1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • February 4, 2021 at 11:28 PM
    Quote from Kayser Sose
    Quote from nemo

Kayser Sose, ubrzo ce biti 0,50lp a ako zapjeva opet neki češko muljatorski labud black metal song, mUljanik će ti u usporedbi sa uginulim Djurom izgledati kao diznilend

ahh..BUljanik kao da nikad nije ni postojao...nitko se ne češe u Puli...Pula spava a ki če je...ti? Ipak bi volio imat malo u portfelju kao podsjetnik na realsocijalizam....

Pa to i kažem. Pula je spavala dok su krali i muljali. Isto je i u Slavoniji. Djuru ne spasi ni svemirski vagoni ni da servisiraju vascelu americku oklopnu armiju...vrijeme plinskih boca je zauvijek završilo. Sto bi u Istri rekli; ki je heba je heba😂

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • February 4, 2021 at 11:25 PM

Meni optima kruha ne jede, mogu čekati. Uvijek sam ulagao u ono što mogu podnijeti da izgubim. Ostatak ulagao u znanje, usavrsavanje i dividendne dionice.

U plusu jesam, a pristao bi i na 10 kn. Ako ništa, lijepa okrugla brojka. Čemu biti bahat pa tražiti 200% zarade. Dosta je i 150😎

• nemo
    • February 4, 2021 at 11:19 PM
    Quote from Kayser Sose
    Quote from nemo

Đuro Đakoviću dugujem najveću naučenu lekciju: NIKAD NIKAD NIKAD više ulagati u bilo što gdje uhljebistan RH ima prste, udjele, uhljebe. Iskreno, zasluzuje sudbinu svih industrija do sada. Gdje su onda bili šatori i plinske boce? Inati se sad Slavonijo, sad kad kasno je za sve.

Ja ču kupiti pozamašnu količinu DDJH kad postane pravi pennystock...najviše do 9,99 lipa po dionici... 8)

Kayser Sose, ubrzo ce biti 0,50lp a ako zapjeva opet neki češko muljatorski labud black metal song, mUljanik će ti u usporedbi sa uginulim Djurom izgledati kao diznilend

• nemo
    • February 4, 2021 at 11:01 PM

Đuro Đakoviću dugujem najveću naučenu lekciju: NIKAD NIKAD NIKAD više ulagati u bilo što gdje uhljebistan RH ima prste, udjele, uhljebe. Iskreno, zasluzuje sudbinu svih industrija do sada. Gdje su onda bili šatori i plinske boce? Inati se sad Slavonijo, sad kad kasno je za sve.

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • February 4, 2021 at 8:23 PM

Hrvati su najsiromašniji bogataši u EU.

• nemo
    • February 3, 2021 at 6:18 PM
    Quote from Jubito
    Quote from zlocesti

Čini će da će bid popustiti, jer ask ne pokazuje namjeru :)

Što se ovdje čeka ?

Nešto se čeka.

Objava ? :S

Izmjena ZEMa ? E to vam je mač sa dvije oštrice :S

Pa po svemu sudeći, očekuje nas potop nakon što postane jasno da od izmjene ZEM-a neće biti ništa.

Dajem 99% šanse da zakon ostane onakav kakav je predložen i 1 % šanse da će netko predložiti izmjenu čl.68 i da će se ta izmjena usvojiti.

Sve me podsjeća na lamentiranje prije objave da HT ide u postupak angažiranja investicijske banke.

Deloitte d.o.o. izvijestio AZTN da će HT započeti s ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke

Tada je cijena roknula sa 6,04 na 4,55, slična situacija kao i sada. ;(

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

Smanji negativni doživljaj. Ako ne posjeduješ dionicu, zasto se pilaš bzvz. Back in the hole.

• nemo
    • February 3, 2021 at 11:21 AM
    Quote from jocaAMsterdam
    Quote from st-brajo

Tele2 trenutno ima savršenu bilancu i 0 vlastite infrastrukture.

Znači, jedina imovina koju ima su defacto korisnici.

Ako kupe Optimu, dobivaju infrastrukturu i nove korisnike.

I sutra prilikom daljnje prodaje vrijede više + šta je uvijek lakše nešto nadograđivati nego graditi iz početka.

Uz navedeno, zbog dugova, neće morati cca 5 godina plaćati nikakav porez na dobit, a kad kupe sve, lako razvodne sami sebe sa akumuliranim dugom, mogu se i dokapitalizirati i bilanca će izgledati savršeno za nekog budućeg kupca.

uostalom, pogledajte Lenca.

prije nego su to Talijani uzeli, nitko ga nije htio ni štapom taknuti.

ili još bolje Tesla, bilanca rupčaga, ali financijaši su ga voljni pratiti.

ista priča je i ovdje, a tko to ne kuži, nek onda uloži u ovaj naš ETF i ne zamara se bez potrebe (osim ako burza ponovno legne).

Display More

Da. Svatko tko ne misli kao vi, nema pojma o čemu priča. Jer ulaganje temeljno na spekulacijama je šta? Pravi način kako ulagati ?

VI se slobodno kockajte sa svojim novcem. Ja neću.

Display More

Tocno tako. Svatko sa svojim novcem radi što misli da je najbolje. Na burzi posebno. Samo ti idi na sigurno. U Amsterdam sa nadimkom.

• nemo
    • February 3, 2021 at 8:12 AM
    Quote from dionicar
    Quote from nascar

"U svojoj novoj prijavi podnositelj je naveo kako je, ponukan odbijajućom odlukom i razlozima navedenim kao prepreka pozitivnom rješenju zahtjeva, društvo United Group B.V. prenijelo sve poslovne udjele u društvu TOTAL TV B.V. sa sjedištem u Amsterdamu na treću nepovezanu osobu, trgovačko društvo

V-Investement Holdings B.V., također sa sjedištem u Amsterdamu.

"S obzirom da trgovačko društvo Totalna televizija d.o.o. više nije povezana osoba podnositelja prijave, Vijeće je nakon provedenog postupka i slijedom pravno odlučnih činjenica donijelo odluku da se predmetna koncentracija ne smatra nedopuštenom u smislu Zakona o elektroničkim medijima", kaže se u priopćenju."

https://lider.media/aktualno/vem-z…e-nove-tv-46830

Društva nisu povezana, ali korisnici Total TV-a imaju u određenom paketu neograničene pozive prema mrežama United Grupe.

Zašto navedeno trgovačko društvo ne bi moglo kupiti Optimu? Ako je moglo kupiti Total TV onda može i Optimu.

Display More

kolege... to je ono što sam ja svevremeno bio pisao... prebaci se fiktivno na neku drugu firmu....

ako se sjećate.. ovaj kupi onoga preko ovoga... :) :D osnuje se nova tvrtka koja ovo neam to što ne smije imati kod sebe a vlasnik te nove je recimo Tele2 a vlasnik Tele2 UG :) ako malo vratite postove vidjeti ćete da sam ja nešto slično spominjao hehe.

Display More

Nije rupa u zakonu nego imaš pametne odvjetnike😜😎

• nemo
    • February 3, 2021 at 8:10 AM

Meni je 10 sasvim ok. Ako bude naznaka, 50% stavljam na 10 a 50% svakih 50lp više. Ne kupujem audi. Papirići za život do oporavka pravog posla.

• nemo
    • February 1, 2021 at 8:49 AM
    Quote from Junak

Ne trolam, ali ako nije realno zasto se to dogodilo vec jednom (ili 2 puta)? Jedino cega me je strah u biti su ovakvi ruzicasti pogledi, i to jos na balkanu. Kao da nemamo dovoljno primjera za oprez.... a o navodnoj prodaji zakljucujete po vasim nadanjima da se nece dogoditi produzenje samog upravljanja (iako tu opciju treba uzeti na razmatranje), iako o tome ni govora trenutno nema...

P.s. imam dionice Optime i vec sam zaradio na njima...

ako si vec zaradio, libo te milokliz. Riješi je se sad na 6 ako si ušao nisko i ako imaš xx 000 kom. I mirno spavaš jer si zatvorio temu. Najjednostavnije.

• Birtija

• nemo
    • January 31, 2021 at 8:46 AM
    Quote from Ivana7

Molim za investicijsku pomoć.

- otvorila sam novi račun na nekom "Revolut".

- uplatila sam na račun 100 Croatian Kuna.

- i već sam počela trgovati, prva kupnja s 10 Croatian Kuna mi je neki BTC, ukupno sam sada vlasnica 0.00004572 toga BTC.

- ali koliko mogu vidjeti izgleda sam već ostvarila sitan minus.

- imam veliku želju za brzim bogaćenjem, početnih 100 kn je tu, ali što kupiti, na čemu bi se mogla bezobrazno obogatiti ???

- te vas molim za ivesticijsku pomoć, ne tražim novce, tražim financijske savjete.

- a mogli bi i moderatori i administratori ovoga foruma otvoriti novu temu "Revolut".

Display More

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• nemo
    • January 31, 2021 at 8:42 AM
    Quote from Kayser Sose
    Quote from nemo

Ili će biti češki čelik đaković ili novi stari black metal labud. Treća opcija MUljanik Horvath & China c.o.

ah u svezi glede količine papira koje imam u đđ fućka mi se mogu i nulovat tvrtku...

nula na minus drugu?🎓😅

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • January 31, 2021 at 8:41 AM

poluga se izlije i bubne pecat, zlatnici se ipak moraju kalupom jos udariti...mozda radi cijene izrade, kolicine (broj izradenih, limitiranih, unikata etc.)

Moje zdravo redneck razmisljanje. Posjedujem i poluge i zlatnike od unce i niže.

• nemo
    • January 30, 2021 at 3:25 PM
    Quote from vladimir

Zašto onda kupujete , bez vizije ?

Šokre kupuje. Većina čeka. Ako bogda, za 4-5 mj. ode optima. A meni je vizija dosla proslo ljeto...u obliku oblaka mi se pojavila cifra 12,58😮

• nemo
    • January 29, 2021 at 10:40 PM
    Quote from vladimir

OPTE je zlatna koka .

Puna zdjela jaja do Uskrsa . :)

:P :P :P :P :P

• nemo
    • January 29, 2021 at 9:42 PM
    Quote from Ledica
    Quote from nemo

osjećaj za osjećaj

Kolega je očito “ egzemplarni primjer” zajebanta, barem sam ja tako shvatila njegov “ feeling za osjećaj “ 😂

feeling feelinga za feeling😂

• nemo
    • January 29, 2021 at 9:40 PM

Ili će biti češki čelik đaković ili novi stari black metal labud. Treća opcija MUljanik Horvath & China c.o.

• CORONA virus

• nemo
    • January 29, 2021 at 9:37 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Kayser Sose

120 tisuča?

Nemojte da vam ja kazem koliko je mene kostalo X/

višemanje tako nekako😔

• nemo
    • January 29, 2021 at 6:50 PM
    Quote from Jubito
    Quote from mikromakrto

Bitna je prodaja. Koja je, po mom "osjećaju za feeling" jako jako blizu.

A onda će i 6,40 i 7,40 biti super povoljne kupnje

Osjećaj za feeling?! U prijevodu: feeling za osjećaj.

Ili osjećaj za osjećaj, feeling za feeling. :/

Možeš li nam molim te objasniti što bi to značilo ?

osjećaj za osjećaj

• CORONA virus

• nemo
    • January 29, 2021 at 3:55 PM
    Quote from zlocesti

Kada se sjetim kako je netko od visoko pozicioniranih , nadležnih prije početka epidemije javno izjavio da nema razloga za zabrinutost, jer da to nije teže od obične gripe, ta korona

BTW, uzela sam to zdravo za gotovo i koštalo me 12 tisuća kn minusa, kada je burza nakon tjedan dana pala na koljena

Više ništa nikome ne vjerujem

Na žalost, ovo zlo od korone viđam vlastitim očima. Stvarno je nitko ne bi dobio, ako može izbjeći

12 keka? Samo?...bolje da ti ne kazem, pomakni zarez udesno malo😨

1. Privacy Policy
  2. Kontakt