1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • June 29, 2021 at 11:53 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Paulie

Samo na ZSE mirne duše možeš cijelo ljeto na godišnji odmor i vratiti se u jesen znajući da će te sve zateći kako si i ostavio jer praktički ljeti nema trgovanja niti promjene cijena.

Današnju trgovinu nadmašuje prodaja lubenica i sladoleda na kakvom štandu.

Fond menađeri još spavaju, sinoć se bančilo do kasna negdi na Jadranu ili jednostavno di im je jahta nema signala...

Ma nasi fond menađeri su balkanoidni seljoberi poput većine. Belo, cajke, neka razvikana cuga, mlade (pič..) sponzoruše, yahta i vikendica kod ženinih roditelja. Ako sam nekoga uvrijedio, neka. ❤🔒

• Birtija

• nemo
    • June 29, 2021 at 8:16 AM

Isto kao opte...sve već zicer rijeseno u 80', a u 2 min prokret i prc..berza i nogomet. Kidanje živaca. Sa naplatom.

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • June 28, 2021 at 3:06 PM

Nama to ne treba. Mi smo Odabrani narod. Samo sjedimo i čekamo. (Da netko odradi, da netko zaradi, da počne tekma, da Luka zabije, da epidemija prođe, da ljeto dođe, da nas entiteti Vaseljene spase...)

• CORONA virus

• nemo
    • June 25, 2021 at 9:55 PM
    Quote from buMBum

Dragi prijetelji

Pokrenuo sam ovu temu 2. Veljače prošle godine na PD pa produžio ovdje. Poslije svega što sam čitao, čuo i sam doživio, prebolio prvi put u 2. mjesecu pa opet u 4. mjesecu ove godine, mogu vam svima reći da je ovo što nas pogodi do prošle godine nevidjeno i da će samo zdrav razum preživjeti!

Ovo nije borba protiv virusa nego borba za slobodu ljudskog razuma!

Velike promjene se dogadjaju u cijelom svijetu i nema više povratka na staro, kao što sam već još prošle godine pisao!

Borite se!

Ima inhalacija: Morska sol i vrijesak ili eterična ulja koja vam odgovaraju!

Ima domaćeg češnjaka.

Ima soka iz eko uzgoja od aronije.

I ništa drugo vam ne treba!

... good luck!

.

Display More

Javi se kolegi bariku 😅

• Birtija

• nemo
    • June 25, 2021 at 3:54 PM
    Quote from Moller

liječnici preporučuju tekućine koje sadrže elektrolite, pa bih molio nekog stručnjaka za pomoć, je li bolje piti pivo, vino ili gemište na ovu vrućinu i koliko količinski je minimalno tih elektrolita potrebno, danas barem nismo opteretili želudac masnim burzovnim burekom

Bevanda od svega toga...

• CORONA virus

• nemo
    • June 25, 2021 at 11:32 AM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Je. Zbog te atipične gripe je život stao.

Preživjeli smo lockdown, ekonomsku štetu, strpali djecu u kućni pritvor itd

Ugroza je ugroza, bez obzira na društveno uređenje

Al' mora se priznati, 17 milijuna ljudi u dva i pol tjedna, impresivno

i to bez nagradnih bonova u trgovačkim centrima, trave, piva i ostalih mamilica,

osobno ni ovo ne kužim, što ti mene imaš kao fol nagrađivati ako je to za mene dobro, pa nismo retardirani da me mamiš nekakvim marketinškim trikovima ili jesmo

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…vacica-15070967

https://lider.media/poslovna-scena…bveznica-136846

Display More

Velika vecina i jesu retardi. Većina ekonomije što je ako nije prodavanje zabave i magle? Kad retardi vise vjeruju portalima, tiki toku, instagramu i naslovima a ne normalnoj živoj rieči, i interakciji u živo...tako je. Preku puta moje firme čovek zarađuje lovu na čemu? Npr. Napuhanim umjetnim tvorevinama na kojima klinci po cijeli dan skaču. Eto. 😎

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • June 25, 2021 at 11:21 AM
    Quote from zlocesti

Kakva je procedura, od čitanja do usvajanja ?

Koliko to traje ? Ima li proceduralno nade da se to riješi prije ljetnog raspuštanja sabora ?

Soon...🎻🎼🎶 deseterac🥳

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • June 25, 2021 at 11:19 AM

Neznam čemu ste se uhvatili te dvojke. Jedina dionica koju imam od stoljeća sedmog prije dolaska hrvata na more. Zadnji dokup na 113. Sve ove god dividende isplatile. Čisti profit za po ljeti se počastiti. Ne bi prodavao ni na 300. Obiteljsko srebro pa neka nasljednici prodaju. Ali,ako vam toliko znaci, stavite nalog na 200 i cekajte ne. Prodajte.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • June 24, 2021 at 5:43 PM
    Quote from zlocesti

---------Mi nećemo nuditi EON kao što IPTV usluge nudi konkurencija. Naša je želja da se zakon u Hrvatskoj promijeni i da se i nama omogući da napravimo potpuno konvergentnog operatera kao što su to naši konkurenti, ali vjerujemo da će ova usluga biti zanimljiva korisnicima i zato smo je odlučili uvesti - kaže Ježina.

Al' gle čuda, izmjena zakona nikako da se nađe na dnevnom redu.

Kako je krenulo biti će i Jesen stiže, dunjo moja

Bull bull bull shit. Imam tvornicu 🔒 pa mi je svejedno. Vec sam prebacio i zaboravio u kunama vrijednost mojeg famoznog opte paketaa. Zakoni, sabor, država; do not give a shit. Svejedno. Sad moze i kao ddjh. Nulovanje. Investirati u rvacku. Nikad više.🤮🤢🤮🤢

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • June 19, 2021 at 12:17 PM

Na jesen bude 7,5. kn /kom U izračunu sam koristio kvalitativnu i kvantitativnu paradigmatsku ontološku, epistemološku, aksiološku, retoričku, statističku i empirijsku istraživačku metodologiju.

• nemo
    • June 18, 2021 at 5:27 PM

Rame uz Rame...🤣🤣🤣

• nemo
    • June 18, 2021 at 2:45 PM

Radim nesposredno u turizmu, te brojke nista ne znace. Meni je draze kad bi izracunali potrošnju /gostu a ne noćenja, ulasci, gužve na cestama i ostala kakanja

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • June 18, 2021 at 2:33 PM
    Quote from whiteking

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…47d56608fb2.pdf

Članovi uprave kupuje po 194kn :)

Pa nisu svi posteni, nemaju svi u gepeku neoporezovane miljone kuna. Netko kupuje i za vlastiti novac.

• nemo
    • June 18, 2021 at 1:38 PM
    Quote from zlocesti

Tko je, da je.... ima se

još dva bloka, još je 57 tisuća komada protrgovano

Ukupno dakle 87 tisuća komada.

Ma naši. Mirovinogojenci🏦

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • June 18, 2021 at 1:34 PM
    Quote from Laudator
    Quote from stariigrac

Neće biti protivno očekivanom...

Dakle, prodati (ako se ima kome veća količina) i kupiti opet na 3,00kn oko 10.07. ili ne gledati u ekran i čekati prodaju.

Svatko po svom odabiru.

p. s. ili dodatno upucati slobodnu lovu oko 10.07.

evo saću istovarit svojih 150 k , nadam se da mi je padobran ispravan

ZLATNI padobran 😁✌

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • June 18, 2021 at 11:32 AM

mislio sam i da se proda, libo me, u zaradi sam sigurno dugoročno, da li rivp ili "xyz sunrise tourist comp." Nisam panicario sa panikom oko covidshita, pa nemam razloga ni sad. Horizonti su mi jako daleko. Još od KORF a🤑😎

• nemo
    • June 18, 2021 at 11:28 AM
    Quote from zlocesti

Whoops.

Blok od 30 tisuća komada na HT, cijena 185 kn

Nadam se vidjeti tko je kupio.

HT ?

Jer to nije " branim cijenu", to je već kategorija stjecanja.

Oni koji imaju kuna na bacanje...mirogojci?

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • June 18, 2021 at 9:43 AM

Ni ukakanim štapom obloženim btcoinima. Ni da poklone pola...

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • June 17, 2021 at 4:02 PM

prodao sam stanovitu kolicinu 3.5% jeftinije od sadasnje cijene i nisam nimalo sretan, ali sam morao intervenirati. Čekam rasplet neki pa vracam "posuđenu" kolicinu a i u dokup. Odgovara mi ciena do 33/kom jer mi je prosjek nizak, na pocetku milenija. Mirno se plovi prema budućim sezonama. A možda se kompanija i proda. Jbg kad nije miljon uša u opte, uci ce u Rivp i plastiku🤑

• nemo
    • June 17, 2021 at 12:32 PM
    Quote from Toni
    Quote from Marin83

Bogami su se Adrisove dionice oslobodile, onaj veliki nalog je nestao...i sada imamo polvašteni Adris na 432kn,a redovni na 470 kn.

Netko u zadnjih nekoliko dana pokupio i 8.000 dionica MAIS. Povezano?

Mozda Mamići, možda Bil Gejc, ali najvjerojatnije masoni. Ja znam tko nije.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt