+ ATPL
+ OPTE
+ IGH
+ TPNG
+ DLKV
+ ATPL
+ OPTE
+ IGH
+ TPNG
+ DLKV
+ OPTE po 4.55
Smanjio prosjek na 5.43 . Uzimam još ako padne.
![]()
+ OPTE (nisam već 2 tjedna pa samo da smirim apstinencijsku krizu)
jopet +opte
+ OPTE (nisam već 2 tjedna pa samo da smirim apstinencijsku krizu)
Prenosim post kolege:
Iz ove perspektive koju ja opisujem se još nije gledalo, komentiralo!?
Čitam nedavno kako je UG, 2018 prodala kompaniju i operacije u HR, pod imenom Total TV. Pretpostavljam da ju je ionako "prodala" "parkirala" nekome tko će je vratiti uskoro kada legislatura to omogući. V-Investment Holdings B.V. Ili slična "ghost/duh" investment kompanija je pretpostavljam fond za koji je i mjenjan natječaj, kada je rečeno da investitor/kupac, ne mora nužno imati iskustvo u Telekom businessu. Total TV u Sloveniji, Bih, Srbiji, Sj. . Makedoniji su zadržana pod okriljem UG.
Uglavnom samo je HR operacija maknuta, mislim privremeno, kako bi se mogla kupiti Nova TV.
E sad, ja si vrzmam glavom čemu bi UG kupovao Optimu koja je teleperater i distributer IPTV kada je istog imao/ima. OK, možda zbog optičke mreže? Fiksne telekomunikacijske usluge su ionako nesto što uskoro neće ni postojati!?
1.Ipak su zadržali, parkirali Total TV, zašto?
2. Mjenjan je i natječaj kako bi neki fond mogao nastupiti/ponuditi
Ovo pod 1. i 2. Je u kontradikciji.... osim....
Ako UG želi Optimu ali ne baš po 10-15 kn + dug (cca 150mil) koliko žele ZABA i DT, pa ako ne prodje, i dalje im ostaje Total TV, čim se promjeni zakon.
Taj proizvod će nuditi pod markom Telemach Hrvatska (Tele2, Total TV)
Postaju konvergentni operater, Internet, IPTV, mobilni!
Mislim da UG gura stratešku igru na više frontova, ali ono što me najviše zabrinjava je to što je vrlo vjerovatno ponudio malo (oko 4/5 kn/dionica + dug) jer mu toliko vrijedi optika, sve ostalo ionako ima.
Sada, dali će DT to prihvatiti, ovisi o A1 koji će se pitati šta i koliko?
Laudator : pa kolega Vi za moj pojam imate cijelo bogatstvo u OPTE
To ce tek biti pravo bogatstvo kad "slatka" ponuda preuzimanja dođe
Hmmmm ne sviđaju mi se ovi navodnici.![]()
![]()
![]()
Drage kolege, ja sam se naguro još malo na 100 k komada. Nema cijene na kojoj nisam kupovao. Trenutno sam u lijepom minusu. Koja je moja dijagnoza?
kolega, smije li se znati prosijek Vašeg ulaska?
Trenutno 6,67. Ali od 1,8 do korone je bilo dosta kupi/prodaj pa sad više ne znam ni sam pravo stanje. Od 3. mj sam uglavnom kupovao. Probat ću se suzdržat od daljnje kupnje nakon 100.000. Ako ne bude jače od mene. ![]()
Drage kolege, ja sam se naguro još malo na 100 k komada. Nema cijene na kojoj nisam kupovao. Trenutno sam u lijepom minusu. Koja je moja dijagnoza?
U gotovo niti jednoj dražbi npr. stana na ovrsi ne sudjeluje banka. Banke svoja problematična potraživanja prodaju agencijama. Koliko pratim dražbe većina stanova se proda i po većoj cijeni od procijenjene.
Kakve to veze ima kolega sa nenamjenskim kreditima?
A i kada i po koliko banke prodaju potrazivanja agencijama?
Kreditni plasmani su osigurani, osiguranje plaća klijent uz sve moguće instrumente plaćanja. Banke u najgorem slučaju prođu sa nulom ili minimalnim gubitkom. Pogledajte otplatne tablice pa vidite da vam je u prvoj rati 90% kamate.
netko se okomio na bid, je li u pitanju samo "solidarnost" s ostalim bankama ili je neki drugi razlog
U ovom trenutku nije pametno ulaziti u banke jer iduci mjesec slijedi val ovrha zbog prekida moratorija pa mnogi neće moći vraćati dugove. Mislim na obične ljude. Stagnacija cijene ima smisla za sada.
Fundamentalno podcijenjena dioni
U gotovo niti jednoj dražbi npr. stana na ovrsi ne sudjeluje banka. Banke svoja problematična potraživanja prodaju agencijama. Koliko pratim dražbe većina stanova se proda i po većoj cijeni od procijenjene.
nikad cuo za njih...
imaju li oni uopce web stranicu ?
tradeonline.hr
Zovu me stalno iz Trade online d.o.o. Napravi račun, registriraj se, pljuni pare ovo ono. Ima li kakvih iskustava?
Bio sam na svim Skupštinama od kako su talijani preuzeli VL. Vjerujte da gospodi u prugastim odijelima nije ni na kraj pameti da vas počaste ni sa najmanjom dividendicom.
Ja sam kronični optimist glede ovog papira. Pratim cca 3 godine. Imam neku svoju projekciju i horizont. Kupovao sam na svim razinama. Vrlo malo prodavao. Trenutno u debelom minusu. Cilj mi je dostići 6 znamenki. Pa kud puklo da puklo. Sretno svima.
Meni u portfelju samo LEDO u plusu ![]()