1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • May 4, 2021 at 5:37 PM
    Quote from dionicar

se meni čini ili je Krešo još dokupljivao sa 29. Na 30. Travnja ?

Kolega, taman kada mi se poljulja samopouzdanje i prst zadrhti Krešica mi dođe ko Normabel. ;)

• Laudator
    • May 4, 2021 at 5:32 PM
    Quote from Jubito
    Quote from dionicar

Nema ti se šta činit!

Ili je, ili nije.

Ali ajde, kad sam sebi ne vjeruješ, dokupio je 1280 dionica.

Čini se da se on aktivira na kupnji oko i ispod 6 kn.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

Jel uobičajno da Moje dionice kasne sa podatkom ili..?

• Laudator
    • May 4, 2021 at 4:58 PM
    Quote from dionicar

Šta je bio neki Night shopping?

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 4, 2021 at 12:19 PM

++ opte :zlo:

+ dlkv ? (

+ adpl :)

• Laudator
    • May 4, 2021 at 11:41 AM

Koliko će u iduća dva mjeseca bit ovakvih pucanja po šavovima?

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 4, 2021 at 11:39 AM
    Quote from BSOD

- OPTE

Zbogom ZSE.

:)

Nisi bolji trenutak mogao izabrat.

• Laudator
    • May 4, 2021 at 11:31 AM

Šta je procurilo?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • April 30, 2021 at 4:26 PM
    Quote from 5. Element

Kreteni objave revidirano, a prvi kvartal ne.

Pa oni to nas :!: :!: :!: Čini mi se malo neozbiljno.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • April 30, 2021 at 4:19 PM

Kakav silenzio. Molim osvrt za nas koji nemamo hrabrosti pogledat. Je li bilo pametno sve prodat ovaj tjedan?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • April 30, 2021 at 1:13 PM

Meni je uvijek lijepo vidjeti da ima ljudi koji brinu o drugima.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • April 30, 2021 at 12:43 PM

Gubitak svakog 17. korisnika u situaciji kada ti Upravitelj odobri 1% svog marketinškog budžeta i to isključivo na Fejsari je odličan rezultat. Nemam podatak ali mogu se kladiti u sve svoje dionice Optime da je trošak upravljanja veći od ulaganja u marketing. Optima ima alat samo da miti postojeće korisnike jeftinim igračkama i na taj način spriječi jače osipanje. Kad se riješe krpelja i posloži, bit će to solidni operater.

• Laudator
    • April 30, 2021 at 11:36 AM

Pravila prodaje Opte su napisana tako da se, bez obzira na interes, prodaja može otezat dokle god to HTu odgovara ali ne dulje od 30.6.. Ipak su morali staviti neki rok jer HT ne bi dopustio podijelu kolača nikada.

• Laudator
    • April 30, 2021 at 11:26 AM
    Quote from trial

Na tržištu smo, svaki akter sam treba shvatiti što treba shvatiti.

Meni je jedino jasno da vi tvrdite da od prodaje neće biti ništa jer nema nikakvog interesa za Optimu.

• Laudator
    • April 30, 2021 at 11:21 AM
    Quote from trial
    Quote from Laudator

Čime su razočarani?. Šta su mislili da 30.6. dolazi 15.4.?

To čime su oni razočarani je daleko manje od onoga čime su razočarani eventualni potencijalni kupci Opte. Naravno, ako ih uopće i ima nakon ovoga što je sad već vrlo jasno.

Šta je jasno? Prosvijetlite nas.

• Laudator
    • April 29, 2021 at 4:14 PM
    Quote from trial
    Quote from Laudator

Ako netko napušta brod koji tone onda bi bar jedan veliki račun trebao biti lakši ili teži za min 50k komada u zadnjih 10 tak dana. :/

Veliki vidi da nema kome prodati. Da ju vrati na tržišno vrednovanih 1,6 kn? Izlaze razočarani mali.

Čime su razočarani?. Šta su mislili da 30.6. dolazi 15.4.?

• Laudator
    • April 29, 2021 at 3:56 PM
    Quote from trial
    Quote from maga

ovo mi sve više izgleda kao trgovanje istim dionicama, onaj koji kupuje na 6 isto prodaje po 6,1 sa dobro poznatim nepresusnim nalogom od 4 tis. dionica a koje je prodavao već jedno sto puta i na 6,4 i 6,5 i 6,6. dakle svako toliko neko prospe po bidu i taj kupac cijelu količinu potom preseli na prodaju par lipa iznad samo prepakiranu u slotove po 4000 komada, kočnica je upaljena bar već 2 mjeseca...iscrpljuje i kontorlira cijenu do beskraja... tako to bar meni izgleda jer u knjizi promjena neeeeema, eto znači pustanje magle jos kratko...

Jedino je pitanje, ako ju netko već tako uspješno i znalački kontrolira, zašto to ne radi na 7 ili više kuna? Ljepše i optimističnije bi se svima vidlo, a i njegov sam portfelj koji ima, vrijedio bi mu više. Meni ovo više izgleda kao napuštanje svih nada, želja i očekivanja. Sad već s očito jasnim razlogom.

Ako netko napušta brod koji tone onda bi bar jedan veliki račun trebao biti lakši ili teži za min 50k komada u zadnjih 10 tak dana. :/

• Laudator
    • April 29, 2021 at 3:41 PM
    Quote from maga

ovo mi sve više izgleda kao trgovanje istim dionicama, onaj koji kupuje na 6 isto prodaje po 6,1 sa dobro poznatim nepresusnim nalogom od 4 tis. dionica a koje je prodavao već jedno sto puta i na 6,4 i 6,5 i 6,6. dakle svako toliko neko prospe po bidu i taj kupac cijelu količinu potom preseli na prodaju par lipa iznad samo prepakiranu u slotove po 4000 komada, kočnica je upaljena bar već 2 mjeseca...iscrpljuje i kontorlira cijenu do beskraja... tako to bar meni izgleda jer u knjizi promjena neeeeema, eto znači pustanje magle jos kratko...

Upravo tako. Tu i tamo se upeca koja drhtava ručica ili stop nalogić :cursing: i show must go on. :sleeping:

• Laudator
    • April 29, 2021 at 2:33 PM

Tuku naši al tuku i partizani

• Laudator
    • April 29, 2021 at 11:51 AM
    Quote from dionicar

Laudator točno kako ste napisali.

jest da se nije dobro nabacivati ciframa 7 i 10 kn aliznamo koliko je Deolitte procjenio oko 7 i nesto kada je dug bio puno veći...

Ma samo cool još 60-tak dana a onda šampanjac. Ovo sve ide po p.s.-u. HTu je jedini interes prodati po što većoj cijeni maximalno očerupanu firmu. To zna i kupac i nije to ništa što se kasnije u godinu dana ne može staviti na red kad se objedine ponude fixne i mobilne usluge. Priče da nema kupaca okačite mačku o rep i dokupljujte lagano. Evo danas izvrsne prilike.

• Laudator
    • April 29, 2021 at 11:39 AM
    Quote from trial
    Quote from tollway

kolega, nemoj se blamirati!!

pa nisu to fime pred stečajem da HT-u (u slučaju da cijena bude 10 kn) iznos od 120 milja od neke važnosti!! to im je 2% prihoda!!??

zaba... 250 milja.... 5% prihoda!!??

dajte, molim vas!

jedino točno jest da je priča puno predugo traje i da su svi već nervozni!

Kad im je to toliko sitna lova, što ju već nisu realizirali ? Valjda bi, da su uopće imali kome. Sad će imati još manje kad potencijalni kupci vide da im je u kratko vrijeme nestao svaki 17-ti korisnik. A korisnici su zapravo i jedini bitniji razlog za preuzimanje OPTE.

Nabacivati se makar samo i paušalnim iznosima od 7 i 10 kuna je zapravo smiješno, s obzirom na cjelokupnu situaciju koja je ovdje sve očitija i očajnija.

Display More

Uz tako dobronamjernog upravitelja pa ovo su izvrsni rezultati. Dobro na im nije ostao svaki 17. korisnik.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt