1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • April 2, 2021 at 1:19 PM
    Quote from istriano

Možete li mi reći koje polugice od unce uzimate. Heimerle ili Argor ili neke treće? (meni su Heimerle nekako profinjenije). I gdje kupujete (banka zlata ili ?)

Hvala.

Banka Zlata... a proizvođač; isti vrag, kupujem sve na akciji. svugdje je cistoća 999,99 a zavrsno poliranje ili odjev doma u kanti, isto mi je🤑

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • April 2, 2021 at 8:45 AM

Zekica😍, vrijeme je za uncu-dvije, ili da još pricekamo? Biden štanca trilijune papira što cijenu gura dolje. Čekati ne, kupiti? Čekati, ne kupiti?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • April 2, 2021 at 1:05 AM

Agent Vaso?😎...nemoj, Barik je na aparatima

• nemo
    • April 1, 2021 at 10:28 PM

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2265713

Ubrzo krah Valamara?

• nemo
    • April 1, 2021 at 2:33 PM

Ja sam protivnik mass turizma. Nadam se da ce covid napokon napraviti malo reda. Manje gužve a profitabilno! A tek povezati sa zdravstvenim turizmom! Promjena turisticke paradigme zauvujek. Cimer fraj i gužve na Stradunu napokon odlaze u ropotarnicu povijesti.

• nemo
    • April 1, 2021 at 11:32 AM

Ako ovo pročitaju fond manageri i prvih četiri dionicara rivp-a, poceti ce manična rasprodaja. Jedva čekam kupit 10% firme na diskontu. Ma eto; vila Polesini menjam za sve udjele i zadovoljni svi. Corona is dead. Long live Corona.

• CORONA virus

• nemo
    • March 31, 2021 at 3:16 PM
    Quote from etoimene

Bit će selidbe.

Ma biti ce qurac, kao i prosvjeda...😒

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • March 31, 2021 at 11:04 AM
    Quote from zlocesti

Nemo je opet pod ključem ??

Optužuju nas za drukanje

Nadam se da me nitko ne uzima za ozbiljno. Kada crtam i tako to......

Pojma nemam po koliko ćemo van...... sve je moguće, od 7 kn do 12 kn.........

Pa bih pošteno rekla, očekujem 8 kn , nadam se 10 kn

Al' samo neka završi.

Da sam se ranije razvela tri put bih se već udala. :S

Display More

Zekicaa! 😍Ma kupio sam bivšu tvornicu lokota pa...

Baš sam u kolicini i poziciji za drukanje😒. Da je vec druk na rivp i arnt i ht, onda bi drukao. Ovako pisivih niti sto tisuća kom Optm kome može naskoditi. Spaljene milijarde kod mirovinaca u drzavnom krematoriju... ee to je tema, a ne siroti Nemo. Eto: navijam rivp na 20 da mi kolega barikb prestane sa darkness.

• nemo
    • March 30, 2021 at 8:48 AM

mislijo sam kupiti jos 50 tisuča komada, ali sad neču. Prodajem sve za 9,50 i fijuuu😷

• nemo
    • March 29, 2021 at 11:57 PM
    Quote from Flight
    Quote from tollway

ljudi ... uz dužno poštovanje prema svima... ali, velika većina vas više nije normalna!! optimistična optima prirasla srcu, pojela mozak! i to još javno priznajete!!! imam "normalnu" količinu, ali koliko bezpodložnih providnih drukova....

oprostite, ali nisam se mogao suzdržati...

admine.... kako ti kažeš!!!

Ja bih ovom prigodom zamolio moderatora da otvori i treću temu uz originalnu i “kladionicu”.... tzv. Molitveni i obredni kutak za skepticare i pogane.... pa da nevjernici, krivovjerci i “znalci” mogu tamo zavedene ovce, vracati na “pravi put”.

Kandidata za “čobane” ima i vise no sto je potrebno, pa bi bilo dobro da se i njima napravi mjesta za prakticiranje vudu i ostalih vradžbina. 😁

Voodoo fucking magic, man😄

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • March 29, 2021 at 8:48 PM
    Quote from Roki
    Quote from Niki

zelenjava sam u ovome...

Di mi je trebala sjesti diva i šta ako nije?

Mućos gracijas

Pitanje je i kad si kupio dionice? U guzvi sam pa ne mogu provjeriti al mislim da ti je 19.3. bio zadnji datum s pravom na dividendu.

Ako ih nisi naslijedio, onda si ih kupio na burzi. A prilikom ugovora sa brokerom si dostavio racun sa kojega uplacujes novac na svoj racun (kod brokerske agencije) a i na koji ti sjedaju sredstva od prodaje. Normalno, moze biti drugi tekući, žiro etc. račun, ne mora biti isti sa kojeg uplacujes. Svejedno, negdje mora biti jer inače ne bi mogao trgovati. Provjeri sve racune. Obicno dobijes izvjesce o sjedanju na racun. Ovisno o banci. Uživaj u dividendi😉

• nemo
    • March 29, 2021 at 4:48 PM

Koliko vidim tu kod nas u Istri, do kraja Uskrsa ce biti tako tako. Onda ide opet neke mjere, do 1.svibnja/may. I opet nesto mjere i onda od 1.6. do kraja ljeta uhvatiti sve sto se može. Kampovi ce biti in kao i odvojeni privatni smjestaji. Last minute većinom. Post sezona biti će cijepljenja do Božića. Moje misli su u sezoni 2022. Svako dobro i 👍gore svima

• nemo
    • March 26, 2021 at 7:51 PM
    Quote from dionicar
    Quote from nemo

Mislim da je tu vidljivo minimum 7 kn. Fer je 10 kn, a sve ostalo...mašallah! Sva naša palamudanja ce se razriješiti do 22.srpnja 2021.

Ne znam baš da je Fer 10.. ako je više igrača može biti i 20 na više iskreno.. moje razmišljanje.. kada nečeg nema cijena raste.

PA 5 EBITDA je 10.7 kn .. a 7 EBITDa 15 kn.. nemojte mi sada reć dal' ste oduzeli dug..

A 7 kn znamo da je bila procjena od Deloitta prije pripajanja H1 i to sa još većim dugom. No ponavljam sebi ko papagaj a vjerujem da sam i svima Vama već dosadan...

Sve je stvar ponude i potražnje.. a vidimo kakav je samo rat počeo oko N1.. što mislite što će tek biti oko optime ? 😁😎

Fer je ako si ušao na 2 i kusur, 5, 6 i više zelim ti 15 i uf uf...20

• nemo
    • March 26, 2021 at 12:29 PM

Mislim da je tu vidljivo minimum 7 kn. Fer je 10 kn, a sve ostalo...mašallah! Sva naša palamudanja ce se razriješiti do 22.srpnja 2021.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • March 26, 2021 at 12:26 PM

Eto, idem najavit osobnom bankaru...sutra SVE🤑 dižem. Sve u carapu ili kupim tvornicu lokota, samo za ratu, 2 III stupa, za kavu i gorivo ostavim. Naravno, čekamo bar 160 za dokup plastike (Moja želja).

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • March 25, 2021 at 10:23 PM
    Quote from harpun

sutra adpl isplaćuje dividendu,koliko će se miliona vratiti na zse

Miljon. Moj neče.

• nemo
    • March 25, 2021 at 12:03 PM

Dokupio, nisam. Nervozan nisam. Zato postoji diverz. portfelj da ne buljiš u jedno te isto. Pratim druge, cekam isplatu div plastike pa cemo nesto u unce a nešto mozda cak i HaTe. OPte nece vise nikad tako nisko, koliko su moje želje. Nazalost.

• Birtija

• nemo
    • March 24, 2021 at 6:32 PM

Mučko tisi đubre. Neznaš? Nepereš se i hočeš nečeš-mrš kuči....!!

Quote from nemo

Mučko tisi đubre. Neznaš? Nepereš se i hočeš nečeš-mrš kuči....!!

🤣🤣🤣

• nemo
    • March 23, 2021 at 5:17 PM
    Quote from zlocesti

Fuckić, nisam ni ja primjetila :S

Što samo znači neka vam se skinem sa vrata ......

Pitali ste se koliko bih bila zadovoljna na Opte ?

8 kn sutra ujutro :S

Ajmo redom ?

Kolika je ebidta ?

Koliki je dug ?

Pa premija na ulazak na tržište, ili za eliminiranej konkurencije.

Goodwill ? :/

Display More

Čemu onda nervoza. 8 je zicer zicera, a sad ono 15...već egomanija špekulanata. Nikad dosta😝

• CORONA virus

• nemo
    • March 23, 2021 at 5:12 PM
    Quote from zlocesti

Negdje oko 24 eura bi bilo povoljno ući

Ja pak ne znam, da li bih uložila ili sjedila na novcu, novac na hrpu pa u mišju rupu

Razum mi kaže uloži... instinkt viče sjedni

A sto kaze Emotio?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt