1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • May 10, 2021 at 6:02 PM
    Quote from dionicar

stiže optika... Hehe

https://www.linkedin.com/posts/telemach…3311186944-1MNa

Znači cijena za opte oko 9,5 kn. Ajde moglo je i bolje ali nisam nezadovoljan.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • May 10, 2021 at 4:10 PM
    Quote from Tolisimus
    Quote from Laudator

Koliki je tada bio dug?

1.555.657 tisuća HRK

Tko nije u stanju doći do slijedećih podataka, moja preporuka mu je da se ostavi investiranja.

OMG ulogiro si se samo da mi pametuješ.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • May 10, 2021 at 1:32 PM
    Quote from maratonac

Dok kolege računaju koliki je dug bio tada, a koliki je sada.... mi nastavljamo s plovidbom. I ubrzavamo....

Jel se kapetan stigao ukrcat od tolike brzine?

• Laudator
    • May 10, 2021 at 1:19 PM
    Quote from 5. Element
    Quote from maratonac

Baš me zanima koliko ovdje ima investitora koji su svjedočili onoj brutali od rasta 2007. godine. Svi koji su se uključili na burzu kasnije koji su godinama svjedočili jednom koraku naprijed, pa dva ili tri koraka nazad nisu niti svjesni kako brodarske dionice mogu rasti. Čini se da doista dolazi ta savršena oluja nikad viđena u povijesti, od 2. svj. rata naovamo. A čak i ako bude oluja na razini 2007. godine, mada se čini i sve govori u prilog tome da je to 2007. bila kamilica naspram ovog što nam dolazi.... vjerujte da dionica ATPL bez problema ide na 4 znamenke, a prva znamenka neće biti 1.

Upravo tako. S tim da je 3 vec bilo, a tonaza nam je ista kao i onomad.

Koliki je tada bio dug?

• Laudator
    • May 10, 2021 at 10:38 AM

A šta berete tuđu brigu. Možda je čovjek jutros među prvima ušao natrag. Ni prvi ni zadnji koji voli da novčići vikend provedu sa obitelji.

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • May 10, 2021 at 10:08 AM

Ma šta je ovo, nije vrag da nam se pomorci vraćaju.

• Laudator
    • May 10, 2021 at 10:03 AM

Pa koji su onda ovo neznalice što se iskrcavaju po kilu komada?

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 7, 2021 at 3:36 PM
    Quote from SosT

jučer

- OPTE - sve što je ostalo

Maaa daj. Vratit ćeš se ti nama na 8,5.

• Laudator
    • May 7, 2021 at 1:04 PM

Kakva euforija. Danas se samo kupuje, nitko ne prodaje. Sretno nam svima.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 7, 2021 at 10:00 AM

-ATPL mali dio, +cca100%, skromno ali meni dovoljno za krumpirušu

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • May 7, 2021 at 7:35 AM
    Quote from Ledica
    Quote from Jubito

Moram priznati da se nakon izvješća pomalo brinem.

EBITDA pada, rapidno padaju korisnici, dugovi se bitno ne smanjuju, ZEM nije na vidiku, a lipanj je pred vratima.

Umjesto da Optimi vrijednost raste, ona sve više sliči ovim parametrima za 2013. godinu :

image.png

Plan financijskog i operativnog restrukturiranja

Čemu takva malodušnost Jubito, nema razloga za brigu, Krešo iz top10 opet podebljao. ^^

Display More

Krešo je naša Svjetlost :P :P :P

• Laudator
    • May 6, 2021 at 11:28 AM
    Quote from Kivi
    Quote from dionicar

manupulacija.. sad je ATPL na meti i tako u krug... kod nas ne postoji ulagac nego špekulant.

na temelju čeka sada svi izlaze iz OTPE i idu u taj ATPL.. ?!

sda odjednom skoro +10%... pa na svakoj dionici je to moguce pa i na HTu da rkeen kupovina...

kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..

Pa nitko ozbiljan nije izvan OPTE i ATPL. Siguran sam da ih je vrlo malo u ATPL koji su se nakrcali u rasponu 150-180 uglavnom se ukrcavalo žešće nakon 220-250. Tako i za OPTE mislim da ih je vrlo malo izvan TOP20 koji imaju više od 100.000 kom a da su ih sve navukli u rasponu do 3. Ovdje po pisanju i hvalisanju izgleda da nitko nije kupovao nakon 3 kn a od tada protrgovano na milijune dionica.

• Laudator
    • May 6, 2021 at 10:27 AM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Laudator

Pa šta je ovo danas, šta nitko ne želi prekvalifikaciju u pomorca?

Hvali more drz se za kabel.

Pa nemojte tako. Evo organiziram školu plivanja i spašavanja na moru samo da se prebacujete što više.

• Laudator
    • May 6, 2021 at 10:05 AM

Pa šta je ovo danas, šta nitko ne želi prekvalifikaciju u pomorca?

• Laudator
    • May 6, 2021 at 9:30 AM

Znači kada gledamo jel koja dionica dovoljno rasla kod OPTE uzimamo onu najzabijeniju cijenu od cca 1,5 kn neke davne 2018.g. a nisu bitni padovi zbog korona stresa na 3,76 i panike zbog "propasti" prodaje i angažiranja banke na 4,4 kn. Tako da je trenutna cijena već 300% ako ne i 500% prenapuhana.

Kod ATPL stavljamo naočale drugog colora i onda se gleda da je ovaj rast krenuo od "dna" na 195 kn i do sada je dionica odradila od rasta ništa odnosno tričavih 50-tak% iako se ja još sviježe sijećam kao da je bilo jučer kada me je pred cca pola godine lijepo poklopilo i nakrcalo na 136 kn.

Eto toliko od analize jednog burzovnog krkana.

Mene ništa neje jasno!

• Laudator
    • May 5, 2021 at 2:31 PM

Ako mi se Krešo danas nije pojačao za barem 444 bit ću jako razočaran

• Laudator
    • May 5, 2021 at 10:55 AM

Netko baš želi da prodaju dočekamo na 5ici.

• Laudator
    • May 5, 2021 at 9:38 AM
    Quote from zlocesti

Ajme kako ste malodušni....

Isto je tako bilo kada je cijena bila zacementirana na 5,20....... osobnim zalaganjem sam vas jedva dovukla do 6 kn :S

Burza je to, ona korak naprijed, dva nazad, puno zgubidani putem

U najgorem će nas slučaju kupiti stariji bratić od HT, po nevelikih 7 kn i podvijenog ćemo repa otići osvjetlati obraz negdje drugdje :S

Ili će Zaba prodavati kablove na metar :)

Da malodušni. Sa ovom lovom koju sam upuco u opte mogao sam na drugiom dionama samo u ovoj godini do sada imati +500 milja i bit ponovno u kešu. Sad šta je tu je , kad se toliko izduralo i propustilo može još malo.;(

• Laudator
    • May 5, 2021 at 9:26 AM

I da još dodam............

..... a nakrcali se dionama puni samopouzdanja kao da LIČNO!!! vodimo pregovore.

• Laudator
    • May 5, 2021 at 9:00 AM
    Quote from dionicar

malo da https://www.telcotitans.com/deutsche-telek…it/2795.article

onovite engleski

A šta bi o prodaji znao tamo neki njihov Joža kad mi ovdje okorjeli tračeri nemamo pojma.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt