1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • March 6, 2021 at 6:31 PM

AURO- prodavao lom

B.ZLATA - kupujem poluge, zlatnike

Logicno da su cijene razlika, na tome zaraduju kao i banke. Kupoprodati mozete svugdje, imate certifikate za svaki legalno kupljeni predmet. Mozete ici osobno, posiljke vam salju i kurirskom sluzbom, postom (posiljke su osigurane ali to placate). Mozete drzati u sefu u banci, madracu, ispod jastuka, mislim da u B.ZLATA ima opcije cuvanja kod njih, ali isto nadoknada. Kao u banci sa novem 😄

Osobno mi je to dio diverzifikacije ( cash, dionice, fondovi, dmfovi, zlato...) Ovo zadnje je zlu ne trebalo i my legacy za one nakon mene, tj. neka vrsta potrebe za uvećavanje obiteljskog srebra za buduće generacije, bez obzira na bitcoine i same shit 🤑

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • March 6, 2021 at 3:34 PM

Možete li hipotetski odgovoriti što bi ste konstruktivno učinili da ste clan uprave/uprava Valamara (vlasnik kompanije) a da bude najbolje win win za sve? I korisnike i drzavu i Vas kao većinskog. Koje bi ste parametre koristili za isto? Ali stavite se u tu kožu, iskreno bez fige u džepu. Osobno smatram da je postojeća uprava solidna, pa kraju krajeva postavljeni su po strucnosti a ne po partijskoj liniji.

Meni je trenutno cijena dionice prihvatljiva za mogući dokup. Ocekujem promjenu na više krajem godine.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • March 4, 2021 at 3:04 PM

čitam zadnjih dvadesetak postova i rekcija i ne razumijem zašto rasprave i pilanje tko sto kako. Tankim živcima i nestrpljivosti nije mjesto na burzi. Moje misljenje. Ulozis, imas svoje ciljeve i bog. Stalno buljenje u ekran i pitanja lipe gore dolje samo stvara nemir i kiselinu u zelucu. Osim ako ti nije to osnovna djelatnost a mislim da to ovdje nikom nije. Radi svoje, uživaj u danu, sve ce biti kako bude. Ionako nakon optime dolazi neka nova igračka. Pravim ovisnicima keš nikad ne miruje u čarapi/madracu. Vec sam rekao; čekam da se ova tema zatvori. (12,50lp🤑)

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • March 3, 2021 at 6:26 PM
    Quote from zlocesti

:S

Uvijek me čudilo kako ljudi koji imaju po 200............... 300 tisuća komada papira, dozvoljavaju da im na papiru radi tko god što hoće

Pa bi se reklo da ih ne zanimaju naše igre , mirno čekaju krajnji ishod

Ajde mir.

Jednom, kada sve prođe, nećemo se ovoga niti sjećati

Tko se još sjeća Agroborga?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • March 3, 2021 at 10:38 AM

A obično padne za iznos dividende kratkorocno, a onda tavori do slijedeceg rasta...ono 160-170-200 pa natrag. Klasicni krokodil. Dokupljujem nisko a ne prodajem uopće😆

• nemo
    • March 1, 2021 at 10:39 PM
    Quote from abc1

Ja sam potpuni neznalac, ipak pitam.

Zašto bi obveznica, sa određenim prinosom, relativno malim, imala značajniji interes nego potcijenjena dionica iste?

Pa zato i jest "OBVEZNICA" , jer obvezuje, sto sa dionicom, vrijednosnicom nije slucaj.

• nemo
    • March 1, 2021 at 3:34 PM

Nije meni kriv ni vranjo ni andro, ali bi drukcije startao ulaganja na 2000.g. sa kojim zamrčenim miljončićem ili kojim kilometrom pustih pašnjaka uz more (koji se kasnije čarolijom pretvore u građevinske parcele) nego ovako, vlastitim znojem i krvlju predaka (radnici&seljaci)

Ako mogu nekoga ovako nagovoriti na kupovinu OPTE na ovim razinama, njegov problem.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nemo
    • February 25, 2021 at 3:19 PM
    Quote from accountant
    Quote from mikromakrto

...Nije nikakva miljenica fondova nego je keš-mašina kakve fondovi i traže.

Dobro je Flight rekao, ljudi vide ogroman minus u PLu, bez razumijevanja kako je nastao, a CF svi zaobilaze u širokom luku...

ajde baš me zanima kakav će im biti CF

sigurno super kao i kod ARNT

kako vam nije jasno da ako nisu naplatili, nema toga ni u prihodima ni u kešu na računu

a za amortizaciju je istina što kažete jer to je plaćeno ranije a sad se samo kroz amortizacijski vijek nekretnina spušta kroz RDiG (ispravak: nije sve ni plaćeno ranije, jer postoje krediti koji se otplaćuju ili će se morati otplaćivati kad istekne moratorij)

kako bi rekao Buffett gledajući samo Ebitdu ispada da je Zubić vila platila opremu i zgrade

a tome nije tako

no sutra će fondovi našim parama i penzijama stati na branik domovine, bez brige!

nisu kupovali kad i Neno nego će sad

po diskontu :(

Display More

Ne slušam ni bufeta ni nenu. Nego gustava iz prvog ešalona. Gustav kaze: wait, no sell.

• nemo
    • February 25, 2021 at 3:16 PM

Tko nema strpljenja, nema ni vjere. Ako nemaš vjere, upitno je bilo što čime se baviš. (Kupnja, prodaja, izrada lokota...)

• nemo
    • February 24, 2021 at 8:00 PM

A joh, boli me srce kad vidim da još se mučite sa ostacima ostataka ddjh. Neke stvari treba prosto pustiti da odu tamo gdje im je mjesto. Sa time ne mislim na tvornice i radnike, nego na vrijedonosnicu. Zbog nekih vječnih optimista ovdje, zaista bih zelio da me događaji sa česima u bližoj budućnosti demantiraju.

• nemo
    • February 23, 2021 at 10:14 PM

Meni odgovara da svi (pa i svi ovdje ego drhtaveručice i nervozno bez strpljenja brzoživući mokrih snova virtualnih audija vlasnici) prodaju i skinu se više. Cekam dan da se ovaj post zatvori. Znaci da ce taj dan biti prodaja. I kraj žvakaćoj gumi. Over&Out.

• nemo
    • February 23, 2021 at 3:41 PM

Tventi fajv. Mejbi.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • February 23, 2021 at 3:40 PM

Komentar na izvješće ADPL: Psi laju a karavane prolaze

• nemo
    • February 19, 2021 at 4:35 PM
    Quote from zlocesti

Hm.

Nalog od 10 tisuća komada bio je na asku izložen ravnih deset minuta, toliko je trebalo da ga spase bijede.

Ako cijenimo da je ovo dip, cijena je OK

Ako mislimo da je pad, biti će toga i povoljnijeg

Al' si mislim. čime ćemo se mi zabavljati jednog dana kada ovo završi. ajme nas jadnih . Nema tobogana, ni lovice, ni

Zekica, samo cool. Setnja i meditacija u prirodi bez mobitela, ili ekrana do Uskrsa. Ide sve kako je i planirano. Ne gledajte u tu siću na dnevnoj razini...sve Optimalno🤑

• nemo
    • February 19, 2021 at 4:31 PM

Raspravljate ovdje kao da ste članovi uprave ili među prvih 10 donicara...ne razumijem koliko ste objasnili ( barem meni ) sto vas muči u adpl. Vlasnik sam godinama, a na kolicinu (broj glasova na skupstini) dionica koje posjedujem, sasvim mi je svejedno hoce li biti div ili ce natrag u zadrzanu dobit. Gledam na to kao da nema krize i potpora od drzave ( nas poreznih obvz). Prodaj i kupi nesto drugo sto te nece muciti. Dugorocnik sam ne trader a država ionako stenje u svakodnevnim legalnim pljačkama javnog novca ( titula, diploma,zemljista, stanova, natjecaja, provizija etc.) Adpl je svijet za sebe. Bar ga ja tako gledam. Bez nervoze i rasprave. Mozda kao dinosaur ne razumijem čemu rasprava.

A sad može katanac ili birtija. Isti milokliz, drugo pakiranje, jer nisam argumentirao doprinjeo temi. Hvala

• Birtija

• nemo
    • February 19, 2021 at 1:08 AM

Padajući noževi sa PD došli i ove stranice. Nadam se ova priča nece završiti kao PD, perke mi je sve simpatično bez obzira na tu i tamo koji lokot.

• nemo
    • February 19, 2021 at 1:02 AM
    Quote from Kayser Sose

Ma ne reagujem uopće dok je ispod 12,99...

Ne mogu prie, ali na 10 dajem brokerčiću 2 (dva) naloga za prodaju. A pošto vidiim daje vasceloj javnosti bitno se pohvalit (kurchit), objavim neto iznos kad sve završi. E bit ce onda a dis ti bia 2021.🤑

• nemo
    • February 17, 2021 at 4:41 PM
    Quote from zlocesti

Frankly, ja sam prilično nefrozna na opte.

Meni je pomak od 10 lipa nečija mjesečna plaća

Pa ipak, plemenita kakva jesam, kažem vam da se spustite niže na bidu. Ne znamo koliko još onaj kamikaza ima i kada će prosuti.

Zovite me dakle plemeniti.hr :S

Da mi nije svih vas najpametnije bi mi bilo ugasiti monitor do 01.07 i baviti se kulinarstvom. Ili lijepom književnošću

Jer dojadila sam već i sebi i drugima.

Display More

Znači tu smo negdje; ispod ×××,000kom. Samo cool zekica, bute videli kroz par godina staža na berzi, se necete puno pilati. Uplatiš, zamoliš gore za najbolju moguću ili ciljanu cijenu i pustiš. Ne misliš ili ne buljiš svaki dan u ekran i brojke. Obrnuto je jako loš sport za živčane zavšetke u mozgu. Npr. trenutno sam fokusiran na plastiku i rivjeru (dokup). Optimu sam pustio niz vodu i negdje ce vec isplivati. Na 10, na 13 ili xx,xx. Malo detox sirovom hranom i meditacijom pomaže. Pozz🐰

• nemo
    • February 15, 2021 at 1:23 PM

Uf da je sad 90 prodam i barku i kucu i otok. Sve u plastiku

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • February 15, 2021 at 1:20 PM
    Quote from mikromakrto

NIšta, uplati si dva tjedna u nekom Valamarovom hotelu i pomozi da RIVP opet bude dionica godine.

Mozda se može ljetovanje u Valamaru platiti i bitcoinima🤑?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt