ostali organi nikad veći...više udišete mikroplastiku u zraku i pijenjem u vodi, a za 100god će netko izraditi kakvu studiju. Organizmi se prilagođavaju pa će homoplastikus biti zakon za sponzoruše i instagramuše😂😂😂

• CORONA virus

• nemo
    • January 7, 2021 at 3:53 PM
    Quote from bbkk0000

Neznam dali je tko napisao pa evo...priča se da pošto su ove standardne maskice napraljene zapravo od plastike očekuje se značajno povećanje plućnih bolesti . Znači trebalo bi koristiti pamučne

po tome bi svi zdravstveni radnici umirali ko muha...ma dajte. Onda treba proucavati i motociklisticke kacige, opremu za ronjenje i disanje...skoro sve plastika

Udisanje ispusnih plinova i vrtnja zraka u klimatima onda je veće zlo

• nemo
    • January 4, 2021 at 10:22 AM

Zar na svijetu postoje banke sa ugledom??😒

• nemo
    • December 31, 2020 at 7:11 PM
    Quote from ico8888
    Quote from nemo

jeli ovo kolega druk na 8,88kn?😝

Ma kakav druk,nikad nisam volio nekoga nagovarati na nesto,isto tako nisam volio da se mene nagovara,uglavnom jasno Vam je da su u ovom poslu informacije jako bitne.

😂

• nemo
    • December 30, 2020 at 4:46 PM
    Quote from ico8888

Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.

Nije nagovor na kupnju

Quote from ico8888

Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.

Nije nagovor na kupnju

jeli ovo kolega druk na 8,88kn?😝

• Birtija

• nemo
    • December 30, 2020 at 4:39 PM

Youtuber, pratitelji( mislim "posao" do đađa) ...od čega živiš, od toga i umreš. Nemam fejs nemam insta ne tikam i ne tokam. Zivim u skladu sa prirodom i ljudima. Radim rukama i glavom. Dnevna gomila informacija i internet znanci me isto ne tangiraju, osim sto koristim jednom godisnje za kupnju dionica. Mob mi je prestar pa mi pola app ne podržava sustav. Kupim drugi kad ovaj krepa. Zahvalan na cemu imam. Nema opasnosti od SISTEMA. Vjerojatno sam dinosaur, ali nestanak struje i virtualnog svijeta me ne bi pogodila kao vecinu milenijaca. Mogu igrati č.ne ljuti se i šah. Youtuberi, influenceri, instagramuše, kaj god. Kolicina istih u broju stanovnika na zemlji kena razini astronomsko statisticke pogreske.

Quote from nemo

Youtuber, pratitelji( mislim "posao" do đađa) ...od čega živiš, od toga i umreš. Nemam fejs nemam insta ne tikam i ne tokam. Zivim u skladu sa prirodom i ljudima. Radim rukama i glavom. Dnevna gomila informacija i internet znanci me isto ne tangiraju, osim sto koristim jednom godisnje za kupnju dionica. Mob mi je prestar pa mi pola app ne podržava sustav. Kupim drugi kad ovaj krepa. Zahvalan na cemu imam. Nema opasnosti od SISTEMA. Vjerojatno sam dinosaur, ali nestanak struje i virtualnog svijeta me ne bi pogodila kao vecinu milenijaca. Mogu igrati č.ne ljuti se i šah. Youtuberi, influenceri, instagramuše, kaj god. Kolicina istih u broju stanovnika na zemlji kena razini astronomsko statisticke pogreske.

*je na razini astr...

• nemo
    • December 28, 2020 at 1:47 PM
    Quote from Headhunter
    Quote from Kayser Sose

Znači ponuda će bit 7,9 pa će se povisitna 8,20 :)

Po nekim pričama već je odbijena ponuda u visini dvije znamenke, tako da sve ispod 10 je neozbiljno spominjati 😉

9,99 akcija u Konzum😈

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • December 28, 2020 at 1:45 PM
    Quote from Toni
    Quote from Meri

Što više mišljenja to bolje, a tu je dosta zapetljana situacija.

Zapetljano da zapetljanije ne može. Previše interesa za pomiriti. Sljedeći korak je da uprava izađe van sa ponudama. Javnost mora to znati nakon što su informirali nadzorni i vladu.

Nista nije ni zapetljano ni opskurno. Razvoj situacije kompanije koja je politicko i gospodarski u mentalnom sklopu ostala u socijalizmu i jaslama drzave. Javnost? Koju to "hrvatsku javnost" zanima ddjh ,osim sake jada malih prevarenih dionicara? Sve ce se odviti kako je i gdje je to isplanirano. Cesi ili rusi, mexikanci, indijanci...za sve ce biti ddjh 2.0 kao MUljanik. Zao mi je radnicke klase. Za njih jedino lijek ima g. Klaus.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt