Kakva euforija. Danas se samo kupuje, nitko ne prodaje. Sretno nam svima.
Posts by Laudator
-
-
-ATPL mali dio, +cca100%, skromno ali meni dovoljno za krumpirušu
-
Moram priznati da se nakon izvješća pomalo brinem.
EBITDA pada, rapidno padaju korisnici, dugovi se bitno ne smanjuju, ZEM nije na vidiku, a lipanj je pred vratima.
Umjesto da Optimi vrijednost raste, ona sve više sliči ovim parametrima za 2013. godinu :
Čemu takva malodušnost Jubito, nema razloga za brigu, Krešo iz top10 opet podebljao.
Krešo je naša Svjetlost
-
manupulacija.. sad je ATPL na meti i tako u krug... kod nas ne postoji ulagac nego špekulant.
na temelju čeka sada svi izlaze iz OTPE i idu u taj ATPL.. ?!
sda odjednom skoro +10%... pa na svakoj dionici je to moguce pa i na HTu da rkeen kupovina...
kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..
Pa nitko ozbiljan nije izvan OPTE i ATPL. Siguran sam da ih je vrlo malo u ATPL koji su se nakrcali u rasponu 150-180 uglavnom se ukrcavalo žešće nakon 220-250. Tako i za OPTE mislim da ih je vrlo malo izvan TOP20 koji imaju više od 100.000 kom a da su ih sve navukli u rasponu do 3. Ovdje po pisanju i hvalisanju izgleda da nitko nije kupovao nakon 3 kn a od tada protrgovano na milijune dionica.
-
Pa šta je ovo danas, šta nitko ne želi prekvalifikaciju u pomorca?
Hvali more drz se za kabel.
Pa nemojte tako. Evo organiziram školu plivanja i spašavanja na moru samo da se prebacujete što više.
-
Pa šta je ovo danas, šta nitko ne želi prekvalifikaciju u pomorca?
-
Znači kada gledamo jel koja dionica dovoljno rasla kod OPTE uzimamo onu najzabijeniju cijenu od cca 1,5 kn neke davne 2018.g. a nisu bitni padovi zbog korona stresa na 3,76 i panike zbog "propasti" prodaje i angažiranja banke na 4,4 kn. Tako da je trenutna cijena već 300% ako ne i 500% prenapuhana.
Kod ATPL stavljamo naočale drugog colora i onda se gleda da je ovaj rast krenuo od "dna" na 195 kn i do sada je dionica odradila od rasta ništa odnosno tričavih 50-tak% iako se ja još sviježe sijećam kao da je bilo jučer kada me je pred cca pola godine lijepo poklopilo i nakrcalo na 136 kn.
Eto toliko od analize jednog burzovnog krkana.
Mene ništa neje jasno!
-
Ako mi se Krešo danas nije pojačao za barem 444 bit ću jako razočaran
-
Netko baš želi da prodaju dočekamo na 5ici.
-
Ajme kako ste malodušni....
Isto je tako bilo kada je cijena bila zacementirana na 5,20....... osobnim zalaganjem sam vas jedva dovukla do 6 kn
Burza je to, ona korak naprijed, dva nazad, puno zgubidani putem
U najgorem će nas slučaju kupiti stariji bratić od HT, po nevelikih 7 kn i podvijenog ćemo repa otići osvjetlati obraz negdje drugdje
Ili će Zaba prodavati kablove na metar
Da malodušni. Sa ovom lovom koju sam upuco u opte mogao sam na drugiom dionama samo u ovoj godini do sada imati +500 milja i bit ponovno u kešu. Sad šta je tu je , kad se toliko izduralo i propustilo može još malo.
-
I da još dodam............
..... a nakrcali se dionama puni samopouzdanja kao da LIČNO!!! vodimo pregovore.
-
malo da https://www.telcotitans.com/deutsche-telek…it/2795.article
onovite engleski
A šta bi o prodaji znao tamo neki njihov Joža kad mi ovdje okorjeli tračeri nemamo pojma.
-
se meni čini ili je Krešo još dokupljivao sa 29. Na 30. Travnja ?
Kolega, taman kada mi se poljulja samopouzdanje i prst zadrhti Krešica mi dođe ko Normabel.
-
Nema ti se šta činit!
Ili je, ili nije.
Ali ajde, kad sam sebi ne vjeruješ, dokupio je 1280 dionica.
Čini se da se on aktivira na kupnji oko i ispod 6 kn.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Jel uobičajno da Moje dionice kasne sa podatkom ili..?
-
Šta je bio neki Night shopping?
-
++ opte :zlo:
+ dlkv ? (
+ adpl
-
Koliko će u iduća dva mjeseca bit ovakvih pucanja po šavovima?
-
- OPTE
Zbogom ZSE.
Nisi bolji trenutak mogao izabrat.
-
Šta je procurilo?
-
Kreteni objave revidirano, a prvi kvartal ne.
Pa oni to nas
Čini mi se malo neozbiljno.