1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • January 17, 2024 at 5:05 PM

Već poslovična trkeljavost kod Kraljice. Stigo i ISPRAVAK!

Quote from Laudator

Već poslovična trkeljavost kod Kraljice. Stigo i ISPRAVAK!

Da ne čitate. Ubacili milokliz Radničkog vijeća.

• Laudator
    • January 17, 2024 at 4:27 PM
    Quote from Manu

IB kontra svih

Glavni izvršni direktor Marko Domijan, vlasnik je ukupno 3701 dionica društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., što predstavlja 0,1768 % udjela u temeljnom kapitalu društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., odnosno 0,17718 % glasova na Glavnoj skupštini društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.. Glavni izvršni direktor Marko Domijan, izjavljuje kako ima namjeru prihvatiti Ponudu. Izvršni direktor Vicenco Jerković, vlasnik je ukupno 3965 dionica društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., što predstavlja 0,18942 % udjela u temeljnom kapitalu društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., odnosno 0,18982 % glasova na Glavnoj skupštini društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.. Izvršni direktor Vicenco Jerković, izjavljuje kako ima namjeru prihvatiti Ponudu. Izvršni direktor Edo Taslaman, vlasnik je ukupno 7735 dionica društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., što predstavlja 0,36952 % udjela u temeljnom kapitalu društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d., odnosno 0,37030 % glasova na Glavnoj skupštini društva ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.. Izvršni direktor Edo Taslaman, izjavljuje kako ima namjeru prihvatiti Ponudu.

Gdje to piše?

• Laudator
    • January 17, 2024 at 3:14 PM

Možda se na tezgi kod IB bude moglo dobit i više.:/

• Laudator
    • January 17, 2024 at 12:00 PM

Moja žena je rekla da im neće prodat.

Ajd sad budi pametan.

• Laudator
    • January 13, 2024 at 3:00 PM

Bilo bi lijepo kada bi se IB oglasio. Ovako mi se čini, svjesno ili nesvjesno, vuče glodarima vodu na mlin.

• Laudator
    • January 13, 2024 at 11:16 AM
    Quote from bbkk0000

kreće..

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…tvrtke-15414938

Članak je dokaz da poslovne teme prate totalni retardi u medijima. To valjda neka kazna. No, no, no još moraš učiti da bi pratio Sevku, Nives i Dvornikice.🙈🙈🙈

• Laudator
    • January 12, 2024 at 6:20 PM

A zašto onda gospodine Verdi gubite vrijeme na ovoj temi?

Nobelovaca imamo i previše.

• Laudator
    • January 12, 2024 at 12:50 PM

Nisu valjda i njega primirili?

• Laudator
    • January 12, 2024 at 11:05 AM
    Quote from Manu
    Quote from Blister

Predlažem da oni koji ne misle prodati više ne komentiraju do završetka ponude - pustimo njihove trolove neka zloguko pišu o budućnosti (a Bože to im je posao) , a mi ćemo se organizirati za sljedeću GS.

Zašto bi čekali sljedeću GS? Dovoljno je organizirati se, skupiti 5% glasova, odmah sazvati izvanrednu i iznijeti konstruktivne prijedloge. Ovo je vrijeme za djelovanje a ne čekanje. Vrijeme radi za Tankersku. Trebalo je to još prije napraviti čim su objavili namjeru za povećanje TK.

Pa krenimo. Samo bez piskaranja na ovom mjestu. Neka Viber grupa (???) za početak da iznesemo čime raspolažemo pa idemo dalje...

• Nekretnine opcenito u HR

• Laudator
    • January 12, 2024 at 9:26 AM
    Quote from DonDada
    Quote from emil

Ovi novinari svaki dan okrecu pilu naopako. Jedan dan cijene rastu - drugi dan cijene padaju :D

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…lmaciji-1354447

https://www.index.hr/vijesti/clanak…_vijesti_prva_d

men se cini da jedan ipak nije u pravu :D

Admin me opomenuo kad sam napisao da je pala potražnja, a čuo sam to od žene koja je tu info saznala iz prve ruke od koji se bave tom strukom

Čim krenu prikriveni pr članci po medijima sa izjavama agenata o prodaji po 4.500€ kvadrata u neboderima znaš da je sve stalo.

• Laudator
    • January 11, 2024 at 8:35 PM

Skupina malih dioničara iz DU? To pomorci koji su ih zaradili ili njihova djeca koji su ih nasljedili.

• Laudator
    • January 11, 2024 at 3:48 PM

Ako im ovo prođe glatko, slijedeći je JDPL. ULPL kao desert.

Šta će ostat?

• Laudator
    • January 11, 2024 at 3:42 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Shogun

Kolega Laudator, mislim da je svakako previse samo za jednu osobu izgurati sve sam. Predlozio bih vise osoba npr. Vergilije da okupi punomoci, mozemo srociti i poslati poruku medijima pa tko hoce nek objavi nase vidjenje ove price. Ja sam u Dubrovniku krajem iduceg tjedna i rado cu koordinirati pristup Uoeavi kao i postaviti pitanje lokalnim medijima.

Mislim da bi VELIKI plus bio kad bi Uprava pislala njihovo misljenje da li je ovo fer ponuda ili ne, da bar znamo s kim mozemo racunati!

Pa nisam ni mislio da jedan vuče za sve nas. Voljan sam se angažirat koliko treba. Imam vremena i dovoljno ludosti. Zato i treba netko pametan pored mene.;)

Eto kako mi ovdje pišemo i ask se pomalo topi.

Pa sad neka netko kaže da se ne čitaju naša piskaranja.

• Laudator
    • January 11, 2024 at 1:29 PM
    Quote from Brljam
    Quote from Infinity

Npr. CERP bi morao prodati imalo boljoj ponudi ili ih zadražati

ziher...

cerpići imaju ciljanu cijenu ispod 50, tak da će oni dobiti tapšanje po ramenu za svoju "premiju" ili barem novu plastificiranu adeze iskaznicu, sa pleterom npr.

Cerp je jedan od igrača u ovoj obmani.

• Laudator
    • January 11, 2024 at 1:16 PM
    Quote from Shogun

Kolega Laudator, mislim da je svakako previse samo za jednu osobu izgurati sve sam. Predlozio bih vise osoba npr. Vergilije da okupi punomoci, mozemo srociti i poslati poruku medijima pa tko hoce nek objavi nase vidjenje ove price. Ja sam u Dubrovniku krajem iduceg tjedna i rado cu koordinirati pristup Uoeavi kao i postaviti pitanje lokalnim medijima.

Mislim da bi VELIKI plus bio kad bi Uprava pislala njihovo misljenje da li je ovo fer ponuda ili ne, da bar znamo s kim mozemo racunati!

Pa nisam ni mislio da jedan vuče za sve nas. Voljan sam se angažirat koliko treba. Imam vremena i dovoljno ludosti. Zato i treba netko pametan pored mene.;)

Eto kako mi ovdje pišemo i ask se pomalo topi.

• Laudator
    • January 11, 2024 at 12:10 PM

Hoće li se ovaj put smoći snage da se mali okupe?

Ima li neki pametni dragovoljac da istrči i povede?

Prvi korak da se čuje i druga strana u Pomorskoj večeri!!!!

• Laudator
    • January 11, 2024 at 9:44 AM

Eto je....

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Laudator
    • January 11, 2024 at 8:59 AM

Gdje se skrio onaj pretovar od ponedjeljka?

• Laudator
    • January 11, 2024 at 7:07 AM

Bit će zanimljivo danas vidjeti koliko 100k komada će se danas nagurat na 53,60.

• Otvoreni mirovinski fondovi

• Laudator
    • January 9, 2024 at 7:31 PM

Upravo sam izašao iz DMF nakon ohohooo godina. Skupilo se nekih 27.000€. Kad sve skupa zbrojim i oduzmem teški pušing moj Rođo.

Idem na ubrzanu isplatu. Odmah 8.000, ostatak 2 (80%)+3(20%) g.

I ćaobao. Zatvorimo tu stranicu povijesti.

Isplate nemaju veze sa redovnom mirovinom. Isplaćuje ih MOD na tekući račun. Ne moraš biti u mirovini da bi išle isplate tako da mislim da nemaju nikakve veze jedna sa drugom.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt