1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • December 16, 2020 at 8:38 PM

Nakrcah se danas.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • December 16, 2020 at 12:13 PM

3 X DLKV +++

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Laudator
    • December 16, 2020 at 10:46 AM

Gdje su nestali ti silni skriveni nalozi?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Laudator
    • December 16, 2020 at 10:41 AM

Jel to samo meni Agram blokirao?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Laudator
    • December 14, 2020 at 6:00 PM
    Quote from diokidina

Jeli mi moze netko objasnit danasnju zadnju transakciju u posebnom rezimu.

Cca 3000kom na asku bez cijene, te poklopi sve do 29kn.

Neki veci ulagac?

Fond?

MKT?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • December 14, 2020 at 12:10 PM
    Quote from maga
    Quote from Laudator

Ne kužim? SK i N1?

kako ne razumijes pa kolega ti objasnjava da bi se ponuđeni tv paketi sastojali od ta dva tri programa i nista više a eventualno koristeći fiksni telekom kanal distribucije, otprilike kao sto to neuspjesno radi recimo ht koje sa druge strane ima poprilicne prihode od takvih operacija ali ipak ne nudeci valjda samo svoje TV kanale (koji su to ono) ili ipak ovo sve skupa nema bas neke veze s niči

Ako je pitanje jesu li mi u Optimi dostupni SK i N1? Jesu. Di je problem?

• Laudator
    • December 14, 2020 at 10:46 AM
    Quote from Toni
    Quote from Laudator

E moj Toni, za vas rođene 1.12.2020. predlažem da admin otvori temu OPTE-drukanje.

Ne znam o čemu ti. Stvarno. Tvrdnja da postojeća korisnička baza i tehnologija (optika) koje se tu učestalo spominju imaju značajniju vrijednost zbog: lakšeg tržišnog pozicioniranja i plasmana vlastitog sadržaja su gotovo nevjerojatne (ako to nije drukanje što je). Jednostavno pitanje. Jesu li vam dostupni SK i N1? Budući da nisu FTA dostupni su svima koji su pretplatnici Max TV, A1, ... + preko satelita. Što znači dodatnih 50.000 korisnika u vlastitim rukama u usporedbi sa postojećim stanjem? Koji dio tehnologije posjeduje Optima, a da isti nije moguće replicirati u kratkom roku (i sve naravno novije)?

Ne kužim? SK i N1?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • December 14, 2020 at 10:29 AM
    Quote from Toni
    Quote from Flight

A da daš neke argumente ili odgovoriš na vlastito pitanje?

Ne posluje on različito na različitim tržištima. Njima je fiksna (klasična fiksna, prijenos podataka i pay TV) core biznis zajedno sa medijima odnosno produkcijom TV programa. Izlet isključivo u mobilnu telefoniju su napravili jza sada samo u RH (u Sloveniji su kupili TUŠ mobil, al tek nakon sto su tamo već imali Telemach). Pa se otuda da zakljuciti da u RH neće niti zele ostati samo na njoj. Sigurno im korisnici neće pratiti TV programe i medijske servise na mobitelima.

Njima je očito cilj postići konvergentnost svih telekom usluga uz produkciju vlastitog medijskog sadržaja. U RH već imaju Tele2, NovuTv, N1 i još neke manje poznate kanale, i sad im nedostaje baza na kojoj će u duljem roku graditi korisničku bazu i tehnološki edge. Obzirom da je u nas gotovo sve preuzeto Optima se nameće kao vrlo logicna meta.

U Srbiji su kupovali znatno manje operatere od Optime i jako ih skupo plaćali. Gdje god se pojave korisnici i mogućnost proširivanja njihovih medijskih i TV usluga, oni su zainteresirani. I za to postoji mnogo primjera u praksi.

Očito nisi shvatio moj komentar jer sve govoriš u prošlom vremenu. Također ne znam kakva su ti poznavanja rada korporacija, ali fokusi se mijenjaju. Kupnjom u BG i GR ajmo pojednostavljeno reći dobili su puno posla na njihovom restrukturiranju, a koliko znam za exYU akvizicije u 2021 godini spremaju investirati u rebrending u HR i SRB ostalo ostaje na razini redovnog poslovanja. Jednostavno akvizicijski moment za Optimu je prošao i kako je verdi ranije rekao možda ako se ne moraju iskrcati puno. Dokaz ti je jutrošnje trgovanje od jedva više od 6 tisuća kuna (do 10:26).

E moj Toni, za vas rođene 1.12.2020. predlažem da admin otvori temu OPTE-drukanje.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • December 11, 2020 at 1:38 PM

+++IGH

+DLKV

+OPTE (jopet, kukuleleeeeee)

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • December 2, 2020 at 12:29 PM

ADPL ++

OPTE +

HPB -

ATPL --

• Birtija

• Laudator
    • November 30, 2020 at 10:17 AM
    Quote from alias
    Quote from Marielena

A sto je tu cudno. Po nasim analiticarima Atpl ne vrijedi nista.

Inace to me uvijek fasciniralo. Upravo se na ovom topicu najvise pise. Cudno za dionicu koja navodno ne vrijedi?

A sta isto nije cudno da analiticari pisu da ne vrijedi, a laici da vrijedi? Vidjeli smo kako je ispalo zadnji put ekipi kad su slusali gigica i ekipu

A analitičarima je baš stalo da prosvijetle laike da ne srljaju u smeće i da se što prije istresu iz ATPL i spase si gaće na štapu.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • November 27, 2020 at 12:27 PM

+1106 OPTE 4,86

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • November 26, 2020 at 3:50 PM
    Quote from Moller
    Quote from dionicar

kolege, imam pitanje.. mislim da to jos nitko nije pitao.. a mozda i je ali sam previdio ili zaboravio.. je li moguće:

ZABA da oglas da prodaje svoje dionice za iznos npr 12 kn / dionici... ili 5 kn / dionici, nebitno..... u FTu, narodnim n ovinama, večernjem..

javi se recimo zlocesti da kupuje.. i plati.. i automatski ima preko 25% te mora dati pondu za preuzimanje ostalim dionicarima po ponderiranom 3mjesecnom prosjeku ?

je li takav scenarij moguć da se ništa ne pita HT onda ili sve mora ići u paketu ? trenutno mi se svašta mota po glavi koliko sam lud od OPTE.

hvala.

nije to od Opte, to je od burze

Display More

znači njima plati 12kn a nama ostalima 5 kn? Mislim da ne bu tako išlo.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • November 25, 2020 at 1:41 PM

+ + + OPTE, 4,87

• Laudator
    • November 25, 2020 at 12:05 PM
    Quote from lebowski
    Quote from Santo

HT. Bolje stecaj nego da im dode treci operater.

Ono, tipa da netko ne preuzme Tele2? A valjda neće. :)

Osim HT-a, koji interes im ostatak od 82,59% vlasnika u stečaju?

• Laudator
    • November 25, 2020 at 9:44 AM

Nemojte sad ko neke tetkice odmah počet hapat ovog na 4,9. Neka se prospe još malo niže.

• Laudator
    • November 24, 2020 at 3:55 PM

Zašto se stalo sa prosipanjem biserja?

• Laudator
    • November 24, 2020 at 2:46 PM
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

Ah ulazio sam kako samo imao priliv novaca. Svejedno ako se bude kilavilo na ovoj cijeni do kraja godine podebljat ću se za barem 20-30.000 kom.

sada bar znamo tko stavlja ujutro na ask strašilo a poslije se i sam uplaši i pobjegne :)

Taj koji se ukazuje ujutro se izgleda lagano iskipava.

• Laudator
    • November 24, 2020 at 2:40 PM

Stigla nova porcija na 4,91.

Dooooookleeeeeeeeeeee GENOCID???

• Laudator
    • November 24, 2020 at 9:28 AM
    Quote from dionicar

Laudator kolega apsulutno se slažem sa Vama. ako pogledate moje prijašnje postove, praktički su u istom stilu kao i Vaši. Kako ste napisali 10 + inflacija + premija jer se kupuje zadnji dio kolača na tržištu

ako imate 6 znamenki onda ste očito dosta visoko ulazili.. ako te u minusu.

10 kn + inflacija bi bilo 11.5 kn. Molim admina ako smatra da ovo ide u kladionicu neka prebaci.

hvala.

Ah ulazio sam kako samo imao priliv novaca. Svejedno ako se bude kilavilo na ovoj cijeni do kraja godine podebljat ću se za barem 20-30.000 kom.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt