Da oće diona bar jedan dan past na 20 kn da nam se barik nakrca pa da se riješimo neko vrijeme zastrašiteljskih crnjaka.
Posts by Laudator
-
-
Poskupio i A1 odavno bonove samo su paketima promijenili ime. Uglavnom ćorak. Za veliku tarifu najpovoljniji Tele 2 pretplata i imam jednu srednju od A1 ali još od vremena "starog imena".
-
Da li se itko sjetio izvijestiti poslovodstvo HT-a da smo postigli konsenzus i prodali Optimu ?
Vi znate što se dešava kada se svi nagnu na istu stranu, a ?
Jedino me tješi da ne vadite pare. Inače bih brinula
Nismo. Običaj je da muž sazna posljednji.
-
ni ja bas ne vidim da ta objava ima ikakve veze sa Optimom..
Ja vidim ali možda griješim. Dakle najavljuju optiku (skoro). E sad ili su kupili Optimu ili se "nova usluga" s ushićenjem najavljuje budućim korisnicima, našim unucima. Kak budu razvlekli kabele budu nas fletno izvjestili do kojeg su kvarta došli.
-
Kakve to veze ima sa Optimom ?
............ovo je najave nove usluge...........kada i gdje biti će te bla bla................optička mreža.......blablabla
-
ako ovo nije najava.. ne znam šta je.
https://m.facebook.com/story.php?stor…107331939315579
peosuefajre malo po komentarima.. po Facebooku. Ovo je gotovo Al stvarno.
Netko se zali na brzinu interneta, te mu službeni Tele2 profil odgovara da se se nova usluga odnosi na "optičku mrežu". Ne Znam smijem li copy paste zbog gdpra
pročitah komunikaciju....pa ovo skoro da se nisu izlajali da je Optima kupljena
-
Dramatičan je porast oboljelih. Izvjesno je zatvaranje terasa i teretana, te većine škola. Smatram to neophodnim. Čudim se da se ne reagira BEZ ODGODE. Valamar President Dubrovnik 5* košta 138 eura za ČETIRI osobe 2 odraslih i dvoje djece za Uskrs. Takvo spuštanje gaća dovoljno govori u kakvoj se dramatičnoj situaciji nalazi turizam u Dubrovniku perjanici hr turizma. Druge cijene i dalje nerazumno visoke. Vidjet ćemo, ali nije nikako dobro. Nadam se da će zdravstveni sustav izdržati i da će svaki oboljeli dobiti krevet i njegu. Razmislite je li primjereno šprdati se skupljanju mrtvih po Cvjetnom. To je vrlo ružno, ali i poremećeno. Solidarnost i držanje mjera i razumjevanje pomažu. Bolnice se prazne i pripremaju za covid bolesnike.
Razmislil smo i molimo da nas ne uključujete u vlastite fobije.
Molba za Admina. Može li jedna posebna tema za Covid zastrašitelje?
-
Bit će veselo, već idući tjedan...
Hoćemo smjet barem do wc-a skoknut ili samo gledat u teletabis?
-
Šta mislite, hoće li The Vijest doći jednog dosadnog kišovitog dana u 15:30 ili će ipak biti sve po p.s.-u?
-
U
i dalje se prodaje
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 872,193 A trebaju li oni prijavljivati te prodaje? ☝️🧐
-
-
Da, jer inače hrvatski hoteli najviše zarađuju u siječnju, veljači, ožujku, travnju i svibnju.
jeste li vi uopće svjesni u kakvom situaciji se nalazi RIVP i ostali "turisti". Nema tu mjesta nadmudrivanju kolega. Špica turističke godine visi o tankom koncu, a RIVP nabija cijene za domaće goste. Zar mislite da Njemačka Austrija Italija Mađarska i svi ostali neće maksimalno zaštititi svoj domaći turizam i da će dozvoliti državljanima da sa ljetovanja unose spektre raznih sojeva korone. Vlada ako ikako može treba HITNO nabaviti cjepivo i pri tome iskoristiti sve moguće kanale prije svega USA i Rusiju. Bez cjepljenja stanovništva prijeti na kaotično stanje kako ekonomsko tako i društveno. Jel vi znate koliko je ljudi cijepljeno u Zagrebu. 17 tisuća ljudi. Jesam li dobro objasnio ?
Čudi me da komunalci već ne skupljaju mrtve po Trgu i Cvijetnom s obzirom na trenutnu situejšn sa vakcinom.
-
Samo sitna korekcija - HT se vec isplatio. ZaBa nije.
HTu je krajnja cijena svejedna, vaznije mu je trziste. ZaBi neke stvari ovise o postignutoj cijeni.
Ovo je točno !
HT odugovlači s prodajom iako Optima realno zbog stalnog odljeva korisnika svaki kvartal vrijedi nekih 2-3% manje. Da HT hoće maksimizirati cijenu prodao bi Optimu što prije sa što većim brojem korisnika, tj. prodao bi je odmah nakon spajanja s H1, tada je bio najveći broj korisnika, i najveći prihodi, koliko se sjećam i EBITDA.
HT-u je mnogo važnije što kasnije dopustiti ulazak trećem operateru na tržište nego što su im bitni novci od same prodaje. Da se HT-a pita on bi malo po malo otimao korisnike dok Optima ne isčezne skroz. Zato HT i odugovlači s prodajom do krajnjeg mogućeg roka koji mu je dan. Također iako će HT s odugovlačenjem postići nešto manju cijenu, što kasnije proda to će trećem operateru prodati i nešto manji broj korisnika što HT-u odgovara.
ZABA srećom ima skroz drugačije interese, ZABA se ne želi baviti telekom biznisom, a također želi i zaraditi što više. Treći operater ukoliko kupi dionice ZABA-e i ostale manje pakete ima više od 50%, dapače uvjeren sam da bi mu prodali svi osim HT-a.Pa šta nije HT kad je već upravljao Optimom, je mogao odavno zatuć u kanal a ne joj dozvolit da ima najbolje akcije i skuplja korisnike?
-
Pa što nisu X godina zarađivali zbog kamata i poslovanja. Prodaja je samo jedan aspekt gdje mogu pokušati maximizirati cijenu kapitala ali ovisi o kupcu koliko je spreman dati.
Kruške i jabuke.
Ako je jedan kupac onda je on taj koji može diktirati, ali ako ih je više onda je totalno druga priča. Budemo vidjeli za koji mjesec
Dovoljan je i jedan koji to želi pod svaku cijenu i ne zna da je jedini.
-
Od kamata su zarađivali dok dug nisu pretvorili u udjele. Koliko je od tada prošlo? Mislim da ZABI ne bi bilo drago prodavat ispod ili barem puno ispod 10 kn. A što se tiče HTa oni bi prepustili svoj udio budućem konkurentu jedino pod uvjetom da ga dobro oderu a to nije ni blizu 10-ki.
a po Vama je to onda? 15 ?
Ne volim gatat jer se onda brdo mudraca zakači na komentar. Gotovo sam siguran i miran da ovdje neću izaći s minusom. Ako bude 10 a Bože moj nije loše. Ipak priželjkujem više....
-
Pa što nisu X godina zarađivali zbog kamata i poslovanja. Prodaja je samo jedan aspekt gdje mogu pokušati maximizirati cijenu kapitala ali ovisi o kupcu koliko je spreman dati.
Kruške i jabuke.
Možeš to gledati i ovako, banalizirati, HT i ZABA su se već isplatili, pa mogu darovati OPTE za nula kuna.
Ne ide to tako.
Ne bi vas imao kao trgovca u svojoj firmi.
-
Ht i zaba to stekle po 10 da bi prodali po 8,5 nakon X godina 🤣🤣🤣🤣
Kruške i jabuke.
Od kamata su zarađivali dok dug nisu pretvorili u udjele. Koliko je od tada prošlo? Mislim da ZABI ne bi bilo drago prodavat ispod ili barem puno ispod 10 kn. A što se tiče HTa oni bi prepustili svoj udio budućem konkurentu jedino pod uvjetom da ga dobro oderu a to nije ni blizu 10-ki.
-
Mense čini da je A1 izdojio Optimu i sada se ljute. E sad ako su ti moji mokri snovi izgledni, paz vamo, jel bi bilo za očekivat da A1 i Rajfica počnu prosipat po bidu. A bilo bi lijepo ali ima li to smisla???
-
Ma pročitala sam ja to, al' ne razumijem.
Do sada su to kupovali od Uniteda.
Sada neće.
Od koga će ?
I zašto ?
Znači do sada su svoje korisnike zaj......i lošijom ponudom programa za iste novce?
-
Ma ljudi no sikiriki. Uvjerili ste se u petak
Daj izloži. Fali mi još par hiljadarki da zaokružim.
Toliko imaš do 6.40, pa udri
To sam komentirao zato što je u jednom trenutku bilo skoro 100000 na 6.70...da si pratio, mogao si uzeti...
Ja bi po 6 ak ikako more.