Opaaaaaaaaaaaa krenulo žestoko jutros. Ako objave ne bude do podne.
Posts by Laudator
-
-
Nestao nalog od 50k na 7 a nema ni onog od 20k malo iznad. Je li to znak da će sunce zasjat u tunelu?
-
Tko se nije skrio, magarac je bio.
Kad ja kupujem znači da slom samo što nije

Saponiju.
Vrijeme je da se krene dalje .
Rok držanja- Do budućeg preuzimanja

Nije se valjda Optica prodavala?

-
Bit će to sve ok poručuju iz Everstopa.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Napokon pravi kupci.
-
Molim Boga da me čim prije ispljuskaju po otvorenim kupovnim nalozima jer bi mogao i ovo malo preostale sirotinje upucat u ovu uspavanku.
-
Čekam da nekome zatreba nova kupaonica pa da me poklopi. Rule No.1. - uvijek postoji sutra.
-
Zatvaranje nije širenje panike nego nužna i neophodna mjera kao jedina trenutna opcija u ratu sa teškom, nepoznatom i nepredvidivom bolešću. Aspekt da mnogi nazovimo amateri, pismoznanci, palac dolje operateri, šire bolest, druže se, putuju i sl. čini širenje nezaustavljivim. Zatvaranje je jako jako jako skupo, a svi odrasli znamo da sve u životu mora platiti tako da nitko račun izbjeći neće. Hrvatska se očito ne drži mjera zadnja 3 tjedna i to nije dobro. Pogrešno se popustilo galamdžijama i utajivačima iz ugostiteljskih krugova koji zbog pada prometa neće moći nabaviti novi BMW. Cjepivo je oružje danas. Ostali smo bez cjepiva. Obavještajno sigurnosni sustav Njemačke očito ima bolje informacije a pitanje je kakve su. Po svemu sudeći nisu dobre. Valamar President 5* za četvero u terminu školskih praznika i dalje dostupan po smješnih 138 eura.
Kažeš "nepoznata i nepredvidiva" bolest ali u LD si siguran da djeluje. Daj se skuliraj malo i izađi iz podruma i slobodno udahni duboko. Neće ti bura ubacit virus u usta.
-
Da oće diona bar jedan dan past na 20 kn da nam se barik nakrca pa da se riješimo neko vrijeme zastrašiteljskih crnjaka.
-
Poskupio i A1 odavno bonove samo su paketima promijenili ime. Uglavnom ćorak. Za veliku tarifu najpovoljniji Tele 2 pretplata i imam jednu srednju od A1 ali još od vremena "starog imena".
-
Da li se itko sjetio izvijestiti poslovodstvo HT-a da smo postigli konsenzus i prodali Optimu ?

Vi znate što se dešava kada se svi nagnu na istu stranu, a ?
Jedino me tješi da ne vadite pare. Inače bih brinula

Nismo. Običaj je da muž sazna posljednji.
-
ni ja bas ne vidim da ta objava ima ikakve veze sa Optimom..
Ja vidim ali možda griješim. Dakle najavljuju optiku (skoro). E sad ili su kupili Optimu ili se "nova usluga" s ushićenjem najavljuje budućim korisnicima, našim unucima. Kak budu razvlekli kabele budu nas fletno izvjestili do kojeg su kvarta došli.
-
Kakve to veze ima sa Optimom ?
............ovo je najave nove usluge...........kada i gdje biti će te bla bla................optička mreža.......blablabla
-
ako ovo nije najava.. ne znam šta je.
https://m.facebook.com/story.php?stor…107331939315579
peosuefajre malo po komentarima.. po Facebooku. Ovo je gotovo Al stvarno.
Netko se zali na brzinu interneta, te mu službeni Tele2 profil odgovara da se se nova usluga odnosi na "optičku mrežu". Ne Znam smijem li copy paste zbog gdpra
pročitah komunikaciju....pa ovo skoro da se nisu izlajali da je Optima kupljena
-
Dramatičan je porast oboljelih. Izvjesno je zatvaranje terasa i teretana, te većine škola. Smatram to neophodnim. Čudim se da se ne reagira BEZ ODGODE. Valamar President Dubrovnik 5* košta 138 eura za ČETIRI osobe 2 odraslih i dvoje djece za Uskrs. Takvo spuštanje gaća dovoljno govori u kakvoj se dramatičnoj situaciji nalazi turizam u Dubrovniku perjanici hr turizma. Druge cijene i dalje nerazumno visoke. Vidjet ćemo, ali nije nikako dobro. Nadam se da će zdravstveni sustav izdržati i da će svaki oboljeli dobiti krevet i njegu. Razmislite je li primjereno šprdati se skupljanju mrtvih po Cvjetnom. To je vrlo ružno, ali i poremećeno. Solidarnost i držanje mjera i razumjevanje pomažu. Bolnice se prazne i pripremaju za covid bolesnike.
Razmislil smo i molimo da nas ne uključujete u vlastite fobije.
Molba za Admina. Može li jedna posebna tema za Covid zastrašitelje?
-
Bit će veselo, već idući tjedan...
Hoćemo smjet barem do wc-a skoknut ili samo gledat u teletabis?
-
Šta mislite, hoće li The Vijest doći jednog dosadnog kišovitog dana u 15:30 ili će ipak biti sve po p.s.-u?
-
U
i dalje se prodaje
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 872,193 A trebaju li oni prijavljivati te prodaje? ☝️🧐
-
-
Da, jer inače hrvatski hoteli najviše zarađuju u siječnju, veljači, ožujku, travnju i svibnju.
jeste li vi uopće svjesni u kakvom situaciji se nalazi RIVP i ostali "turisti". Nema tu mjesta nadmudrivanju kolega. Špica turističke godine visi o tankom koncu, a RIVP nabija cijene za domaće goste. Zar mislite da Njemačka Austrija Italija Mađarska i svi ostali neće maksimalno zaštititi svoj domaći turizam i da će dozvoliti državljanima da sa ljetovanja unose spektre raznih sojeva korone. Vlada ako ikako može treba HITNO nabaviti cjepivo i pri tome iskoristiti sve moguće kanale prije svega USA i Rusiju. Bez cjepljenja stanovništva prijeti na kaotično stanje kako ekonomsko tako i društveno. Jel vi znate koliko je ljudi cijepljeno u Zagrebu. 17 tisuća ljudi. Jesam li dobro objasnio ?
Čudi me da komunalci već ne skupljaju mrtve po Trgu i Cvijetnom s obzirom na trenutnu situejšn sa vakcinom.