Ma ljudi no sikiriki. Uvjerili ste se u petak
Strasilo? Ili ozbiljno prodajete?
Strašilo...nedam svoje za 6.70
Daj izloži. Fali mi još par hiljadarki da zaokružim.
Ma ljudi no sikiriki. Uvjerili ste se u petak
Strasilo? Ili ozbiljno prodajete?
Strašilo...nedam svoje za 6.70
Daj izloži. Fali mi još par hiljadarki da zaokružim.
Kolege, znate kaj mi palo napamet.. da nije Ana napravila taj manevar samo da cjena klizne dole da drhtave ručice ispuste da njezini prijatelji kupe .. ?
A vidiš, meni je palo na pamet kako je Ana Hanžeković u Upravi Genere stvarala novu vrijednost i donijela dobru zaradu malim dioničarima, uključujući i mene. Ista ta Ana Hanžeković je bila jako ljubazna kad sam bio na skupštini dioničara Genere i mislim da su joj bila draga moja pitanja njezinom ocu i pogotovo odgovori Generinog CFO-a jer su odgovori bili odlični i svjedočili odličnom poslovanju Genere što se kasnije pokazalo i u cijeni kod preuzimanja.
I sad će ta ista Ana, koja je odradila odličan posao u Generi i koja radi odličan posao u EPH/Hanzi, odjednom raditi manevre za svoje frendove kako bi njezini frendovi i/ili ona sama zakokošarila milijun, dva ili pet ili pola.
Ta teorija je otprilike jednaka teoriji da je predsjednik Uprave HT-a objavio da je angažirana investicijska banka ne radi transparentnosti postupka i obveze objave te informacije, nego zato da skine cijenu pa da kupi jeftino Optimu i zaradi na njoj parsto tisuća kuna.
To što smo mi na forumu većinom burekdžije, ne znači da su svugdje oko nas burekdžije.
Na kraju krajeva, zašto držite novac u dionici u kojoj član NO-a mulja, namješta frendovima zaradu tako što prodaje svoje dionice? Pa nije li to očiti signal da će nas sve pokrasti i uništiti? Doduše, sad više neće jer je prodala dionice. Frendovima.
Znamo li da je novi vlasnik dionica totalno nepovezana pravna/fizička osoba sa našom Anom?
Kolege, znate kaj mi palo napamet.. da nije Ana napravila taj manevar samo da cjena klizne dole da drhtave ručice ispuste da njezini prijatelji kupe .. ?
Već sam pred 15tak dana napisao da će do srpnja biti nekoliko izuvanja drhtavih nevjernika. Evo prvo je upravo odrađeno.
Ako nekom treba nacrtati, evo nacrtano je. Mislim da ovo sve govori
Nije mi jasno što su sada paničari najednom stali prodavati, jutros im je bilo dobro i ispod 6, a sada traže 6.30.
Evo čuli te. Valjda će bit još jedan proseritis pa da zaključim sa tom optimom do "konačnog rješenja".
80% ovog šta je danas kupljeno ide na ask od 6,3 do 6,5 u idućih 2 tjedna. Bit će gadna gužva a vrata uska.
iduća dva tjedna su ključna za industriju bureka i pita.
LaudatorMarch 12, 2021 at 11:32 AM Uvatio jos kojeg optickog incuna!
Lletilo u mrežu nekih 7k komada. Nisam zadovoljan ali još je dug dan.
Ovdje danas teorije iskaču ko inćuni kad ih zaskoče brancini.
Jedini koji su ovdje nervozni su brancini i lignje koji čekaju da ih izvučem a vi sad štopali prodaju.
Nemojte se zezat. Spremio sam 100 milja za vas pa da to riješimo čim prije. More je visoko, južina. Pohlepni brancini samo čekaju da ih se izvuče na sigurno.
A di je strašilo danas?
Čitam svašta nešto, neki nisu ni spavali od silnih scenarija. Samo nastavite. Nadam se da će i danas bit dovoljno dobrih drhtavih ručica pa da zaokružim na 200.000 i posvetim se ozbiljnijim stvarima u životu - pecanju, joggingu etc etc.
Nije to otišlo daleko od Anice. Samo nam malo mažu okice. Ipak je ovo ZSE.
Što je više intriga, varki i laži to mi je OPTE draži. Sutra u shopping.
aaa, evo se i Ane javlja, baš da vidimo kakve su u nje potrebe, kuća, stan, kuhinja, auto .......
po 6.7 kn? e sada sam vec opasno zabrinut za cijenu..... osim ako nije UGu ili A1 dala diskont da odmah dobije lovu...
Upravo suprotno.
- ADPL 186,5 sve
To je logično kad će se nova firma zvati "Optima telemach" pa da ne moraju čupat slova sa poslovnica.
Vidim opet da je tema osla na "Optimalnu telekvasinu". Cekamo Flight da udijeli koju utjesnu.
Treba nekako zabavit ekipu dok se čeka prilika za jeftin upad.
A kako to da telemach pise sa prvim malim početnim slovom?
Nešto nam žele reči? Da če ubrzo postati Veliki!?
To je logično kad će se nova firma zvati "Optima telemach" pa da ne moraju čupat slova sa poslovnica.
Uskoro 2 u 1.
Logotip u istoj boji....
isti datum poštarine? slučajnost ?
danas se i meni na zaslonu mobitela pojavilo Telemach.
Optima provučena u pošti u 17:42 a Telemach u 17:58
Uskoro 2 u 1.