1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • March 23, 2021 at 3:21 PM
    Quote from zlocesti

Nemam pojma

I nije me ni briga.

Ušla sam svjesno u papir koji je trebao ići u preuzimanje, svašta se dešavalo putem, puno nepoznanica, puno lobiranja sa promjenjivim učinkom.

Sve je manje sumnji u povoljan ishod.

Da sam se ranije razvela tri put bih se udala... jer ovo se otegnulo preko optimističnih očekivanja.

Čekam dakle kraj, osim ako prije ne dobijem ponudu sa kojom ću biti zadovoljna, a to nije ovih 6,50 kn !!!!!!!!!!!!!!!!

8)

Display More

Sa kolikom ponudom bi bila zadovoljna, s obzirom da nisi špekulant?🤑

• nemo
    • March 17, 2021 at 10:11 AM

Meni odgovara i slijedece godine. Taman ne plaćam porez. Baš bi me zahebali.🤑

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nemo
    • March 17, 2021 at 10:07 AM
    Quote from Flight
    Quote from Jubito

"Ovaj Boban" je bio dugogodišnji predsjednik uprave AD Plastik, a kad je otišao u mirovinu je bio Predsjednik NO.

Po mojem sudu njemu se više živo fućka za diverzificiranja ili bilo što drugo jer je čovjek u godinama.

Kad mu trebaju novci pomalo prodaje i to mu je pametno to malo života što mu je ostalo.

A dionice je kupovao i po 98,00kn/dionica.

Josip Boban prodao 20.000 dionica AD Plastika

Josip Boban kupio 7.500 dionica AD Plastika po prosječnoj cijeni od 98,00 kn

Display More

Sramotno je pisati o bilo kome da mu je "malo života ostalo".

Display More
    • Kod komentiranja dati konkretan doprinos temi. Iznesene tvrdnje elaborirati!
    • 207-8c075645463aa96e0f08486a8d3c4cd091646aec.jpg nemo
      REPLYPREVIEW

Change Style

1. Privacy Policy
    2. Contact

Powered by WoltLab Suite™

Save QuoteInsert Quote

• nemo
    • March 15, 2021 at 10:50 PM

...a meni je još uvijek preskupo za dokup. ?(

• nemo
    • March 15, 2021 at 1:58 PM
    Quote from dionicar

evo i na 24 sata...

https://www.24sata.hr/sport/a1-trazi…Facebook+status

Pasti će nebo

• nemo
    • March 12, 2021 at 2:05 PM
    Quote from buMBum

“... društvo je izrazilo namjeru za sudjelovanje u restruktuiranju DD Grupe dokapitalizacijom, uz ispunjenje specificiranih uvjeta.”

Ovo je prije svega potrebno vladi za odgovor EU u svezi već obavljenih radnji prošle godine a i zbog budućih aktivnosti za koje postoje rokovi prema EU ali i nadolazeći lokalni izbori.

Koji su specificirani uvjeti možemo samo nagadjati:

- otpis dugovanja

- potpore iz EU fondova

- otkup državnih udjela

- ...

Što se malih tiče oni moraju biti namireni minimalno kako su nedavno troje poznatih predali/prodali/prenijeli svoje udjele Česima. U protivnom slijede tužbe protiv društva, vlade i odgovornih osobno.

.

Display More

Minimalno 10kn? Pih!

• nemo
    • March 12, 2021 at 1:41 PM

Ajde drukam da dodje na 4,50 ili niže za jači dokup, i do đađa više...ajmoooo

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • March 12, 2021 at 12:31 PM
    Quote from Moller
    Quote from Toni

Odlučiti će na kraju skupština društva, što znači dogovor najvećih dioničara. Nisu se do sada mali ulagači udružili pa neće ni za sljedeću skupštinu.

Imaju specifične uvjete. Samo neki insajder može znati što je to.

možda traže da im mali poklone dionice, puno poštenije nego da im otimaju kao u svim dosadašnjim slučajevima

Već su odavno poklonjene, ako smijem primjetiti. Za nove ulagače aka ptkm; pricekajte rasplet i uđite nisko u česki ddj

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • March 12, 2021 at 12:07 PM

Što je više drhtavih kladioničarskih ručica, to je za mene osobno bolje. Kad sve završi na +10 i više, brzo će se zaboraviti OPTE

• nemo
    • March 12, 2021 at 12:02 PM
    Quote from zlocesti

Šmrcko sam se osramotila, i uvijek popušim na istu foru....... ne mogu ni zamisliti koliko market može biti iracionalan, što je ljepša riječ za ludost.

Upućujem ispriku svim svojim frendovima kojima sam kategorično tvrdila da šesticu neće više vidjeti.

But, I don't care.

Odoh se primiti kuhače. :S

Svaki dan kuhate zekica?🥦🥕🌶🍅?

• nemo
    • March 11, 2021 at 5:10 PM
    Quote from Meri

I ti znaš političko-ukruhski govorbez konkretnog odgovora. Svima je jasno da je bolje bilo napraviti restrukturiranje prije nego kapital nestane. Zanima me zašto misliš da ovo restrukturianje neće uspjeti, koji su razlozi i sumnje. <3

Ne znam što znaci pod to "USPJETI" . Ptkm je restruktruirana, USPJELI SU, sto je to znacilo za stare dionicare (odnos cijene stare i nove dionice), što za proizvodnju a što za nove vlasnike.

Iskreno, ne znam detalje ali mislim da su tu mali dionicari naj popljugali. U tom kontextu razmisljam o ddj. Super za proizvodnju, super za radnike, super za gnojivo...ali tko je izvukao deblji kraj. Za primjer mUljanik 2.0.

• nemo
    • March 11, 2021 at 1:38 PM
    Quote from Meri
    Quote from nemo

Ulaskom u Nato i transformacijom vojske i novim konceptom manjih i brzih, pokretljiviljih borbenih snaga, klasicni tenk je po mojem misljenju kod nas otisao u povijest. Jedino još u pustinjama, zbog konfiguracije, a tu su ameri prvi u ponudi.Na prvom mjestu je samohodno dalekometno topnistvo i mehanizirani oklop (bov) što se tice pješastva. Divim se ovdje vjecnim optimistima da mi se place zbog djdj. Remonti i servisi nikad ne mogu imati profit prave vojne industrije. Gjuro R.I.P

Nemo, kako u kontektstu RIP, vidiš ulaženje u vlasništvo CSG iz Češke?

U kontextu da je restruktuiranje kompanije bez upliva politike i ukruha sa naglaskom na tehnolosko unaprijeđenje proizvodnje, trebalo biti prije više od desetljeća, puno prije NB, puno prije Sanadera and comp. Mi smo deindustrijalizirana, demografski devastirana, poljoprivredno i prehambeno ovisna postojbina rentijersko- turisticke orijentacije.

• nemo
    • March 11, 2021 at 12:30 PM

Ulaskom u Nato i transformacijom vojske i novim konceptom manjih i brzih, pokretljiviljih borbenih snaga, klasicni tenk je po mojem misljenju kod nas otisao u povijest. Jedino još u pustinjama, zbog konfiguracije, a tu su ameri prvi u ponudi.Na prvom mjestu je samohodno dalekometno topnistvo i mehanizirani oklop (bov) što se tice pješastva. Divim se ovdje vjecnim optimistima da mi se place zbog djdj. Remonti i servisi nikad ne mogu imati profit prave vojne industrije. Gjuro R.I.P

• nemo
    • March 10, 2021 at 9:38 AM
    Quote from mikromakrto
    Quote from Toni

Hoće li uslijed ove medijske ofenzive danas skočiti promet?

Nebitno.

Bitno je, ako se ovaj posao ostvari, je li ĐĐ popravio svoje poslovanje u odnosu na ono prije 10 godina.

Za podsjetnik, tada, kada je krenula proizvodnja BOVa, ĐĐ je na malo preko milijardu kuna prometa, imao milijun kuna dobiti. Promil.

Toni, prodaj sve i bježi što dalje. Ne bi ovdje o donaciji USA jer će me zaključati zauvijek.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • March 9, 2021 at 3:34 PM

Da, 22.03. Imate sve na kalendaru dividendi

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • March 9, 2021 at 1:45 PM

Moje životinjice imaju EU putovnice cijepljenja vec godinama. A ja se sjecam roza kartoncica cijepljenja uz zdravstvenu iskaznicu, prije 40 god. Nista novo nista strašno. Ionako je pojam slobode i nadzora nad životima relativan pojam. Covječanstvo je dobrovoljno pristalo na nadzor pojavom pametnih telefona i inih aplikacija. Cemu frka. Živi sa ove kugle ne mozemo pobjeći. Viva Covid Put.!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • March 9, 2021 at 1:39 PM
    Quote from janlana

dakle ekipo.....ovu državi vraćaju ...8 kuna ide ziher ...zanima me samo dali drže sad tu dionicu pa će vratit odmah za tih 8 ili će to do div.daya rasti...to pratimo ... nemojte zaboraviti ....600 milja novih poslova ugovoreno u zadnje 4 godine ....auto industrija .idee......beš koronu,...evo čekam novu octaviju 4 mjeseca.....česi rade...a radi i reno ! i ostali ...dakle ....samo je pitanje jeste trejderi ili ju držite duže ...ja bi mogo do penzije ...a to je nekoh još 5 godina ...bum videl ...u svakom slučaju ...splati se ovo imat ..

Trotočkica ko dividende ADPL🤣

• nemo
    • March 8, 2021 at 10:28 PM
    Quote from tollway

po meni, najbliži mogući scenarij kao na petrici! zato samo promatram i čekam!

Što je bilo sa starim dionicarima petrice nakon restruktruiranja?

• nemo
    • March 7, 2021 at 4:23 PM

Ajmee, još se agonišete oko Đurice!!!😱

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • March 7, 2021 at 4:21 PM
    Quote from zlocesti

Ajde svi pametni, tko je u stvari ima ?

A? :S

Jako su lijepe te unce.

Najvise volim polugice od unce. Veliki Kaiseri i hrvatske kovanice zlato+numizmaticka vrijednost. Zlatna kuna i Tomislavac simpa. Desetinu godišnjeg prihoda u zlato. Kao nekad prave gazde🧐

1. Privacy Policy
  2. Kontakt